Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:Lilith na ile dni przed @ zauważasz spadek? to mój pierwszy cykl z testami owu i mierzeniem tempki, więc jeszcze świeżak. do tej pory byłam przekonana, że jak będę w końcu chciała to w ciąże się zachodzi i już...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Wow, lecicie z postami jak rakieta
Kim, Bella - dzięki za odpowiedzi.
U mnie 34dc, 12dpo, jutro/pojutrze pewnie @, choć chwilowo jeszcze w duchu liczę, że się udałoMam klasyczne pomieszanie PMSu z wyszukiwaniem u siebie objawów, tzn dziwnie uwierające cycki, brak apetytu + zgaga (czego nigdy nie mam, a przed okresem zwykłam wcinać KFC na przemian z nutellą i podlewam to na dokładkę piwem, gdy teraz w ogóle mnie nie ciągnie do słodyczy i fastfoodu).
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Witaj w klubie matka boska chodakowska mnie wykończyła dzisiaj a to dopiero początki. Na wakacjach chciało się folgowac to teraz masz babo placek. Doopa iście zimowa a jeszcze lato się nie skoczylo
Chodakowska mi nie pasuje - nie umiem z nia ćwiczyć - zdecydowanie bieganie to moj sportKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No ja mam kilka ważnych wyjazdów przed soba a kiecki opięte oj opięte wiec brzuch wciągać trzeba
Chodakowska mi nie pasuje - nie umiem z nia ćwiczyć - zdecydowanie bieganie to moj sportbiegać tez Lubie ale jakoś zacząć nie mogę
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewczyny popoludnie minelo? U mnie kolezanka dzisiaj nocuje:D z moim M maja zamiar pic i kolezanka mnie probuje namowic ale ja sie nie daje bo co jak groszek juz jest?
wrocilismy z zakupow i mialam wrazenie ze @ przyszla bo tak sie ze mnie laloze masakra! A tam bialy jak snieg sluz ale teraz sie zrobil jakis gesto wodnisty
mam nadzieje ze to dobrze wrozy
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Witaj w klubie matka boska chodakowska mnie wykończyła dzisiaj a to dopiero początki. Na wakacjach chciało się folgowac to teraz masz babo placek. Doopa iście zimowa a jeszcze lato się nie skoczylo
Kim, przynajmniej nie zmarznieszCaro lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Daj spokoj !
Kiedy powinna byc @ ?
Pojutrze.
Już czuję to beznadziejne puchnięcie i jakby skurcze. Wrrrr. I ta irytacja. Blech.
Wiem, że dopóki nie ma @, to jest szansa. Tylko każda z nas tak dobrze zna swój organizm, że wie,czy @ nadejdzie, czy nie... -
Bella_Bella wrote:Dziękuję Kochana
Zawsze jak tylko pojawia się plamienie to łapię doła...
Zobaczymy jak temperatura jutro będzie wyglądać.
Rozumiem Cię i tulę! Trzeba czekać i czekać... A LWD przed @ nie działa
Kiedy masz termin @?? -
LILITH.P wrote:Pojutrze.
Już czuję to beznadziejne puchnięcie i jakby skurcze. Wrrrr. I ta irytacja. Blech.
Wiem, że dopóki nie ma @, to jest szansa. Tylko każda z nas tak dobrze zna swój organizm, że wie,czy @ nadejdzie, czy nie... -
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Ja tez sobie robie dobrze
siedze w salonie - mani i pedi sobie robie tzn mi robia
ło matko przeczytałam początek zdania i pierwsze co to pomyślałam że sama ze sobą świntuszysz :p a tu Tobie paznokcie robią
kosmate myśli mam ... Czyżby to jeden z objawów ciążowych he he
bella a może to plamienie implantacyjne
a mnie znów podbrzusze ćmiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 19:34
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙