Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Violet , a Ty łykasz wieśka?
Tak dopiero pierwszy cykl, to się łyka od pierwszego dnia @ do owulacji i później z nowu od pierwszego dnia @ -jeśli się nie uda
Przy pierwszym dziecku mi pomógł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 13:24
-
Katie31 wrote:Czesc dziewczyny:) jestem tutaj nowa
nazywam sie Kasia to moj 6 cykl starań i mam 31 lat:) pozdrawiam wszystkie starajace sie:)
Hi Katie
u nas zwykle dzieje się sporo więc zapraszamy do rozmów
Dzezabella, Katie31 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Malwiś to też nie masz lekko, ale nie cierpisz przynajmniej na notoryczny brak pieczywa w domu, tak jak ja

Violet i jak w praktyce, sprawdza się? Jakiej firmy łykasz? Przez kilka dni piłam siemię lniane, ale ja nie mam czasu na babranie się z tym, wolę tabsa łyknąć, dlatego wypytuję o wieśka
-
Dzezabella wrote:Malwiś to też nie masz lekko, ale nie cierpisz przynajmniej na notoryczny brak pieczywa w domu, tak jak ja

Violet i jak w praktyce, sprawdza się? Jakiej firmy łykasz? Przez kilka dni piłam siemię lniane, ale ja nie mam czasu na babranie się z tym, wolę tabsa łyknąć, dlatego wypytuję o wieśka
Kochana cierpie:P Bo ja pracuje w piekarni ale w markecie Carrefoure, a stamtad nawet okruszka nie mozna wyniesc. Tak wiec pieczywo kupuje:)
Jak oznaczyc tylko osobe a nie caly wpis? bo nie umiem -
Malwiś124 wrote:Jak oznaczyc tylko osobe a nie caly wpis? bo nie umiem
Cytujesz, a potem kasujesz co Ci niepotrzebne
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja pracuję w hotelu na recepcji. Jak się zatrudniałam, była opcja dostawania z kuchni obiadu w ciągu dnia. Potem szefostwo zabroniło obiadów dla 'krócej pracujących' i koniec końców mam wieczny konflikt z pieczywem, którego zawsze brakuje bo do pracy noszę tony
-
Witaj Kasiu, zycze szybkiego zafasolkowania:*Katie31 wrote:Witajcie Kochane i dziękuję za miłe przyjęcie:*
Katie31 lubi tę wiadomość

Apropo wiesiolka to jestem nim zachwycona. Nie dość ze duzo wiecej sluzu plodnego to jeszcze duzo lepiej wyglada cera i włosy. I to stwierdziły osoby z mojego otoczenia (sama bym siebie nie chwaliła;)) takze polecam gorąco
Dzezabella lubi tę wiadomość
31 lat, 6 cykl starań -
hej dziewczynkiViolet146 wrote:Magnolia 82222 a ty testujesz jutro?
tak ja dziś powinnam testowac, ale jakas jestem zmęczona po 2 dniach prac w ogródku i nie chce mi się lecieć do apteki po teścik.
Moze chęci jeszcze bym zebrała ale jakoś nie mam nadziei na ciąże i wiem że @ przyjdzie jutro bądz we wtorek. Za słabo się starałam i następny cykl idzie na ostre testowanie
Oczywiscie jutro kupie test i go zrobię więc będę Was informowała dziewczynki
Dzezabella lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Katie31 wrote:Apropo wiesiolka to jestem nim zachwycona. Nie dość ze duzo wiecej sluzu plodnego to jeszcze duzo lepiej wyglada cera i włosy. I to stwierdziły osoby z mojego otoczenia (sama bym siebie nie chwaliła;)) takze polecam gorąco
A jakiej firmy masz weśka? -
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki
tak ja dziś powinnam testowac, ale jakas jestem zmęczona po 2 dniach prac w ogródku i nie chce mi się lecieć do apteki po teścik.
Moze chęci jeszcze bym zebrała ale jakoś nie mam nadziei na ciąże i wiem że @ przyjdzie jutro bądz we wtorek. Za słabo się starałam i następny cykl idzie na ostre testowanie
Oczywiscie jutro kupie test i go zrobię więc będę Was informowała dziewczynki 
Co Ty mówisz ze słabo się staralas jak ja widzę mnóstwo serduszek przy owu
magnolia82222 lubi tę wiadomość

ja na szczęście nigdy nie zrobiłam więcej niż 3 pod rząd, ale ja pracuję po 12h. A Ty co robisz fajnego?