Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Poza tym... ja siebie np. w życiu nie podejrzewałabym o jakieś problemy z tsh, prolaktyną... miesiączki jak w szwajcarskim zegarku, 2 fazy temp. - idealne wręcz wykresy, a jednak coś się tam przyczaiło
warto zrobić chociażby podstawowe badania hormonalne, bo takie tsh i prolaktyna są kluczowe -
LILITH.P wrote:Poza tym... ja siebie np. w życiu nie podejrzewałabym o jakieś problemy z tsh, prolaktyną... miesiączki jak w szwajcarskim zegarku, 2 fazy temp. - idealne wręcz wykresy, a jednak coś się tam przyczaiło
warto zrobić chociażby podstawowe badania hormonalne, bo takie tsh i prolaktyna są kluczowe
A co u Ciebie zdiagnozowano? -
marciaa wrote:Aby kurczę
No nic jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to zrobię te podstawowe badania
też się zdziwiłam... ale że moje wyniki jeszcze nie przekraczały norm, to nie było żadnych mega dolegliwości, a ból piersi wydawał mi się normalny, czy PMS... zaczęłam brać castagnus i przed tą @ żadnych nerwów, wrażliwych piersi, także to akurat super))
zrób Marciaa, moim zdaniem warto, może być wszystko ok i będziecie mogli się spokojnie starać, a jak coś będzie do leczenia, to już będziesz ogarniać leki i czekać na efekty. Lepsze to niż starać się w ciemno i denerwować niepowodzeniami -
LILITH.P wrote:gdyby nie dziewczyny, w życiu bym tych badan nie zrobiła... bo gin.powiedział, że mam przyjść po 6 miesiącach starań
a ja już po 3 zaczęłam się sama diagnozowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 16:50
Dzezabella wrote:A ja dzisiaj jestem nieprzytomna. Wstałam o 11 i o 13 poszłam znowu spać... A dzisiaj w nocy w pracy będzie dudniło wesele...Będzie tragedia.
19Biedroneczka91 wrote:Kochana ale nie wkrecaj sobie:* mnie od zawsze bolą w drugiej fazie. Lekarz mówił że taki mój urok. I tak działa wzrost progesteronu. Ale jak się martwisz to zbadaj prolaktyne:*
hej wy tu piszecie o bólu w 2 fazie. Ja to miałam całkiem po kręcone,,, mi jak się zaczął ból piersi podczas miesiączki tak mnie bolały aż coś do 15 dc heh już kiedyś o tym pisałam .. ale narazie popuściło i mam spokój , czasem tylko delikatnie po bolą27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej kochane melduje się w Zakopanem. Ja pierdole jechaliśmy 22 godziny z belgii tu. Wszędzie wypadki korki roboty drogowe. Masakra. Jesteśmy zjechani jak konie po wyścigach.
Leżę w łóżeczku i sączę Piwko na miodzie gryczanymcałuję was kochane
Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:poroniłam... 7tydz i 2 dni...
marciaa, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:poroniłam... 7tydz i 2 dni...
Życie jest takie niesprawiedliwe!!! Gaduaaa wspieram Cię mocno... ale tak jak w moim podpisie: wierzę że czym bardziej pod górkę, tym potem będzie piękniej. Dużo sił Kochana!Kim87, Gaduaaa lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"