Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Zdj troche nie wyrazne. Powiem wam ze jak go zrobilam to po ok min byla dosyc rozowa teraz troche blada sama nie wiem . Nie jest tak intensywna jak ta druga. Kontrolna pisze w ulotce ze po 5 min testu juz nie odczytywac.
no nie musi być taka mocna bo jak widziałam masz dopiero 26dc i robiłaś nie z porannego moczu tak? -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, chyba @ przyjdzie jutro , dziś i wczoraj mnie brzuszek bolał a dziś właśnie teraz zobaczyłam śluz podbarwiony krwią ,, chyba @ się rozkręca ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny, chyba @ przyjdzie jutro , dziś i wczoraj mnie brzuszek bolał a dziś właśnie teraz zobaczyłam śluz podbarwiony krwią ,, chyba @ się rozkręca ..
nie lubię
ale póki się nie rozkręci jest nadziejaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Judi na betę lec. Czarnulka nie lubię ;(
To dopiero we wtorek.
nie wiem dlaczego ale podświadomosc mi mòwi ze @ przyjdzie . Tak bardzo nie moge w to uwierzyc bo jakos nie czuje zebym miala byc w ciazy wszytskie objawy mam takie jak zawsze przed okresem . -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Judi na betę lec. Czarnulka nie lubię ;(
nio ;( ;( ;(
ale dość szybko ;/ dziś 22 dc podejrzewam że @ przyjdzie jutro w 23 dc .. no ale cóż szybciej zacznę nowe starańka,,27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja zrobiłam test owulacyjny i prawie nic na nim nie widać.. chyba że "cień cienia cienia". Ja się owulki spodziewałam jutro bądź w poniedziałek a tu chyba psikus29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Judi22 wrote:I tak kreska ktora byla widoczna a po pewnej chwili zrobila sie bledsza.
Ale widać! Więc chuchamy i dmuchamy, żeby w końcu były tu pozytywne wieści :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
czarnulka24 wrote:nio ;( ;( ;(
ale dość szybko ;/ dziś 22 dc podejrzewam że @ przyjdzie jutro w 23 dc .. no ale cóż szybciej zacznę nowe starańka,,
A ilu dniowe masz zwykle cykle? Może to jeszcze nie fr@nca!!czarnulka24 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:A ilu dniowe masz zwykle cykle? Może to jeszcze nie fr@nca!!
przed poronieniami 25-26 dniowe. ale dawno dawno temu z 6 lat w tył zdarzało się mieć w 23 dniu miesiączkę ..poza tym temperatura bardzo nisko! ;( ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 21:19
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:przed poronieniami 25-26 dniowe. ale dawno dawno temu z 6 lat w tył zdarzało się mieć w 23 dniu miesiączkę ..poza tym temperatura bardzo nisko! ;( ;(
Krótkie cyklenoo nie lubię! I wspieram :*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Krótkie cykle
noo nie lubię! I wspieram :*
dziękuję ;* ściskam mocio ..Parsleyek lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
19Biedroneczka91 wrote:Współczuję serdecznie:* nie przemeczaj się za bardzo, bo tam Fasolka może się już tworzyć:*
Na szczęście pracę mam siedzącą, z tym że po 12h i głównie w nocy, ale dzisiaj wybitnie czuję się zdechnięta...A fasolunia niech się tworzy, niech działa!
Gaduaaa wrote:poroniłam... 7tydz i 2 dni...
Judi22 wrote:https://zapodaj.net/6a3b8f732454f.jpg.html