Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
worldbyme wrote:Laski mam problem krwawienie jakieś Ale lekkie i cholerny ból przed cały dzień i dalej boli. Okres mam mieć dopiero za 8 dni a cykle zawsze regularne ewentualnie 1/2 dni. Co to może Być? Kolejne poronienie?
może plamienie implantacyjne skoro 8 dni do @ -
https://zapodaj.net/ba02c20ceceed.jpg.html<a
Kobitki witam!!!
Myślicie, że to już owulacja czy czekać aż linia testowa będzie ciemniejsza niż kontrolna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 19:09
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
worldbyme wrote:Laski mam problem krwawienie jakieś Ale lekkie i cholerny ból przed cały dzień i dalej boli. Okres mam mieć dopiero za 8 dni a cykle zawsze regularne ewentualnie 1/2 dni. Co to może Być? Kolejne poronienie?
Implantacja?
wvmvw wrote:https://zapodaj.net/ba02c20ceceed.jpg.html<a
Kobitki witam!!!
Myślicie, że to już owulacja czy czekać aż linia testowa będzie ciemniejsza niż kontrolna?
Ja bym powiedziała, że pozytyw. -
wvmvw wrote:https://zapodaj.net/ba02c20ceceed.jpg.html<a
Kobitki witam!!!
Myślicie, że to już owulacja czy czekać aż linia testowa będzie ciemniejsza niż kontrolna?
owulacja pewnie tuż za rogiem :)za 24-48h
jutro pewnie wyjdzie ciemniejsza kreska -
Myślicie, że owulacja może się przesunąć? W tamtym cyklu wypadała według testów 18 dnia cyklu a teraz mam 14 i już? 14-15 dni fazy lutealnej będzie ok? I odstawić już wiesiołek czy łykać jeszcze jutro?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 19:22
-
wvmvw wrote:Myślicie, że owulacja może się przesunąć? W tamtym cyklu wypadała według testów 18 dnia cyklu a teraz mam 14 i już? 14-15 dni fazy lutealnej będzie ok? I odstawić już wiesiołek czy łykać jeszcze jutro?
wiesiołek bierze się do owulacji
a skoro masz 8 dni do testowania to jesteś już po owulacji tak?
-
nick nieaktualny
-
wvmvw wrote:Myślicie, że owulacja może się przesunąć? W tamtym cyklu wypadała według testów 18 dnia cyklu a teraz mam 14 i już? 14-15 dni fazy lutealnej będzie ok? I odstawić już wiesiołek czy łykać jeszcze jutro?
Ta pierwsza faza jest zmienna, więc owulacja może wypaść wcześniej niż miałaś. 14-15 dni fazy lutealnej jak najbardziej oki. Wiesiołek bym odstawiła, masz takie tłuste krechy że pewnie owulka tuż tuż
W tym samym dc jesteśmy a u mnie takie bladziochy!
Także trzymam kciuki idziałaj
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
worldbyme wrote:No to mam nadzieję że implantacja
Oby oby to były takie pozytywne wieści!!! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Judi22 wrote:
kto poleci jakies wspomagające leki witaminy co pomogą zajść w ciążę ???
Ja biorę ovarin np. no ale w ciążę się jeszcze nie udało zajść29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Ta pierwsza faza jest zmienna, więc owulacja może wypaść wcześniej niż miałaś. 14-15 dni fazy lutealnej jak najbardziej oki. Wiesiołek bym odstawiła, masz takie tłuste krechy że pewnie owulka tuż tuż
W tym samym dc jesteśmy a u mnie takie bladziochy!
Także trzymam kciuki idziałaj
. Juz myslalam, ze jak owulacja jest w roznych cyklach w roznych dniach to niedobrze i cos mi sie juz poprzestawialo
. Malzon dopiero jutro bedzie ale od ranca bedziemy dzialac
. I oczywiscie pierwsze testowanie conceive bedzie
-
worldbyme wrote:To jeśli to implantacja kiedy mogę test zrobić?
Test bym robiła najwcześniej w dniu spodziewanej @, bo wcześniej może nie wykryć i tylko niepotrzebny stres
Choć wiem jak to czekanie jest denerwujące! 10dpo beta może już wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 20:28
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
hej Kim87 ,
możesz mnie wykreślić z listy testowania bo @ przyszła .. ale możesz mnie wpisać na następny termin 12 wrzesień27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny, jeśli temperatura spadła to mogę się spodziewać owulacji dzisiaj? Raczej nie jest już po owulce? Mam nadzieję, bo dziś nasza 7 rocznica ślubu i wczoraj już nie chciałam męczyć męża
żeby była maksymalna moc na dziś