Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wczoraj przyszła @ i kolejny cykl przeleciał bez rezultatów
a ze cykle są dosć krótkie, 25 dni jak w zegarku, to ciezko sie wstrzelić...jeszcze małżonek nie zawsze do dyspozycji bo różnie pracujący.
Powiedzcie dziewczyny jak często się przytulacie w celach prokreacji?
Strasznie nie chce się filmowac i "działać" mechanicznie, ale to dość trudne. -
bbee wrote:mniam, ale smaka robicie
Dziewczyny, jakie domowe sposoby na ból głowy? bo mnie tak już boli od rana, dosyć silnieDzieciaki w pokoju obok hałasują, a sąsiad się do wiertarki przykleił. Do łazienki co chwilę latam, ale na razie nic, tylko śluz taki biały kremowy, dosyć dużo.
Doświadczenia w tym zakresie nie mamale ze słyszenia brzmi to jak objawy ciążowe
Dzezabella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Gąsior wrote:U mnie wczoraj przyszła @ i kolejny cykl przeleciał bez rezultatów
a ze cykle są dosć krótkie, 25 dni jak w zegarku, to ciezko sie wstrzelić...jeszcze małżonek nie zawsze do dyspozycji bo różnie pracujący.
Strasznie nie chce się filmowac i "działać" mechanicznie, ale to dość trudne.
w okresie płodności dobrze co 2 dnimasz pewność, że plemników nieco Ci zostanie, plus na pewno zdążyły dojrzeć
ale to teoria
czasami zdarza się, że trafi się złoty strzał, że jakiś żołnierzyk przetrwa 3 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGąsior wrote:U mnie wczoraj przyszła @ i kolejny cykl przeleciał bez rezultatów
Strasznie nie chce się filmowac i "działać" mechanicznie, ale to dość trudne.
Mi ginka "zalecila" 7 dni przed owu, w trakcie of course i 7 dni po owu - co drugi dzieńJeszcze nie udało mi się wprowadzić tego planu w życie
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie forumowiczki. Jestem tu nowa, chociaż czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu. Fajnie poczytać o wspólnych problemach i ich rozwiązaniach. Staramy się z mężem o fasolkę od początku roku, po wczesnym poronieniu to nasz 3 cykl starań. Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich :*
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Gąsior wrote:U mnie wczoraj przyszła @ i kolejny cykl przeleciał bez rezultatów
Strasznie nie chce się filmowac i "działać" mechanicznie, ale to dość trudne.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
melmarmis wrote:Witam wszystkie forumowiczki. Jestem tu nowa, chociaż czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu. Fajnie poczytać o wspólnych problemach i ich rozwiązaniach. Staramy się z mężem o fasolkę od początku roku, po wczesnym poronieniu to nasz 3 cykl starań. Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich :*
melmarmis lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnymelmarmis wrote:Witam wszystkie forumowiczki. Jestem tu nowa, chociaż czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu. Fajnie poczytać o wspólnych problemach i ich rozwiązaniach. Staramy się z mężem o fasolkę od początku roku, po wczesnym poronieniu to nasz 3 cykl starań. Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich :*
Witaj serdecznie
Zapraszamy do naszej pozytywnie wykreconej Grupy Wsparcia
melmarmis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Raz dzinne / raz na dwa dni. Kochana to ty musisz już od 6 dc sexowac . Jak tylko @ pójdzie. Masz pewnie wczesną owu
No właśnie podobno wszystko jest "normalnie", podczas ostatniej wizyty u gina był pęcherzyk, przed pęknieciem w 10 dniu cyklu...lekarz kazał mi spadac do domu i działać to zgarnełam starego za frakiale się nie udało...
w zeszłym tygoniu gin powiedział, że widzi pecherzyki...na uwolnienie jaja już coś było za późno, to stwierdziła ze może juz sie wchłaniają...
generalnie niby wszystko jest ok, ale zafasolkować cos nie możemy
-
Gąsior wrote:No właśnie podobno wszystko jest "normalnie", podczas ostatniej wizyty u gina był pęcherzyk, przed pęknieciem w 10 dniu cyklu...lekarz kazał mi spadac do domu i działać to zgarnełam starego za fraki
ale się nie udało...
w zeszłym tygoniu gin powiedział, że widzi pecherzyki...na uwolnienie jaja już coś było za późno, to stwierdziła ze może juz sie wchłaniają...
generalnie niby wszystko jest ok, ale zafasolkować cos nie możemyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 14:39
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat