Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrycja91 wrote:nie nie robiłam testu jutro zrobię , bo boje sie , ze teraz będzie niewiarygodny. Boje się też , że te "objawy " na piersiach są na tydzień przed owulacją.
Witaj
Test warto zrobić. Jak boisz się, że nie będzie wiarygodny, zrób badanie z krwi, betę. Ona prawdę Ci powie -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Witaj
Test warto zrobić. Jak boisz się, że nie będzie wiarygodny, zrób badanie z krwi, betę. Ona prawdę Ci powie
ok , zrobię test tylko boje się kolejnego rozczarowania, bo przez trzy dni krwawienie średnie a pozostałe 3 dni tylko plamienia po czym te obrzmiałe piersi , powiększone sutki i żyłki na sutkach a przed samym krwawieniem okropny skurcz i ból w dole brzucha , który mnie wręcz obudził ze snu. -
Patrycja91 wrote:ok , zrobię test tylko boje się kolejnego rozczarowania, bo przez trzy dni krwawienie średnie a pozostałe 3 dni tylko plamienia po czym te obrzmiałe piersi , powiększone sutki i żyłki na sutkach a przed samym krwawieniem okropny skurcz i ból w dole brzucha , który mnie wręcz obudził ze snu.
Rozumiem Twoje obawy, jednakże czekanie nic Ci nie da. Życie w niepewności, stres, to nie służy niczemu dobremuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 17:30
-
nick nieaktualny
-
aaaaa ja nie moge już z tym wyczekiwaniem. niby wiem, że @ będzie, zapaliłabym papierosa z żalu ale sie boje, bo może jednak, a co jakby. niby bym zrobiła test, ale wiem, że za wcześnie. i tak w koło macieju od pół roku. zwariować można.Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
LILITH.P wrote:Ja w sąsiedztwie @ muszę coś słodkiego zjeść... Takie życie. Aczkolwiek przeszłam dzisiaj 15 km, to jakoś nie mam takich wyrzutów sumienia
Wogole tak nie mow !!
Wykres jak malina !!!
Ja jak tylko skończę pazury to jade do domu i pobiegać ide jak nic -
ines. wrote:aaaaa ja nie moge już z tym wyczekiwaniem. niby wiem, że @ będzie, zapaliłabym papierosa z żalu ale sie boje, bo może jednak, a co jakby. niby bym zrobiła test, ale wiem, że za wcześnie. i tak w koło macieju od pół roku. zwariować można.
Ja tak dzisiaj z piwem miałam... Kupić, czy nie. Nie kupiłam -
Pączek wrote:Jakiej @ ?!?!
Wogole tak nie mow !!
Wykres jak malina !!!
Ja jak tylko skończę pazury to jade do domu i pobiegać ide jak nic
Wiesz, ile ja już wykresów jak malina miałam, widziałam i to o niczym nie świadczy. Przed @ przylazi spadek i...
Pączek lubi tę wiadomość
-
Lilith na ile dni przed @ zauważasz spadek? to mój pierwszy cykl z testami owu i mierzeniem tempki, więc jeszcze świeżak. do tej pory byłam przekonana, że jak będę w końcu chciała to w ciąże się zachodzi i już...Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Pączek wrote:A ja dieta
nie moge
kurna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 18:09
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO