Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Witam się!
Witaj , opowiadaj co tam słychaćEvelin lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ,jestem tu nowa staram się o dzidziusia czy któraś z was tak miała. Miesiączka średnie krwawienie po czym tylko plamienie i zaraz po plamieniu w 6dc powiększone piersi , ból piersi, powiększone sutki oraz zielone żyłki na sutkach. ( to mój 4 cykl starań po odstawieniu tabletek ) Pozdrawiam
-
Patrycja91 wrote:Witam ,jestem tu nowa staram się o dzidziusia czy któraś z was tak miała. Miesiączka średnie krwawienie po czym tylko plamienie i zaraz po plamieniu w 6dc powiększone piersi , ból piersi, powiększone sutki oraz zielone żyłki na sutkach. ( to mój 4 cykl starań po odstawieniu tabletek ) Pozdrawiam
A robiłaś test??Patrycja91 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:nie wytrzymałabyś
to forum jest jak narkotyk
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:ma ktoś ochotę się napić?? dopadł mnie podły nastrój zbliżającej się @
Do mnie się zbliża... i chętnie się napiję! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:na kiedy masz termin? u mnie 1
Termin na jutro. Tylko brałam duphaston - myślałam że dopóki będę go zażywać nic się nie zadzieje. A tu psikus, dziś tempka spadła, plamienie jak co miesiąc. Jutro robię test - i tak wiem co wyjdzie, ale gin kazał. Odstawiam dupka i czekam aż przylezie...
Powoli się szykuję na 10ty cykl starań. I w tej sytuacji - winko jak najbardziej!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"