Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny :* wybaczcie ale zarobiona jestem cały tydzień
Caro przytulam i wysyłam fasolkowe wibracje na następny cykl!
Co do sody to nigdy nie robiłam a czytałam ale skoro kozamonia obalila mit to nie muszę już robić? :p
Patka czy dobrze zrozumiałam? Udało się? -
Gaduaaa wrote:jestem i ja... czuje się troszkę lepiej.. dostałam tabletki na podwyższenie ciśnienia bo mam za niskie i stąd moje kręcenia w głowie... w środę badam tsh bo lekarz mówi ze mogło mi mocno spaść stąd takie niskie ciśnienie... lub jakiś ucisk z kręgoasłupa... więc zobaczymy...
Więc jeżeli masz słabe ciśnienie to też może być tego przyczyna, ale jak masz problemy z kręgosłupem to też bym tutaj szukała rozwiązania problemu.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Byłam u endokrynologa. Ogółem usg ok Stwierdziła niedoczynność tarczycy. Mówiłam, że może jestem w ciąży, więc powiedziała. Ze dobrze że zrobiłam to TSH. Dostałam lek LETROX 50. Za miesiąc wizyta. Ktoś coś o tym leku wie?
Nie wiem czy czasami mi moja ginekolog nie mówila o tym leku. Bo ja bralam metizol a biorąc go nie mozna sie starac o maluszka. W skrocie slabszy lek na ustabilizowanie tarczycy ale nie jestem pewna na 100 %czy to ten -
Sylwia91 wrote:Patka pomysl o tym w ten sposób że do tej pory nie jesteś w ciąży więc sprawdzając nic nie tracisz a możesz zyskać wiele radości jak nie wyszło to nie ma co się łamać tylko pozytywnie działać bo psychika robi swoje :*
Tak się staram myślec ale Nadzieja jest Ogromna za bardzo sie wczuwam.. musze wyluzowac zeby nie bylo placzu -
kozamonia wrote:Ja we wrześniu miałam taki problem, nagle zaczęło mi się kręcić w głowie i to przez dłuższy czas. Badania ok, ciśnienie ok, okulista, laryngolog i neurolog zaliczony i wszystko w porządku. Kiedyś miałam zdiagnozowaną dyskopatię i tak czasami lubi mi coś w krzyżu przeskoczyć. I wracając do zawrotów głowy, dostałam pełno tabletek na ciśnienie i zawroty. Nie chciały pomóc do końca, aż nagle jednego dnia chrupnęło mi w plecach i zawroty przeszły jak ręką odjął.
Więc jeżeli masz słabe ciśnienie to też może być tego przyczyna, ale jak masz problemy z kręgosłupem to też bym tutaj szukała rozwiązania problemu.
i raczej obstawiam to..
poszłam na tydzień zwolnienia.. ale chyba nie wrócę juz do tej fabryki..Fabian Cyprian Tymuś -
Caro ja przez pierwsze 3 lata byłamna letroxie 50 ale brałam półowkę... czyli codziennie po 25mg... potem przeszłam na 50mg... i nadal jestem na 50mg ale co drugi dzień.. bo biorę teraz tak... jeden dzień euthyrox 37,5mg a drugi dzień 50mg letroxu... juz tłuamcze dlaczego... dlatego że euthyrox ma w sobie laktozę.. a niektóre dziewczyny mają nietolerancję.. w letroxie tego nie ma więc podobno jest bezpieczniejsza... a ja biorę taki mix bo się na nim dobrze czuję i nie chcę zmieniać.. ale jeśli miałabym wybierać to wolę letrox i tak więc myślę że dobrze że masz letroxFabian Cyprian Tymuś
-
Tissaia wrote:A ja dziewczyny mam dziś mnóstwo energii u nawet bez problemu wstałam z łóżka o 6
Od kilku dni mam dziwne uczucie w podbrzuszu, czuję jakieś takie mikro skurcze non stop. A wczoraj rano przez chwilę czułam jakby mi coś macice naciagalo. Dziwne uczucie. Pewnie to stresy przed @.
A wczoraj i przedwczoraj miałam takie dwa momenty ze mnie tak zalalo kremowym sluzem że myślałam że dostałam @ tydzień wcześniej
Chyba większość z nas ma dziwny cykl w lutym..
Dzisiaj poczułam takie dziwne cusik w macicy.
Tissaia testy ovu kupione. Rano działam.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.