Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam humor taki sobie. Owu była wczoraj lub jest dzisiaj a my
tylko przedwczoraj. A dzisiaj Mój ewidetnie nie ma po prostu ochoty. Ja też nie chce na siłę bo to bez sensu. W ogóle ciągle o tym myślę, że straciliśmy szansę bo doktor zalecił wczoraj a my nic i dzisiaj też nic
Eh gdybym potrafiła jakoś inaczej do tego podejść...
-
Kochane mam dzis taki dziwny sluz. Wyglada jak budyn. I jest go duzo... Czy ktoras z Was miala cos takiego?
Bella plemniczki zyja dluzej. Moze bedzie dziewczynka:)Bella_Bella lubi tę wiadomość
Dzezabella wrote:Biedroneczka czytałam, że wiele dziewczyn ma taki we wczesnej ciąży...
Dzezabella lubi tę wiadomość
Katie31 wrote:Bella a czemu wczoraj nie bylo staranek? Rozumiem Cie doskonale, moj tez czasami nie ma ochoty i jeszcze dzieje sie tak akurat w dni płodne. Czuję wtedy ze go zmuszam a przeciez powinno nam obojgu zależeć..
Wczoraj od rana byłam w pracy a potem szybko na panieński koleżanki, wróciłam po 3 w nocy więc już się nie chciało. Dzisiaj rano bez chęci i tak do teraz. A tak jak mówisz, nie chce Go zmuszać. Nie chcę też żeby poczuł, że robimy to tylko dla dzidziusia. Ja po prostu należę do tych bardziej gorących dziewczyn (xD) ale nic na siłę, bo to może wszystko zepsuć. Mam ogromną nadzieję, że owu była wczoraj i że wystarczy dwa razy dzień przed. -
19Biedroneczka91 wrote:Kochane mam dzis taki dziwny sluz. Wyglada jak budyn. I jest go duzo... Czy ktoras z Was miala cos takiego?
Bella plemniczki zyja dluzej. Moze bedzie dziewczynka:)
Ja miewam taki śluz w okresie niepłodnym po owu.
Śluz mi się bardzo poprawił ilosciowo i jakościowo po wiesiolku więc mam nadzieję, że tym razem przeżyją dłużej.
Jutro wieczorem kolejna wizyta u gina sprawdzić czy owu na pewno byla.
-
Dzezabella wrote:Kurczę, chyba muszę zainwestować w wiesiołek, skoro tak go polecacie, zwłaszcza że u mnie w tym cyklu jest totalna susza...
Dzezabella lubi tę wiadomość
Violet i jak w praktyce, sprawdza się? Jakiej firmy łykasz? Przez kilka dni piłam siemię lniane, ale ja nie mam czasu na babranie się z tym, wolę tabsa łyknąć, dlatego wypytuję o wieśka[/QUOTE]
Ja mieszkam niestety po za Polską i łykam najtańsze 500mg można wziąść od 1-2 dziennie od pierwszego dnia @ do owulacji i tak do skutku.Ja w pierwszej ciąży miałam słaby śluz, i już po pierwszym stosowaniu tzn po pierwszym stosowaniu kuracji bardzo pomogło, mam synka
-
magnolia82222 wrote:efekt 500+, u moich znajomych to samo
he he
właśnie mi się przypomniało, że jak w czerwcu poinformowałam tatę że jestem w ciąży to pierwsze słowa jakie padły z jego ust brzmiały "co +500 skusiło" i się śmiał
a u mnie test owulacyjny z godz. 13.00 negatywsiknę jeszcze ok 20ej ale czuję że dalej negatyw będzie
witam nowe koleżanki -
Violet146 wrote:Violet i jak w praktyce, sprawdza się? Jakiej firmy łykasz? Przez kilka dni piłam siemię lniane, ale ja nie mam czasu na babranie się z tym, wolę tabsa łyknąć, dlatego wypytuję o wieśka
Ja mieszkam niestety po za Polską i łykam najtańsze 500mg można wziąść od 1-2 dziennie od pierwszego dnia @ do owulacji i tak do skutku.Ja w pierwszej ciąży miałam słaby śluz, i już po pierwszym stosowaniu tzn po pierwszym stosowaniu kuracji bardzo pomogło, mam synka[/QUOTE]
Mam nadzieję, że u mnie będzie taki sam efekt. Co prawda miałam wcześniej odpowiednią (chyba) ilość śluzu Ale nie wiadomo jak było z jakością. -
19Biedroneczka91 wrote:Kochane mam dzis taki dziwny sluz. Wyglada jak budyn. I jest go duzo... Czy ktoras z Was miala cos takiego?
ja taki miałam będąc w ciąży, więc tego ten biedroneczko
dużo białego gęstego miałam
-
Katie31 wrote:Apropo wiesiolka to jestem nim zachwycona. Nie dość ze duzo wiecej sluzu plodnego to jeszcze duzo lepiej wyglada cera i włosy. I to stwierdziły osoby z mojego otoczenia (sama bym siebie nie chwaliła;)) takze polecam gorącoDzezabella wrote:A jakiej firmy masz weśka?Katie31 wrote:Dzezabella firmy GAL
hej Dzezabella ja zażywam wiesiołka o nazwie oeparol też bardzo dobryDzezabella lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bella_Bella wrote:Mój niczego nie chce brać
Mój to się ostatnio nawetnie chce... A do tego wczoraj przegiął z alko i dzisiaj zanim poszłam do pracy zdążyliśmy się pokłócić... Najbardziej zabolała mnie pyskówka: "A jak będzie dziecko, też tak będziesz robił? - Ale nie ma!"