Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Właśnie niekoniecznie
Zrób mu jakaś niespodziankę na koniec dnia
Cały dzień będzie chodził rozczarowany... a tu wieczorem... Kimi śmiga w bieliźnie na rurzeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bbee wrote:Słuchajcie dziewczyny, zwróćcie może uwagę na taką rzecz, może to głupie, ale w pierwszej ciąży miałam coś takiego od początku (aż do porodu), że jak sobie goliłam nogi maszynką, to tak jakbym po nich tarką przejechała, pozacinane i piekące, zaczęło się to na tydzień przed terminem @, teraz miałam to samo już ponad tydzień temu i to mi dało trochę do myślenia. Czytałam kiedyś o tym, że tak się często w ciąży dzieje, ale nie pamiętam dlaczego
Trochę to dziwne, ale u mnie to było wskazówką, że to może być "to", chociaż głupio to brzmi nawet. A jednak.
bbee bardzo gratuluję ciążyżyczę wszystkiego dobrego
bbee lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
wvmvw wrote:Dobry wieczor Wam!!! Wpadam na chwile napisac, ze trzymam za testujace mocno kciukole. Ja w trakcie @ i ogolnie dno, mul i wodorosty. Z malzonem ostatnio ciezka kilkudniowa klotnia. Juz sie chcialam rozwodzic. Na szczescie doszlismy do wzglednego consensusu i jestesmy w "stanie separacji". Mocno trzymam za Was kciuki i chociaz mnie nie ma myslami jestem z Wami codziennie. Jak ogarne sie ze swoim zyciowym tematem to szybciutko wroce. Na razie moje staranki wstrzymane...
Przykro mi/ nam Kochana, nawet ciężko w takich sprawach doradzać, dlatego po prostu życzę Ci powodzenia, żeby wszystko się ułożyło między Wami i mogliście spokojnie wrócić do starań.. Trzymaj się cieplutko... -
nick nieaktualny