Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka24 wrote:Ostatnio mialam okres po 29 dniach a teraz cisza. Ale moje cykle byly tez nie regularne i dodam ze pije inofolik. Zrobie go jutro rano i sie okaze.
zrób test i daj znaćmożliwe, że się rozregulowałaś, ale i możliwe, iż jest groszek!! czego Ci mocno życzę
-
Ja się zastanawiam, czy nie testować kilka dni wcześniej, wersja pierwsza była, żeby testować 16dpo (26.08), w dniu spodziewanej @, ale OF przesunął mi owu i dzięki temu @ też, na 23.08 - 13dpo - wtedy też mam umówioną wizytę u gina.
Jak sądzicie? -
Ja miałam dziś testować, wczoraj miałam termin @ i test blady , dziś sobie odpuściłam, wiecznie tylko kremowy sluz ze mnie leci , bóle jak na @ chociaż dziś troszkę mniej ... jestem zmieszana tym wszystkim
Edit: test tez robiłam wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 15:57
-
MMadziula wrote:Ja miałam dziś testować, wczoraj miałam termin @ i test blady , dziś sobie odpuściłam, wiecznie tylko kremowy sluz ze mnie leci , bóle jak na @ chociaż dziś troszkę mniej ... jestem zmieszana tym wszystkim
Edit: test tez robiłam wczoraj
blada druga kreska czy jak? -
MMadziula wrote:Ja się Marciaa nie nastawiam, szczerze zła jestem , że nie ma @. Bo wiem , że i tak nic z tego
ja tak miałam 2 cykle temu...
wkurzona byłam że się spóźnił bo to było kilka dni straty
tak to bym już konczyła okres a ja go zaczynałam
a dziś boli mnie tak jakbym miała dzisiaj dostać @ -
marciaa wrote:ja tak miałam 2 cykle temu...
wkurzona byłam że się spóźnił bo to było kilka dni straty
tak to bym już konczyła okres a ja go zaczynałam
a dziś boli mnie tak jakbym miała dzisiaj dostać @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Mnie też caly czas boli jak na@ niestety . I śluz się zmienia raz na mleczny raz na wodnisty.
kochanie, takie bóle też mają kobiety w ciąży
i czytając o pierwszych objawach nie jedna pisała że większe niż zawsze
:*
zrób jutro test i zobaczysz 2 kreski ;p -
Kurcze ten sierpień dla nas jakiś mało przychylny!
Może druga połowa będzie lepsza
U mnie w piątek był pęcherzyk 17,2mm a wczoraj i dziś testy owulacyjne negatywne...We wtorek gin mi kazał przyjść sprawdzić czy pęcherzyk pękł, a tu do wtorku chyba nic się nie wydarzy
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Kurcze ten sierpień dla nas jakiś mało przychylny!
Może druga połowa będzie lepsza
U mnie w piątek był pęcherzyk 17,2mm a wczoraj i dziś testy owulacyjne negatywne...We wtorek gin mi kazał przyjść sprawdzić czy pęcherzyk pękł, a tu do wtorku chyba nic się nie wydarzy
to prawda, ten wątek mało pozytywny w sierpniu
w przeciwieństwie do "sierpień - testujemy" -
marciaa wrote:to prawda, ten wątek mało pozytywny w sierpniu
w przeciwieństwie do "sierpień - testujemy"
Tak? na innym wątku lepsze wieści? Może poczytam sobie chociaż coś miłegoliczę, że u nas też się poprawi!
Marciaa trzymam kciuki za Ciebie, bo Twoja tempka bardzo ładna!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Tak? na innym wątku lepsze wieści? Może poczytam sobie chociaż coś miłego
liczę, że u nas też się poprawi!
Marciaa trzymam kciuki za Ciebie, bo Twoja tempka bardzo ładna!
tak, tam często widać 2 kreski ; p
kochana (nie)dziękuję bardzo :*
ja mam nadzieję maluteńką, ale nie nakręcam się
bo miewałam inne objawy a jednak nic z tego nie było
jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to robię proga i tshParsleyek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski mam problem krwawienie jakieś Ale lekkie i cholerny ból przed cały dzień i dalej boli. Okres mam mieć dopiero za 8 dni a cykle zawsze regularne ewentualnie 1/2 dni. Co to może Być? Kolejne poronienie?07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015