Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Wiesz co? Nic straconego jeszcze. Może ta owu nastąpiła w 13 dc. Obejrzałam sobie Twój wykres
Zobaczysz za 2 dni, bo OF po 3 dniach wyższych temperatur wyznacza owu. A może nuż się udało i z tym serduszkowaniem wsztrzeliliscie się idealnie
Ja w tym cyklu miałam o 2 dni opóźniona owu. Bo zazwyczaj była około 13 dc a tym razem 15dc. I przez to badanie hormonów zrobiłam chyba za wcześnie i raczej nie będzie miarodajne.. ech... No cóż poradzić
Mam nadzieję i obyś miała rację kochana u Ciebie tempka super 3 mam kciuki by się mimo wszystko powiodło i zazieleniło pięknie -
Wchodzisz u ustawienia -> społeczność i tam masz coś takiego jak podpis na forum i tam właśnie wklej link do twojego aktualnego wykresu
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Mam nadzieję i obyś miała rację kochana u Ciebie tempka super 3 mam kciuki by się mimo wszystko powiodło i zazieleniło pięknie
Ja w tym cyklu na nic się nie nastawiam i nawet za bardzo nie skupiam się na obserwacjach objawów. Nawet nie zamierzam nic testować. Taka to moja mała terapia żeby wyluzować z tymi staraniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem i ja... czuje się troszkę lepiej.. dostałam tabletki na podwyższenie ciśnienia bo mam za niskie i stąd moje kręcenia w głowie... w środę badam tsh bo lekarz mówi ze mogło mi mocno spaść stąd takie niskie ciśnienie... lub jakiś ucisk z kręgoasłupa... więc zobaczymy...
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:jestem i ja... czuje się troszkę lepiej.. dostałam tabletki na podwyższenie ciśnienia bo mam za niskie i stąd moje kręcenia w głowie... w środę badam tsh bo lekarz mówi ze mogło mi mocno spaść stąd takie niskie ciśnienie... lub jakiś ucisk z kręgoasłupa... więc zobaczymy...
Ja też tak mam, automatycznie jak ciśnienie spada to odczuwam to właśnie w taki sposób... W dyni mi się kręci Dlatego muszę chociaż 1 kawę na dzień wypić.Gaduaaa lubi tę wiadomość