Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Anula u mnie też pada, pada śnieg co do plamień to już chyba starczy tej @ niech idzie precz i nie wraca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!
Kilka dni się nie odzywałam.
Raz że od piątku mieliśmy do niedzieli wieczora gości- przyjaciele z Niemiec do nas przylecieli i że tak powiem- poimprezowaliśmy (akurat mi @ trafiła..).
Wczoraj myślałam, ze zajrze na forum, to moja sunia zrobiła mi przykrą niespodziankę- na początku lutego ją sterylizowaliśmy i wszystko było ok, to wariatka rozgryzła wczoraj bliznę, dłubała w tym i dostała mega zapalenia i ropy wieczór spędziliśmy u weta....
Dzisiaj dla odmiany ja mam gina po 18... trzymajcie mocno kciuki. Ostatnio miałam małą nadżerkę, która nie nadawała się do leczenia, oby tam wszystko było ok....
U mnie dziś 7 dc, czekamy cierpliwie na owulkę i kolejną szansę na szczęście.
Buziaki, miłego dnia :*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Hej dziewczynki!
Kilka dni się nie odzywałam.
Raz że od piątku mieliśmy do niedzieli wieczora gości- przyjaciele z Niemiec do nas przylecieli i że tak powiem- poimprezowaliśmy (akurat mi @ trafiła..).
Wczoraj myślałam, ze zajrze na forum, to moja sunia zrobiła mi przykrą niespodziankę- na początku lutego ją sterylizowaliśmy i wszystko było ok, to wariatka rozgryzła wczoraj bliznę, dłubała w tym i dostała mega zapalenia i ropy wieczór spędziliśmy u weta....
Dzisiaj dla odmiany ja mam gina po 18... trzymajcie mocno kciuki. Ostatnio miałam małą nadżerkę, która nie nadawała się do leczenia, oby tam wszystko było ok....
U mnie dziś 7 dc, czekamy cierpliwie na owulkę i kolejną szansę na szczęście.
Buziaki, miłego dnia :*
Proszę, proszę cóż za podobieństwo
Ja mam dzisiaj 8 dc i tak się składa, że też mam nadżerkę, która póki co nie nadaje się do leczenia
-
Ewelina17007 wrote:A JAK MYŚLICIE CZY OWULACJE W TYM CYKLU W OGÓLE WYSTĄPI? OD TYGODNIA BIORĘ INOFEM MÓJ GIN MI PRZEPISAŁ
Kochana niektóre leki mają wpływ na temp i jak się je bierze to temp nie wychodzi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Witaski
U mnie temp stoi w miejscu 36,2 i chyba tez będzie cykl bez jaja dołączam do oczekujących na czerwoną linię.
Zima wczoraj u mnie znow zawitała, kupę śniegu napadało
Ciasto rano zakręciłam no i z Tii się przytuliłam
Czy Ty czujesz że rymujesz..
U nas też sypie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.