Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
melmarmis wrote:Witam wszystkie forumowiczki. Jestem tu nowa, chociaż czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu. Fajnie poczytać o wspólnych problemach i ich rozwiązaniach. Staramy się z mężem o fasolkę od początku roku, po wczesnym poronieniu to nasz 3 cykl starań. Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich :*
melmarmis lubi tę wiadomość
-
A ja nadal w temacie jedzeniowo-żywieniowym...
Macie jakieś przeżycia ze specyfikami typu inofolik/inofem?
Zastanawiam się, czy nie dorzucić w nowym cyklu, ale nie wiem, czy gra jest warta świeczki...
melmarmis wrote:Witam wszystkie forumowiczki. Jestem tu nowa, chociaż czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu. Fajnie poczytać o wspólnych problemach i ich rozwiązaniach. Staramy się z mężem o fasolkę od początku roku, po wczesnym poronieniu to nasz 3 cykl starań. Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich :*
Czeeeść
melmarmis lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja nadal w temacie jedzeniowo-żywieniowym...
Macie jakieś przeżycia ze specyfikami typu inofolik/inofem?
Zastanawiam się, czy nie dorzucić w nowym cyklu, ale nie wiem, czy gra jest warta świeczki...
CzeeeśćDzezabella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Kochana jedno na 5 jaj przeistacza się w ciążę. Cierpliwości. Jak nie pyknie tak do 6-7 Cs to zrób badania hormonale .
Badania już zrobione, bo kilka lat temu endo stwierdził lekką niedoczynność, po czym po roku brania eutyroxu inny endo stwierdził, ze nie ma pojecia dlaczego kazali mi brać eutyrox, bo wszystko jest spoko, a teraz sam zapisał mi letrox (dwa tyg temu) bo stwierdził, ze na starania sie o bejbi to jednak nie jest spoko
-
Gąsior wrote:Badania już zrobione, bo kilka lat temu endo stwierdził lekką niedoczynność, po czym po roku brania eutyroxu inny endo stwierdził, ze nie ma pojecia dlaczego kazali mi brać eutyrox, bo wszystko jest spoko, a teraz sam zapisał mi letrox (dwa tyg temu) bo stwierdził, ze na starania sie o bejbi to jednak nie jest spoko
witaj
a jakie masz tsh?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gąsior wrote:ostatnio było 2,74...dwa tyg wczesniej tez coś ok tego
dlatego dał mi letrox
to tak prawie 3... zdrowa kobieta powinna mieć tsh na poziomie 2, a jak się starcie to 1-1,5. Oczywiście, co lekarz to opinia... -
Gąsior wrote:Badania już zrobione, bo kilka lat temu endo stwierdził lekką niedoczynność, po czym po roku brania eutyroxu inny endo stwierdził, ze nie ma pojecia dlaczego kazali mi brać eutyrox, bo wszystko jest spoko, a teraz sam zapisał mi letrox (dwa tyg temu) bo stwierdził, ze na starania sie o bejbi to jednak nie jest spoko
Brak zdecydowania w endokrynologii to norma. Jak mu ufasz to sluchajMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj nic nie popracowałam
jakoś nie mam natchnienia, taka rozbita jestem. Na szczęście jestem nieco do przodu ze zleceniami, więc nie ma tragedii.
Zawsze przed @ mam taki dzień lub dwa, że nic nie jestem w stanie napisać... -
Mloda ale teraz wiek nie gra roli w staraniach bo teraz sie czesto slyszy o mlodych dziewczynach ktore sa bezplodne... Za niedlugo stuknie rok staran i to mnie najbardziej przeraza...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania -
Jeszcze z tego szoku weeekendowego nie wyszłam. W sobotę jechaliśmy do B., bo Tata źle się czuł. Byliśmy o 23 na miejscu. Potem izba przyjęć do 3 w nocy.
A rano do siostry męża, facet z nią zerwał...przez sms. 28latek... czujecie to k...??