Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:U mnie temperatura spadła
może to na implantację
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:A ja dzis dostałam @
Cykle zazwyczaj miałam 26-27 dni a od jakiegos czasu 25 dni - możliwe ze przez stres mi sie skróciły cykle ?
Ja dostałam @ wczoraj w 23 dni cyklu normalnie mam cykle 25-27 dni , też nie mam pojęcia co tak szybko przyszła @
A czy ty jesteś może po jakiś poronieniu ? porodzie ? czy dopiero rozpoczynasz starańka ..??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyTo ja przeważnie mialam 25dniowe wczoraj mialam plaminie. Dzisiaj cisza jakby przed burza. Dziś mój 28dzień cyklu. Wczoraj w wieczorem dostałam mocnych boleści brzucha szczególnie tam gdzie jajniki myślałam że eksploduje. Dzisiaj zmierzyłam sobie temp o 10od tak sobie. Po 3 godz snu co rano rposzłam do wc ok 7 potem poszłam dalej spać. To mialam 36.8. Śluz bardzo zmienny a są momenty że zanika całkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 10:15
-
Judi22 wrote:To ja przeważnie mialam 25dniowe wczoraj mialam plaminie. Dzisiaj cisza jakby przed burza. Dziś mój 28dzień cyklu. Wczoraj w wieczorem dostałam mocnych boleści brzucha szczególnie tam gdzie jajniki myślałam że eksploduje. Dzisiaj zmierzyłam sobie temp o 10od tak sobie. Po 3 godz snu co rano rposzłam do wc ok 7 potem poszłam dalej spać. To mialam 36.8. Śluz bardzo zmienny a są momenty że zanika całkiem.
no temperaturaka ładna ale niby nie powinno się mierzyć po 7 bo może być zakłócona ,
mi się teraz tak po łyżeczkowaniu porobiło że przed planowana mieisączką tak z dzień wcześniej pojawia się śluz podbarwiony krwią taki różowy albo czasem brązowy,, wcześniej tak nie miałam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
marciaa wrote:Wątpię, wyczuwam jednak @ że przyjdzie
trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.. miejmy nadzieję że jutro tempka skoczy w górę ..
ja jak zaszłam w ciąże to na moim wykresie też często miałam wahania temperatury czasem nawet tylko po 36,6 a mimo to była ciąża .. ja dostałam @ wczoraj ;(
no ale ja już po ustaniu miesiączki w tamtym cyklu czułam że nic z tego cyklu w ogóle to za późno zaczęłam serduszkowania bo myślałam że owu najszybciej będzie w 13 dc a tu była w 11 heh ,, ale w tym cyklu już zacznę serduszkować od około 9 dc . Odkąd mnie wyłyżeczkowali mam bardzo obfite okresy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 10:32
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:no temperaturaka ładna ale niby nie powinno się mierzyć po 7 bo może być zakłócona ,
mi się teraz tak po łyżeczkowaniu porobiło że przed planowana mieisączką tak z dzień wcześniej pojawia się śluz podbarwiony krwią taki różowy albo czasem brązowy,, wcześniej tak nie miałam
Ja oglnie nie mierze temperaturyod 2 cykli. Ale wczesniej mierzyłam i pamiętam zasady mierzenia i jak moja temperatura przez caly cykl się układała
Dziś zmierzyłam od tak z ciekawości. -
Judi22 wrote:Ja oglnie nie mierze temperaturyod 2 cykli. Ale wczesniej mierzyłam i pamiętam zasady mierzenia i jak moja temperatura przez caly cykl się układała
Dziś zmierzyłam od tak z ciekawości.
no to super oby ta temperaturka była na fasolcię27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Ja dostałam @ wczoraj w 23 dni cyklu normalnie mam cykle 25-27 dni , też nie mam pojęcia co tak szybko przyszła @
A czy ty jesteś może po jakiś poronieniu ? porodzie ? czy dopiero rozpoczynasz starańka ..?? -
Ja czekam na @, boli znowu, chociaż bardziej tak ćmi. Śluzu od rana troszkę mniej ... nie lubię takiego wyczekiwania
-
MMadziula wrote:Ja czekam na @, boli znowu, chociaż bardziej tak ćmi. Śluzu od rana troszkę mniej ... nie lubię takiego wyczekiwania
WitajMMadziula
kurczę , ale Ty chyba jesteś kilka dni po owu ??? jeszcze wszystko przed Tobą , może jednak się uda
ja też nie lubię czekania, ale ja mam tyle dobrze że mam krótkie cykle więc nie muszę tyle czekać co dziewczyny z cyklami 30-32 dniowymi bo ja mam zazwyczaj tak 25-27 ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Pączek wrote:Od jakiegos czasu sie staram z mniejszymi, większymi przerwami
co do cyklu to na długość cyklu może wszystko wpłynąć , stres, duże przemęczenie, brak snu, długa podróż ,alkohol,różne zaburzenia hormonalne.. tylko nie na każdego będzie to wpływać , u jednej może wydłużyć cykl a u drugiej skrócić nie ma reguły,27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Niestety dziewczyny kolejny okres przyszedł już na dobre.
;(27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyWitam w poniedzialkowe popolodnie heh mampytanie jak wogole odczuwacie owulacje ....wiem ze to smieszne i wogole moze nie miec to nic wspolnego z ovu ale rano dzisiaj slyszalam dziwne pekniecie hehe trudno mi to opisac bo czuje czasem takie napiecie w ktorums boku noi zastanawiam sie czy to to ...dzisian mam 11 dc
-
czarnulka24 wrote:WitajMMadziula
kurczę , ale Ty chyba jesteś kilka dni po owu ??? jeszcze wszystko przed Tobą , może jednak się uda
ja też nie lubię czekania, ale ja mam tyle dobrze że mam krótkie cykle więc nie muszę tyle czekać co dziewczyny z cyklami 30-32 dniowymi bo ja mam zazwyczaj tak 25-27 .. -
MMadziula wrote:Ja czekam na @, boli znowu, chociaż bardziej tak ćmi. Śluzu od rana troszkę mniej ... nie lubię takiego wyczekiwania
może jednak @ nie będzie
trzymam kciuki
marciaa, jeszcze nie przesądzone!
-
MMadziula wrote:z tym, że ja nie miałam wcześniej cyklów 32 dniowych... coś się rozregulowało mi
a który to twój cykl starań ? jesteś może po poronieniu ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity