Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misiaq wrote:a u mnie dzisiaj program wyznaczył owu na 8dc, gdzie zwykle mam 16-20 dc (cykle 30-35 dni).
WTF ?
Jeśli tak by było, to nie zdążyliśmy w tym cyklu zMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ewa231 wrote:Dziewczynki idę dziś do gina na 18:10 trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok
Modlę się żeby było w porządku ostatni raz byłam po porodzie bo była obowiązkowa wizyta czyli jakieś 7 lat temu
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witajcie
Tak dla formalności zrobiłam test - jeszcze w sierpniu, żeby nie psuć wrześniowych statystyk
Oczywiście negatyw. Odstawiam dupka i czekam na fr@nce! Kimi możesz mnie wykreślić już z 2.09 :*
Oby przyszła najlepiej dziś, bo szkoda marnować czas!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Witajcie
Tak dla formalności zrobiłam test - jeszcze w sierpniu, żeby nie psuć wrześniowych statystyk
Oczywiście negatyw. Odstawiam dupka i czekam na fr@nce! Kimi możesz mnie wykreślić już z 2.09 :*
Oby przyszła najlepiej dziś, bo szkoda marnować czas!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Oby przyszła najlepiej dziś, bo szkoda marnować czas!Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualnymisiaq wrote:a u mnie dzisiaj program wyznaczył owu na 8dc, gdzie zwykle mam 16-20 dc (cykle 30-35 dni).
WTF ?
Jeśli tak by było, to nie zdążyliśmy w tym cyklu z
Walić ten system!
Trafiliscie ! I tego sie trzymaj !misiaq, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie dziewczyny, zwróćcie może uwagę na taką rzecz, może to głupie, ale w pierwszej ciąży miałam coś takiego od początku (aż do porodu), że jak sobie goliłam nogi maszynką, to tak jakbym po nich tarką przejechała, pozacinane i piekące, zaczęło się to na tydzień przed terminem @, teraz miałam to samo już ponad tydzień temu i to mi dało trochę do myślenia. Czytałam kiedyś o tym, że tak się często w ciąży dzieje, ale nie pamiętam dlaczego
Trochę to dziwne, ale u mnie to było wskazówką, że to może być "to", chociaż głupio to brzmi nawet. A jednak. -
bbee wrote:Słuchajcie dziewczyny, zwróćcie może uwagę na taką rzecz, może to głupie, ale w pierwszej ciąży miałam coś takiego od początku (aż do porodu), że jak sobie goliłam nogi maszynką, to tak jakbym po nich tarką przejechała, pozacinane i piekące, zaczęło się to na tydzień przed terminem @, teraz miałam to samo już ponad tydzień temu i to mi dało trochę do myślenia. Czytałam kiedyś o tym, że tak się często w ciąży dzieje, ale nie pamiętam dlaczego
Trochę to dziwne, ale u mnie to było wskazówką, że to może być "to", chociaż głupio to brzmi nawet. A jednak.jak mam teraz golic nogi to jest meczarnia:/ pieka, wyskakuja mi jakies krostki, probowalam smarowac balsamem ktorym zawsze smaruje nogi po goleniu to tak piecze ze musialam od razu go splukiwac ;/
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
bbee wrote:Słuchajcie dziewczyny, zwróćcie może uwagę na taką rzecz, może to głupie, ale w pierwszej ciąży miałam coś takiego od początku (aż do porodu), że jak sobie goliłam nogi maszynką, to tak jakbym po nich tarką przejechała, pozacinane i piekące, zaczęło się to na tydzień przed terminem @, teraz miałam to samo już ponad tydzień temu i to mi dało trochę do myślenia. Czytałam kiedyś o tym, że tak się często w ciąży dzieje, ale nie pamiętam dlaczego
Trochę to dziwne, ale u mnie to było wskazówką, że to może być "to", chociaż głupio to brzmi nawet. A jednak.
Wcale nie głupio brzmi skoro tak masz to tak jest:-DMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:Hej hej
U mnie delikatny spadek. Preludium do @
u mnie to samo. to co teraz po winku i można zbierać siły na następny cykl.Kim87 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kim87 wrote:Wcale nie głupio brzmi skoro tak masz to tak jest:-D
albo jej prawdopodobieństwem
Jutro idę na betę, niestety córka się nie dała przeciągnąć taki kawał piechotą, w dwie strony 6km, więc muszę poczekać jak jutro już pójdzie do przedszkola. -
bbee wrote:przykro mi kochana, ale wrzesień już jest Twój
Trzymam kciuki!
Tak się złożyło, że to już mój drugi negatyw w sierpniu, więc dwa minusy w tym miesiącu muszą dać plus w następnym - nie widzę innej opcjibbee, Zołza:), misiaq, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Oby przyszła najlepiej dziś, bo szkoda marnować czas!
Parsleyek wrote:
Tak się złożyło, że to już mój drugi negatyw w sierpniu, więc dwa minusy w tym miesiącu muszą dać plus w następnym - nie widzę innej opcjiParsleyek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Dziewczyny ale wtopa dzisiaj mój chłop ma urodziny a ja zapomniałam mu złożyć życzenia. Wyrodna żona
Właśnie niekoniecznieZrób mu jakaś niespodziankę na koniec dnia
Cały dzień będzie chodził rozczarowany... a tu wieczorem... Kimi śmiga w bieliźnie na rurzeParsleyek, 19Biedroneczka91, bbee, Pączek, misiaq, Kim87 lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Nie lubie. Ale wrzesien jest nasz:*:*
Biedroneczko czy to dziś rozmowa? Trzymam kciuki bardzo mocno!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:
Biedroneczko czy to dziś rozmowa? Trzymam kciuki bardzo mocno!!!bbee, Parsleyek lubią tę wiadomość