Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Dziewczyny z mojej obserwacji wynika na to że moja szyjka macicy nie opada jest cały czas wysoko...juz nic nie rozumiem, bo myślałam, że przed @ powinna być nisko..
Kobitki a powiedzcie mi jedno dziś jest 3 dzień mojej @ a w sumie już końcówka, do jutra już jej na pewno nie będzie, a czy to normalne że tak krótko zaledwie 2,5- 3 dni?
I jeszcze jedno pytanko czyli od jutra mogę spokojnie zacząć mierzyć temperature?
szyjka macicy wędruje w ciągu dnia
co do długości @, to jakoś tak krótko na moje oko, u mnie zazwyczaj 5 dni, może te Twoje 3 dni to tak na granicy dolnej normy, zależy też jaka obfitość, czy dobrze się złuszcza w pierwszych 2 dniach
możesz mierzyć -
Violet146 wrote:Dziewczyny z mojej obserwacji wynika na to że moja szyjka macicy nie opada jest cały czas wysoko...juz nic nie rozumiem, bo myślałam, że przed @ powinna być nisko..
Kobitki a powiedzcie mi jedno dziś jest 3 dzień mojej @ a w sumie już końcówka, do jutra już jej na pewno nie będzie, a czy to normalne że tak krótko zaledwie 2,5- 3 dni?
I jeszcze jedno pytanko czyli od jutra mogę spokojnie zacząć mierzyć temperature?
Czy okres 2.5-3 dnia jest normalny o ile zawsze tak miałaś jak nie to jak się powtarza to zgłoś to gin.
Najlepiej zacznij mierzyć dowcipnie jak zejdzie z ciebie krewWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:22
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:ufajdane pampersy dziecka.. nie swoje
Bo z tą 90tką można różnie interpretować
Dla niewtajemniczonych : Mi przewidziano pierwsze dziecko ( bądź trojaczki) na 90 urodziny
Przestań się mazać !
Pamiętasz hasło ?? LUZ W DUPIE !!!
I pamiętaj - sama nie bedziesz - ja też pewnie do 90 bede czekać -
Zołza:) wrote:Ja miałam w tych dniach badany Progesteron jak dobrze pamiętam.
tsh (mozesz poszerzyć o ft3, ft4), prolaktyna, progesteron, lh, fsh, estradiol
nie wszystkie muszą być w tym przedziale, ale jak już idziesz to warto -
Pączek wrote:Przestań się mazać !
Pamiętasz hasło ?? LUZ W DUPIE !!!
I pamiętaj - sama nie bedziesz - ja też pewnie do 90 bede czekać
mnie też się póki co nie udaje... a że rocznikowo bardzo blisko jesteśmy, to może taki nasz uroktrójca
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:tsh (mozesz poszerzyć o ft3, ft4), prolaktyna, progesteron, lh, fsh, estradiol
nie wszystkie muszą być w tym przedziale, ale jak już idziesz to warto
Lilith jak już badałam progesteron, tsh i prolaktynę w poprzednim cyklu i wyniki były wręcz książkowe to powtarzać? -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Kochana szyjka wędruje w ciągu dnia. Może akurat jak badałas była wysoko.
Czy okres 2.5-3 dnia jest normalny o ile zawsze tak miałaś jak nie to jak się powtarza to zgłoś to gin.
Najlepiej zacznij mierzyć dowcipnie jak zejdzie z ciebie krewWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:37
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Witaj
Test warto zrobić. Jak boisz się, że nie będzie wiarygodny, zrób badanie z krwi, betę. Ona prawdę Ci powie
test z moczu porannego - negatywny sama już nie wiem tak bardzo chce dzidziusia , że pewnie sama się nakręcam tymi objawami -
nick nieaktualny