Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Ja też czekam na@ dzisiaj franca przylewzie jak nic zawsze jest jak w zegarku niestety .
;(
oby nie przyszła27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hej Magnolia82222
ja też od wczoraj jem jak opętana ;/ heh ... też miesiączka za rogiem powinna być za 4 dni licząc z dzisiejszym.. o ile moja faza lutealna będzie miała długość jak przed ciąża 13 -14 dni bo po poronieniu wyniosła 18 dni ;/// także teraz nie mam pojęcia jak to będzie wszystko wyglądać ..... wszystko rozregulowane ..
a ty kiedy powinnaś mieć @ ?? trzymam kciuki żeby ci się udało za fasolkować
ja za 5 dni ;p
zjadłam chinczyka i czekoladę - czyli wszystko co niezdrowe;pczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:ja za 5 dni ;p
zjadłam chinczyka i czekoladę - czyli wszystko co niezdrowe;p
ja się obżeram cukierkami, czekoladą i orzeszkami słonymi ,,, a jutro będę płakać ! bo mnie zawsze po orzeszkach wysypuje ,, jeszcze jakaś opryszczka mi się w nosiu zrobiła wredna ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:ja się obżeram cukierkami, czekoladą i orzeszkami słonymi ,,, a jutro będę płakać ! bo mnie zawsze po orzeszkach wysypuje ,, jeszcze jakaś opryszczka mi się w nosiu zrobiła wredna ;/
ojj 2 faza cyklu nie jest najlepsza;p
jednak jak widać mam wszystkie objawy typowe na @ ;p -
marciaa wrote:ojj 2 faza cyklu nie jest najlepsza;p
jednak jak widać mam wszystkie objawy typowe na @ ;p
może to na ciąże , większość objawów jest taka sama ?? temperaturę widziałam że masz wyższą także kochana jest szansatrzymam kciuki
ja objawów zero! tylko ból jak na @ gdybym miała wyższą temp typu 36,8 to mogłoby to świadczyć o ciąży bo przy dwóch ciążach miałam takie bóle jak na @ ale teraz tempa prawie jak w I fazie cyklu heh.. no nic .. liczę na szczęście w następnym cyklu ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:może to na ciąże , większość objawów jest taka sama ?? temperaturę widziałam że masz wyższą także kochana jest szansa
trzymam kciuki
ja objawów zero! tylko ból jak na @ gdybym miała wyższą temp typu 36,8 to mogłoby to świadczyć o ciąży bo przy dwóch ciążach miałam takie bóle jak na @ ale teraz tempa prawie jak w I fazie cyklu heh.. no nic .. liczę na szczęście w następnym cyklu ..
ja w poprzednim cyklu właśnie miałam podobną temperaturę w 2 fazie jak w 1
i nie czułam bólu jajnika przy owu -
marciaa wrote:ja w poprzednim cyklu właśnie miałam podobną temperaturę w 2 fazie jak w 1
i nie czułam bólu jajnika przy owu
mi wykryto torbiel na jajniku prawym mam nadzieję że on się wchłoną i nie utrudnia zajścia w ciąże muszę się wybrać kiedyś na kontrolę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
mam takie pytanie do was dziewczyny które z was brały acard przed ciążą ?
Czy ma on wpływ np na temperaturę ciała ? czy coś zmienia w cyklu ???
ja mam zalecenia brania 1 miesiąc przed staraniami ale już biorę 1,5 miesiąca27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:mi wykryto torbiel na jajniku prawym mam nadzieję że on się wchłoną i nie utrudnia zajścia w ciąże muszę się wybrać kiedyś na kontrolę
Evelin wrote:Hej. Witam sie. Przepraszam za cisze.. mialam duzo na glowie.
Mam strasznie ciezkie dni..
Nie chodzi o samopoczucie, bo procz duzego apetytu nic mi nie dolega.
Mam takie dwie powazne sprawy, ktore sa ciezkie do rozwiazania.wtedy gdy ostatnim razem do Was pisalam chodzilo o mojego brata, mieszka on z tata, po miesiacu znajomosci przyprowadzil dziewczyne ktora zamieszkala tam. Za bardzo nie starala sie aby znalesc prace, gdy przez pewien czas tam siedzialam poprostu zauwazylam ze lubi wygode i troszke za bardzo sie panoszy. Musialam ja lekko utemperowac a ze hormony szaleja powiedzialam co mysle, moj brat stajac w jej obronie po piwku .. uderzyl mnie. Gdy moj sie dowiedzial jak po mnie przyjechal poprostu byl kosmos. A tato stanol w obronie brata.
Taka moja najblizsza rodzina kochana!
Kolejna rzecz, chyba roztaje sie z moim. Wczoraj poklocilismy sie okropnie. Nie bede pisac szczegolow bo poprostu niechce, ktos pytal czy sie zmienil.. wiec TAK zmienil, ale na gorsze.. dalam mu jasno do zrozumienia, ze nie musi dzidzia miec ojca, a ja sobie poradze.
Kiedys Wam opowiem..
Caluje was mocno :*
Evelin, Twój brat to kawał... Żadne piwko go nie tłumaczy. Bicie kobiety? I to jeszcze w stanie błogosławionym??!!! straszne to... Tata też się nie popisał. Nawet jeśli powiedziałaś kilka słów za dużo, to uderzenia Ciebie nie powinien popierać.
Co do Męża... Może coś się zmieni. Z drugiej strony siostra Męża rozstała się ze swoim pod koniec 1 trymestu. Wolała sama wychować córkę, niż kłócić się ciągle i być poniżaną. I tak lepoej zarabiała od swojego ślubnego i mieszkanie było jej własnością. Wywaliła swojego Męża na zbity pysk. I to chyba najlepsze, co mogła zrobić dla swojej córeczki
-
Evelin wrote:Hej. Witam sie. Przepraszam za cisze.. mialam duzo na glowie.
Mam strasznie ciezkie dni..
Nie chodzi o samopoczucie, bo procz duzego apetytu nic mi nie dolega.
Mam takie dwie powazne sprawy, ktore sa ciezkie do rozwiazania.wtedy gdy ostatnim razem do Was pisalam chodzilo o mojego brata, mieszka on z tata, po miesiacu znajomosci przyprowadzil dziewczyne ktora zamieszkala tam. Za bardzo nie starala sie aby znalesc prace, gdy przez pewien czas tam siedzialam poprostu zauwazylam ze lubi wygode i troszke za bardzo sie panoszy. Musialam ja lekko utemperowac a ze hormony szaleja powiedzialam co mysle, moj brat stajac w jej obronie po piwku .. uderzyl mnie. Gdy moj sie dowiedzial jak po mnie przyjechal poprostu byl kosmos. A tato stanol w obronie brata.
Taka moja najblizsza rodzina kochana!
Kolejna rzecz, chyba roztaje sie z moim. Wczoraj poklocilismy sie okropnie. Nie bede pisac szczegolow bo poprostu niechce, ktos pytal czy sie zmienil.. wiec TAK zmienil, ale na gorsze.. dalam mu jasno do zrozumienia, ze nie musi dzidzia miec ojca, a ja sobie poradze.
Kiedys Wam opowiem..
Caluje was mocno :*
Evelin, Twój brat to kawał... Żadne piwko go nie tłumaczy. Bicie kobiety? I to jeszcze w stanie błogosławionym??!!! straszne to... Tata też się nie popisał. Nawet jeśli powiedziałaś kilka słów za dużo, to uderzenia Ciebie nie powinien popierać.
Co do Męża... Może coś się zmieni. Z drugiej strony siostra Męża rozstała się ze swoim pod koniec 1 trymestu. Wolała sama wychować córkę, niż kłócić się ciągle i być poniżaną. I tak lepoej zarabiała od swojego ślubnego i mieszkanie było jej własnością. Wywaliła swojego Męża na zbity pysk. I to chyba najlepsze, co mogła zrobić dla swojej córeczki
Evelin lubi tę wiadomość
-
Pogadalismy i jest tak sobie, chociaz dla mnie to jeszcze nie pogodzenie sie. Napewno mu przykro.
My nie jestesmy malzenstwem.
Jestesmy ze soba 5-6lat..
Niedawno gadalam z tesciowa
I jest wkurw..na niego
Powiedziala ze jest za mna i niech on sie zdecyduje i zacznie dzialac bo bedzie mial rodzine i wkoncu musi dorosnac. Ciesze sie ze sie za mnie wstawila. Teraz wyrusza na impreze wiec po dlugim week powiedziala ze sie wezmie za niego i mu nawklada.
Ja was opuszcze na troche.
Ale niestety mam za duzo teraz na glowie, zeby tu byc.
Pa :* -
marciaa wrote:Dziewczyny w innym wątku pisały ze jak bolą piersi to może być hiperprolaktynemia.
Jednak czy któraś z Was miała to zdiagnozowane poprzez ból piersi w drugiej fazie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 15:42
19Biedroneczka91 wrote:Kochana ale nie wkrecaj sobie:* mnie od zawsze bolą w drugiej fazie. Lekarz mówił że taki mój urok. I tak działa wzrost progesteronu. Ale jak się martwisz to zbadaj prolaktyne:*
Właśnie nie chce sobie wkrecac bo nawet im pisałam ze nie podejrzewam tego bo przecież nie jedna z nas ma ból piersi przed @.
Jednak one pisały ze u siebie też nie podejrzewaly.
Patrząc na te wszystkie objawy to chyba każda sobie by coś do każdej choroby przypasowala -
marciaa wrote:Właśnie nie chce sobie wkrecac bo nawet im pisałam ze nie podejrzewam tego bo przecież nie jedna z nas ma ból piersi przed @.
Patrząc na te wszystkie objawy to chyba każda sobie by coś do każdej choroby przypasowala
marciaa wrote:Właśnie nie chce sobie wkrecac bo nawet im pisałam ze nie podejrzewam tego bo przecież nie jedna z nas ma ból piersi przed @.
Patrząc na te wszystkie objawy to chyba każda sobie by coś do każdej choroby przypasowala
mnie bolały... i po castagnusie przestalam ten ból odczuwaćprawda jest taka, że poziom prolaktyny przed miesiączką jest wyższy, tak w 21dc i stad ten ból...
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość