Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
heloooo witam z rana
u mnie 36,9 wow.. drugi dzień się utrzymuje... może w końcu OF wyznaczy owulację... a może jej nie było? wrrrrr coś mi ten cykl nie poszedł.. czuje się dziś już lepiej i najchetniej wróciłabym już do pracy... ale R. mi ględzi że już koniec i mam tam w ogóle nie wracać...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina, test owy jest pozytywny gdy obie kreski są równie mocne. Ale... Nawet jeśli testy Ci nie pokażą równie mocnych dwóch kresek nie znaczy to że owulacji wcale nie było. zależy to od ich czułości i firmy. W dni płodne temperatura nie musi się podnosić (spójrz na mój wykres, u mnie aż do owulacji spadała cały czas). Podnosi się dopiero po wystąpieniu owulacji, gdy ciałko żółte zaczyna wytwarzać progesteron
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa Gorąca babka z Ciebie wysokie tempki
ważne żeby były spadki i wzrosty...
no a u mnie różnie.. 20dc i owulacja nie wyznaczona... sluz płodny już mi się skończył.. szyjka choć otwarta to poszła do góry..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyEwelina17007 wrote:faktycznie mamy prawie taką sama temperaturę [/QUOT
Widzisz także Ewelinko będzie dobrze główka do góry
Gaduaaa jest ok masz spadki i skoki czyli nic nie brakuje a owulkę pewnie wyznaczy na koniec. Jakby co czekamy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 08:58
Gaduaaa, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina17007 wrote:Karolina2787 bardzo Ci dziękuje za podtrzymanie na duchu mam nadzieje ze wszystko pzrede mną jeszcze , dzięki
Ależ nie ma za co kochana po to tu jesteśmy by się wspierać wzajemnie cierpliwie czekamyEwelina17007 lubi tę wiadomość