Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Violet , a Ty łykasz wieśka?
Tak dopiero pierwszy cykl, to się łyka od pierwszego dnia @ do owulacji i później z nowu od pierwszego dnia @ -jeśli się nie uda
Przy pierwszym dziecku mi pomógł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 13:24
-
Katie31 wrote:Czesc dziewczyny:) jestem tutaj nowa
nazywam sie Kasia to moj 6 cykl starań i mam 31 lat:) pozdrawiam wszystkie starajace sie:)
Hi Katieu nas zwykle dzieje się sporo więc zapraszamy do rozmów
Dzezabella, Katie31 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Malwiś to też nie masz lekko, ale nie cierpisz przynajmniej na notoryczny brak pieczywa w domu, tak jak ja
Violet i jak w praktyce, sprawdza się? Jakiej firmy łykasz? Przez kilka dni piłam siemię lniane, ale ja nie mam czasu na babranie się z tym, wolę tabsa łyknąć, dlatego wypytuję o wieśka -
Dzezabella wrote:Malwiś to też nie masz lekko, ale nie cierpisz przynajmniej na notoryczny brak pieczywa w domu, tak jak ja
Violet i jak w praktyce, sprawdza się? Jakiej firmy łykasz? Przez kilka dni piłam siemię lniane, ale ja nie mam czasu na babranie się z tym, wolę tabsa łyknąć, dlatego wypytuję o wieśka
Kochana cierpie:P Bo ja pracuje w piekarni ale w markecie Carrefoure, a stamtad nawet okruszka nie mozna wyniesc. Tak wiec pieczywo kupuje:)
Jak oznaczyc tylko osobe a nie caly wpis? bo nie umiem -
Malwiś124 wrote:Jak oznaczyc tylko osobe a nie caly wpis? bo nie umiem
Cytujesz, a potem kasujesz co Ci niepotrzebne29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja pracuję w hotelu na recepcji. Jak się zatrudniałam, była opcja dostawania z kuchni obiadu w ciągu dnia. Potem szefostwo zabroniło obiadów dla 'krócej pracujących' i koniec końców mam wieczny konflikt z pieczywem, którego zawsze brakuje bo do pracy noszę tony
-
Katie31 wrote:Witajcie Kochane i dziękuję za miłe przyjęcie:*
Katie31 lubi tę wiadomość
Apropo wiesiolka to jestem nim zachwycona. Nie dość ze duzo wiecej sluzu plodnego to jeszcze duzo lepiej wyglada cera i włosy. I to stwierdziły osoby z mojego otoczenia (sama bym siebie nie chwaliła;)) takze polecam gorąco
Dzezabella lubi tę wiadomość
31 lat, 6 cykl starań -
Violet146 wrote:Magnolia 82222 a ty testujesz jutro?
tak ja dziś powinnam testowac, ale jakas jestem zmęczona po 2 dniach prac w ogródku i nie chce mi się lecieć do apteki po teścik.
Moze chęci jeszcze bym zebrała ale jakoś nie mam nadziei na ciąże i wiem że @ przyjdzie jutro bądz we wtorek. Za słabo się starałam i następny cykl idzie na ostre testowanieOczywiscie jutro kupie test i go zrobię więc będę Was informowała dziewczynki
Dzezabella lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Katie31 wrote:Apropo wiesiolka to jestem nim zachwycona. Nie dość ze duzo wiecej sluzu plodnego to jeszcze duzo lepiej wyglada cera i włosy. I to stwierdziły osoby z mojego otoczenia (sama bym siebie nie chwaliła;)) takze polecam gorąco
A jakiej firmy masz weśka? -
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki
tak ja dziś powinnam testowac, ale jakas jestem zmęczona po 2 dniach prac w ogródku i nie chce mi się lecieć do apteki po teścik.
Moze chęci jeszcze bym zebrała ale jakoś nie mam nadziei na ciąże i wiem że @ przyjdzie jutro bądz we wtorek. Za słabo się starałam i następny cykl idzie na ostre testowanieOczywiscie jutro kupie test i go zrobię więc będę Was informowała dziewczynki
Co Ty mówisz ze słabo się staralas jak ja widzę mnóstwo serduszek przy owumagnolia82222 lubi tę wiadomość