Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaaam dziewczyny!
Jestem nowa, konto założyłam wczoraj. Starania o maluszka.. no więc właśnie!
Założyłam już osobny wątek, jednak odpowiedzi nie dostałama bardzo mi zależy bo nie mam co liczyc na razie na wizyte u gin!
4 dni po stosunku przerwanym w dni płodne zaczęłam plamić na brązowo - aktualnie jest juz siódmy dzień takiego lekkiego brązowego plamienia..
Szansa jakaś jest? -
Bounty wrote:Witaaam dziewczyny!
Założyłam już osobny wątek, jednak odpowiedzi nie dostałama bardzo mi zależy bo nie mam co liczyc na razie na wizyte u gin!
4 dni po stosunku przerwanym w dni płodne zaczęłam plamić na brązowo - aktualnie jest juz siódmy dzień takiego lekkiego brązowego plamienia..
Szansa jakaś jest?
Cześć!
Może plamienie śródcykliczne?
Zależy jak długie masz cykle, czy regularne i od wielu innych czynników -
MMadziula wrote:czekam na linka
Dzięki, pracuję nad tym29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Szansa jakaś jest?
Zależy też czy coś wypłynęło od partnera.
Jak widać tutaj po stosunkach do końca w dni płodne nie zawsze niestety dochodzi do zapłodnienia.
Możesz zrobić test beta hcg z krwi niedługo, wtedy będziesz mieć pewność.
Trzymam kciuki
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Z tymi cyklami to różnie, choć ostatnio miałam równo co 31 dni. A chciałabym zaznaczyć, że nigdy nie miałam żadnych plamień w całym cyklu, teraz pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Zastanawiam się czy 7 dniowe plamienie jest czymś normalnym.. I zaczynam wartiować troszkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:22
-
Bounty ciężko powiedzieć, żadna z Nas nie jest lekarzem. To może być wszystko - infekcja, nadżerka, owulacja, plamienie śródcykliczne... Jak najszybciej do gina, on pozbawi Cię wątpliwości.
-
Bounty wrote:Wiem że wizyta u lekarza jest niezbędna. Jednak moja ginekolog jest dość popularna i wizyte mam dopiero za miesiąc... dzwoniłam do innej to najszybciej na 31 sierpnia... Dzwoniam do następnej - na urlopie... i jestem w kropce
To do kolejnej, do skutkuDzezabella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyBounty wrote:Z tymi cyklami to różnie, choć ostatnio miałam równo co 31 dni. A chciałabym zaznaczyć, że nigdy nie miałam żadnych plamień w całym cyklu, teraz pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Zastanawiam się czy 7 dniowe plamienie jest czymś normalnym.. I zaczynam wartiować troszkę
Może ale nie musi być to nadżerka i ona czasami daje o sobie znać właśnie w postaci plamień samoistnych po stosunku lub badaniu. -
Dziewczynki kochane ale mam zgagę zaraz chyba jak smok będę ziala ogniem.
-
-
-
Bounty wrote:Wiem że wizyta u lekarza jest niezbędna. Jednak moja ginekolog jest dość popularna i wizyte mam dopiero za miesiąc... dzwoniłam do innej to najszybciej na 31 sierpnia... Dzwoniam do następnej - na urlopie... i jestem w kropce
-
Mam nadzieje że zła passa została przerwana i teraz juz będą same dobre wiadomości o dwóch tłustych krechach
-
Szansa jakaś jest?
to może być nadżerka, jakaś infekcja lub problemy z poziomem progesteronu, niestety żadna z nas nie postawi Ci diagnozy... rozumiem, że jesteś po owulacji? -
A gdzie Daga?
Co się z nią dzieje? -
Cherry_Blossom wrote:Biegusiem po rennie
Ale juz dawno mnie tak nie palilo -
Cherry_Blossom wrote:Biegusiem po rennie