Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:dokładnie jest się dorosłym a czasem trzeba zabawić się jak dzieciak w podchody.
Normalnie głupio się czułam w rossmanie jak ją zobaczyłam bo bardzo mi zależało alby nie widziała po co przyszłam.
-
Ja akurat w moim mieście mam niewielu znajomych, ale moi rodzice mieszkają za ścianą i mama lubi czasem wpaść po coś, to aż głupio mi wtedy nie zaproponować kawy czy herbaty.
No i wnuk jak najbardziej, ale chyba nie chcę, żeby Mama wiedziała, że nie jestem tak płodna jak ona (kilka dni po ślubie okres, a potem już nie...)...No, także ten... Kiedyś chowało się prezerwatywy, a teraz testy
worldbyme lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja akurat w moim mieście mam niewielu znajomych, ale moi rodzice mieszkają za ścianą i mama lubi czasem wpaść po coś, to aż głupio mi wtedy nie zaproponować kawy czy herbaty.
No i wnuk jak najbardziej, ale chyba nie chcę, żeby Mama wiedziała, że nie jestem tak płodna jak ona (kilka dni po ślubie okres, a potem już nie...)...No, także ten... Kiedyś chowało się prezerwatywy, a teraz testy
Po ukratku żeby nikt nie widział -
Justyś91 wrote:Dorosle babeczki a musimy troszkę jak małolaty sie zachowywać
Po ukratku żeby nikt nie widział
No niestety... Ale wierzę, że wtedy radość z obwieszczania radosnej nowiny będzie jeszcze większa - i dla nas i dla informowanych -
Justyś91 wrote:U nas jest właśnie to samo mąż prowadzi działalność a ja całymi dniami jestem w biurze wiec wszyscy mnie znają. A wcześnie pracowałam w sklepie odzieżowy więc na anonimowość nie ma co liczyć
no niestety w tym przypadku to ciężko być anonimowym.
Dużo jest takich osób które mówią mi "dzień dobry" a ja nawet nie wiem kto to. Pewnie znajomi męża, którzy widzieli mnie w jego obecności.Dzezabella lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:no niestety w tym przypadku to ciężko być anonimowym.
Dużo jest takich osób które mówią mi "dzień dobry" a ja nawet nie wiem kto to. Pewnie znajomi męża, którzy widzieli mnie w jego obecności.
Jaki fejm!
__
Właśnie wskoczył mi level ekspert - miłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 14:15
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:no niestety w tym przypadku to ciężko być anonimowym.
Dużo jest takich osób które mówią mi "dzień dobry" a ja nawet nie wiem kto to. Pewnie znajomi męża, którzy widzieli mnie w jego obecności.Dzezabella lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny dziś mam bardzo mocny ból lewego jajnika masakra , ale robiłam test owu bo mi został jeden jedyny z tamtego cyklu to wyszedł negatywny a dziś 9dc ostatnio wyszedł pozytywny w 10dc , może mi się uda jutro pojechać do apteki a jak nie to ten cykl będzie bez testów ;/
co do owu to wyszedł mi najgorszy czas bo od jutro mam inna zmianę i wstaje wcześniej niż w tamtym tygodniu więc temp może być inna ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ostatnio przyszła taka babeczka do nas załatwiła co miała załatwić i wychodząc gratulowała mi ciąży i pyta kiedy poród. Mój mąż Malo myśląc palnął ze nie wie dokladnie bo to ciąża spożywcza i nie wie ile taka trwa. Bylam tyle co po obiadku i troszkę mi brzusio wysadziło. Pani sie zmieszała i zaczęła się śmiać
Dzezabella, Violet146, Parsleyek, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Ostatnio przyszła taka babeczka do nas załatwiła co miała załatwić i wychodząc gratulowała mi ciąży i pyta kiedy poród. Mój mąż Malo myśląc palnął ze nie wie dokladnie bo to ciąża spożywcza i nie wie ile taka trwa. Bylam tyle co po obiadku i troszkę mi brzusio wysadziło. Pani sie zmieszała i zaczęła się śmiać
dobre "ciąża spożywcza"
Justyś91 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Dziewczyny powiedzcie mi skoro w niedzielę 14 test wykazał owulacje i musiało to być w ciągu paru godzin bo na drugi dzień test już był negatywny i oczywiście było w tym dniu przytulanko to kiedy najwcześniej mogę testować dzisiaj jest dopiero 8 dni po....?
-
Violet146 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi skoro w niedzielę 14 test wykazał owulacje i musiało to być w ciągu paru godzin bo na drugi dzień test już był negatywny i oczywiście było w tym dniu przytulanko to kiedy najwcześniej mogę testować dzisiaj jest dopiero 8 dni po....?
Violet, najlepiej w dniu spodziewanej @, ale sądzę że nie wcześniej niż 14dpo bo tyle standardowo trwa faza lutealna. -
Violet146 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi skoro w niedzielę 14 test wykazał owulacje i musiało to być w ciągu paru godzin bo na drugi dzień test już był negatywny i oczywiście było w tym dniu przytulanko to kiedy najwcześniej mogę testować dzisiaj jest dopiero 8 dni po....?
-
Justyś91 wrote:Hihi prawie jak celebrytki
a żebyś wiedziała, że czasem tak się czuję. Wychodzę na miasta a tu co parę kroków "dzień dobry" "witam" "cześć"Justyś91 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Uciekam dziewczyny musze zrobić zamówienia.
Buziam -
Justyś91 wrote:Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki jesli nie przyjdzie lub dzień po
25/26 tak baaardzo dluuugooo. Oj nie wiem jak wytrzymam, chociaż mam jakieś złe przeczucia.... Ale to za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek objawy...-prawda dziewczynki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 14:28
-
tak jak mówiłam o 13.00 siknęłam na owu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80925ca7bdc6.jpg
normalnie jak patrzę na test to coraz bardziej mam ochotę mojego zdzielić jak kreta łopatą
no tak by się przydało dziśehhh a on nawalił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 14:30
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙