Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza, Bella smutno będzie bez Was.
Ale rozumiem. Tylko obiecajcie, że wrócicie z dwoma tłustymi krechami!
Albo lepiej, życzę, żeby krechy były z zaskoczenia, zanim zdążycie uciec. O, tak!Zołza:), Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
worldbyme wrote:Dziękuję
Dziękuję wszystkim mam nadzieję że będzie okI że tym razem się uda
Pozdrów fasolkę od cioci Magdy i dbajcie o siebie
Dużo witaminek, zero stresu ! -
Zołza , Bella dziewczyny będzie dobrze! Damy radę, wiem, że ta cała brzuszkolandia na ulicy czasami odbiera sił ale kurcze musimy wreszcie zaciążyć
Dzięki Wam dziewczyny nie jestem z tym sama, i nie zadręczam chłopa i wiem, że wkrótce zamiast ciągłego rozczarowania będziemy miały obrzmiałe cycki, ogromne brzuchy i zanik kostekParsleyek, Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś mi się zdaje że u mnie to jest jednodniowy kryzys i jutro Was przywitam jakby nic sie nie stało hahaha ( cala ja
)
Prawda jest taka że tylko tutaj mam z kim o tym wszystkim pogadac... i tylko tutaj można się spodziewać zrozumienia...
Cholernie wciaga to forum kurde :p
MMadziula, Justyś91, Bella_Bella, bbee, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Wszystko będzie dobrze
Pozdrów fasolkę od cioci Magdy i dbajcie o siebie
Dużo witaminek, zero stresu !07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Zołza:) wrote:Coś mi się zdaje że u mnie to jest jednodniowy kryzys i jutro Was przywitam jakby nic sie nie stało hahaha ( cala ja
)
Prawda jest taka że tylko tutaj mam z kim o tym wszystkim pogadac... i tylko tutaj można się spodziewać zrozumienia...
Cholernie wciaga to forum kurde :p
Ja przestałam się spinać na widok dzieci, kobiet w ciążykto wiem, co kryje się za historią kolejnego maleństwa, ciążowego brzuszka. Prawda jest taka, że wiele kobiet walczy o swoje dzieci, wydaje mi się, że jest to coraz większa liczba. Byliśmy na weekendzie u znajomych, rówieśników praktycznie, synek 2,5 roku, córeczka roczek. Ale się wybawiłam z dzieciaczkami
(O pierwsze dziecko starali się ponad rok, a córeczka w 1 cyklu starań
)
Forum wciąga, bo tylko tutaj można ciągle pisać/mówić o staraniach, ciąży...o urojonych i nie objawachnikt Cię lepiej nie zrozumie, jak staraczka
Zołza:), bbee, misiaq, Katie31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Ja przestałam się spinać na widok dzieci, kobiet w ciąży
kto wiem, co kryje się za historią kolejnego maleństwa, ciążowego brzuszka. Prawda jest taka, że wiele kobiet walczy o swoje dzieci, wydaje mi się, że jest to coraz większa liczba. Byliśmy na weekendzie u znajomych, rówieśników praktycznie, synek 2,5 roku, córeczka roczek. Ale się wybawiłam z dzieciaczkami
)
Forum wciąga, bo tylko tutaj można ciągle pisać/mówić o staraniach, ciąży...o urojonych i nie objawachnikt Cię lepiej nie zrozumie, jak staraczka
Dobrze piszesz!
-
LILITH.P wrote:Ja przestałam się spinać na widok dzieci, kobiet w ciąży
kto wiem, co kryje się za historią kolejnego maleństwa, ciążowego brzuszka. Prawda jest taka, że wiele kobiet walczy o swoje dzieci, wydaje mi się, że jest to coraz większa liczba. Byliśmy na weekendzie u znajomych, rówieśników praktycznie, synek 2,5 roku, córeczka roczek. Ale się wybawiłam z dzieciaczkami
)
A no i pojawiające się u nas fasolki daja nadzieję, że i ja kiedyś wstawię Wam zdjęcie testu z dwiema krechamibbee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:polać mi, dobrze piszę!
Dzezabella, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Ja przestałam się spinać na widok dzieci, kobiet w ciąży
)
Podtytuł dla mojego bloga to.. Pamiętnik Staraczkimam nadzieję, że kiedyś będą to wpisy nie tylko o staraniach o dzieciątko, ale później o to by się urodziło zdrowe, a potem by wyrosło na dobrego człowieka
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Podtytuł dla mojego bloga to.. Pamiętnik Staraczki
mam nadzieję, że kiedyś będą to wpisy nie tylko o staraniach o dzieciątko, ale później o to by się urodziło zdrowe, a potem by wyrosło na dobrego człowieka