Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kuzwa same plusy bycia grub. Zastanawiam się nad tą dieta
dobrze to przemyślw perspektywie globalnego ocieplenia, topnienia lodowców nasze atrybuty w postaci wielkiej d pomogą nam przetrwać
Pączek, Bella_Bella, wvmvw lubią tę wiadomość
-
Helouuuu Moje Piękne
Nie jestem w stanie Was nadrobićCo tam u Was słychać?
Widzę że tu jakieś "grube" tematy lecąKim szerzy jakieś herezje że niby jest gruba, Kochana widziałam Cię na fb, mnie nie oszukasz
Ja po moim cudownym Glucophage czuję się tak napuchnięta, niby stosuję dietę, nie jem w ogóle słodyczy, ograniczyłam do minimum węgle, a waga leci w górę, nie wiem co jest graneA do tego co kilka dni mam straszne sensacje żołądkowe, bierze mnie na "hafty", dzisiaj musiałam wyjść wcześniej z pracy, bo bałam się że pokoloruję swoje własne biurko
Miałam się wziąć za ćwiczenia, ale z takim żołądkiem nie mam szans, bo koniec byłby marny.
Bella Kochana, nie smuć się, to jest najgorsze co można robić w naszej sytuacji. Ja czuję że nabrałam dystansu i bardzo dobrze mi z tym. Nie myślę obsesyjnie o dziecku, tylko po prostu jestem gotowa na taką ewentualność
Pączulińska to nasza SportsmenkaWzór do naśladowania :*
Lili ja po moich przejściach z testowaniem i nakręcaniem się uważam, że lepiej o tym nie myśleć, nie wmawiać sobie objawów, bo później tylko bardziej boli jeśli nie wyjdzie. Jeśli groszek ma być, to będzieA ja Ci tylko tego mogę życzyć, co czynię serdecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 21:18
Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:
Lili ja po moich przejściach z testowaniem i nakręcaniem się uważam, że lepiej o tym nie myśleć, nie wmawiać sobie objawów, bo później tylko bardziej boli jeśli nie wyjdzie. Jeśli groszek ma być, to będzieA ja Ci tylko tego mogę życzyć, co czynię serdecznie
witaj Aniu
ja bardziej nastawiam się na @, niż na groszka... czuję się typowo, jak przed przyjściem tej cholery!
współczuję przejść z lekiem, może coś osłonowego na żołądek? -
Kim87 wrote:Zakupiłam zestaw mam rewolucję bikini secret sukces i dla ciężarnych. Jestem po rewolucji i bikini i bikini jest dla mnie super. Szczególnie ze nie musze skakać jak ona bo mnie kolano boli . A na bikini ćwiczenia dla początkujących są mniej obciążające kolana
-
Dziewczyny widziałyście?
https://www.youtube.com/watch?v=LN00YeQSNE8
Co się dzieje w tym naszym kraju...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Dziewczyny widziałyście?
Co się dzieje w tym naszym kraju... -
LILITH.P wrote:witaj Aniu
ja bardziej nastawiam się na @, niż na groszka... czuję się typowo, jak przed przyjściem tej cholery!
współczuję przejść z lekiem, może coś osłonowego na żołądek?
O może spróbuję, mam jakąś osłonkę w domu
Ja się tak męczę na własne życzenie, ale mam nadzieję że dostanę nagrodęAle teraz już mi się nie spieszy
-
Dobry wieczor Wam!!! Wpadam na chwile napisac, ze trzymam za testujace mocno kciukole. Ja w trakcie @ i ogolnie dno, mul i wodorosty. Z malzonem ostatnio ciezka kilkudniowa klotnia. Juz sie chcialam rozwodzic. Na szczescie doszlismy do wzglednego consensusu i jestesmy w "stanie separacji". Mocno trzymam za Was kciuki i chociaz mnie nie ma myslami jestem z Wami codziennie. Jak ogarne sie ze swoim zyciowym tematem to szybciutko wroce. Na razie moje staranki wstrzymane...
-
Co się dzieje w tym naszym kraju...
Masakra!!! Brak słów -
wvmvw wrote:Dobry wieczor Wam!!! Wpadam na chwile napisac, ze trzymam za testujace mocno kciukole. Ja w trakcie @ i ogolnie dno, mul i wodorosty. Z malzonem ostatnio ciezka kilkudniowa klotnia. Juz sie chcialam rozwodzic. Na szczescie doszlismy do wzglednego consensusu i jestesmy w "stanie separacji". Mocno trzymam za Was kciuki i chociaz mnie nie ma myslami jestem z Wami codziennie. Jak ogarne sie ze swoim zyciowym tematem to szybciutko wroce. Na razie moje staranki wstrzymane...
Mam nadzieje ze szybko dojdziecie do porozumienia i wrócisz do nas !
Ściskam Cie cieplutko -
Co się dzieje w tym naszym kraju...
Trochę to takie naciągane, z jednej strony wypowiada się, że nie może nic zrobić bo grozi mu więzienie jeśli coś pójdzie nie tak, ale z drugiej strony nie bierze pod uwagę faktu, że jak nie zrobi nic to na to samo wyjdzie.
Organizm organizmowi nie równy, jedna kobieta będzie robiła wszystko dźwogałą ciężary itp i podczas najbardziej skomplikowanych badań czy zabiegów nic nie stanie się złego z jej nienarodzonym dzieckiem a innej wystarczy, że jakiś lekarz jej żle dobierze witaminy bądź inne leki np te na tarczycę i już dziecko traci.. Reasumując jakby to miało byc naprawde takie straszne to już teraz lekarze przestali by leczyć i pomagać kobietom ciężarnym jak i tym starającym się bo bali by się o to, że zostaną oskarżeni o błędne leczenie skutukujące poronieniem.19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Nie myślcie, że popieram tą ustawę bo wręcz przeciwnie. Ale takie przemówienia mają za zadanie wywołać jedynie szum medialny i namieszać w społeczeństwie bo faktycznie jak ktoś pod tym wideo wypowiedział się, że ta ustwa ukruci zarobki nie jednego lekarza specjalisty i taka prawda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 22:33
marciaa lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
A ja wlasnie skonczylam "imprezowac" moj poszedl spac bo rano do pracy a kolezanka lezy spita i bełta
a co u mnie ? Zalewa mnie... Ale na szczescie nie krew tylko sluz. Jest go masakrycznie duzo
zawsze mialam gesty bialy sluz przed @ ale teraz jest taki bardziej wodnisty niz gesty chociaz z gestosci tez cos w sobie ma i jest go duuuzo wiecej niz w poprzednich cyklach... I dzisiaj caly dzien jadlabym ananasa. Zjadlam jednego calego sama i chcialam jesc drugiego ale M mowi ze moze zaszkodzi fasolce jak juz jest wiec musialam zadowalac sie czyms innym
marcia smacznego ![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania