Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda19 wrote:Jak tam dziewczyny popoludnie minelo? U mnie kolezanka dzisiaj nocuje:D z moim M maja zamiar pic i kolezanka mnie probuje namowic ale ja sie nie daje bo co jak groszek juz jest?
wrocilismy z zakupow i mialam wrazenie ze @ przyszla bo tak sie ze mnie laloze masakra! A tam bialy jak snieg sluz ale teraz sie zrobil jakis gesto wodnisty
mam nadzieje ze to dobrze wrozy
także powodzenia!
-
Oglądacie "Na Wspólnej"?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
szatynka wrote:ło matko przeczytałam początek zdania i pierwsze co to pomyślałam że sama ze sobą świntuszysz :p a tu Tobie paznokcie robią
kosmate myśli mam ... Czyżby to jeden z objawów ciążowych he he
bella a może to plamienie implantacyjne
a mnie znów podbrzusze ćmi
Na plamienie implantacyjne wygladalo to sprzed dwóch dni, to dzisiejsze to po prostu ciemnoczerwony śluz. -
Bella_Bella wrote:Biorąc pod uwagę różnicę w cyklach to może przyjść za 2-4 dni.
to po części w moim przedziale, u mnie pojutrze planowo +1 dzień opóźnienia. Ja z reguły mam 26 dc, ale niby owu była dzień później niż zwykle wg OF, więc może i 2 września przyjść. Tym bardziej,że z reguły 2 dni przed @ mam spadek, a dzisiaj jeszcze nie było -
LILITH.P wrote:to po części w moim przedziale, u mnie pojutrze planowo +1 dzień opóźnienia. Ja z reguły mam 26 dc, ale niby owu była dzień później niż zwykle wg OF, więc może i 2 września przyjść. Tym bardziej,że z reguły 2 dni przed @ mam spadek, a dzisiaj jeszcze nie było
To trzymam kciuki mocno za Ciebie
Eh... Jeśli teraz się nie udało to kolejny cykl jest przerwa bo w dniach plodnych będzie rozlaka. -
daga_00 wrote:Hejka
ale dzis postów
Poszalalyście
Ja ogladam... ale już kombinują z wątkiem Olki i jej siostry
Była właśnie scena z negatywnym testem ciążowym29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Była właśnie scena z negatywnym testem ciążowym
Właśnie oglądałam wczoraj ten odcinek i stwierdziłam ze chyba pierwszy raz widzę że poruszany był problem negatywu, zazwyczaj jest to przerażenie ze pozytyw albo ewentualnie szczęście że pozytyw -
Bella_Bella wrote:Na plamienie implantacyjne wygladalo to sprzed dwóch dni, to dzisiejsze to po prostu ciemnoczerwony śluz.
Bella chucham, dmucham i zabieram Twoją @ !
Lilith Twoją też zabieram!
U mnie plamienie i tempka nisko - to są moje oznaki fr@ncy. Ale za Was jeszcze trzymam kciuki!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
marciaa wrote:Właśnie oglądałam wczoraj ten odcinek i stwierdziłam ze chyba pierwszy raz widzę że poruszany był problem negatywu, zazwyczaj jest to przerażenie ze pozytyw albo ewentualnie szczęście że pozytyw
Właśnie tak! Problem że ktoś nie może zajść - chyba też pierwszy raz widzę. Zawsze tylko "Boże jestem w ciąży, to niemożliwe!"marciaa lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kim87 wrote:Witaj w klubie matka boska chodakowska mnie wykończyła dzisiaj a to dopiero początki. Na wakacjach chciało się folgowac to teraz masz babo placek. Doopa iście zimowa a jeszcze lato się nie skoczylo
Kim a Ty ćwiczysz Chodakowska? Jaka płytę? -
Violet146 wrote:Kim a Ty ćwiczysz Chodakowska? Jaka płytę?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-) z ciekawości zbadałam sobie szyjke co zalał mnie śluz ale biały i gęsty ale daje odczuć o sobie. I moja szyjka jest nadal otwarta szok bo nigdy tak nie miałam. Jeśli dziś jest owulac ja to nie fajnie bo mój w pracy dopiero rano bedzie.