Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo to jedno dniowe pozniej w 11 dc pojawilo sie podobne plemienia. A moze to ost @ tylko u ciebie powoli sie konczy u mnie to jak poszlo to myslalam ze znow wrocila

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Allmita Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dalej nie wiem jak badac tą szyjke...poważnie- żadnego otworu tam nie czuję- moze się zapytam na przyszły raz ginki jak będzie sposobność i nie zapomne...

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otworu nie czuję też :/
    Tylko wysokość i twardość na razie...

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    U mnie bylo to jedno dniowe pozniej w 11 dc pojawilo sie podobne plemienia. A moze to ost @ tylko u ciebie powoli sie konczy u mnie to jak poszlo to myslalam ze znow wrocila

Od samego początku miałam wrażenie, że jakoś ciągnie mi się ta @ w tym msc.
    Pomału już widzę kremowy śluz na horyzoncie, więc jest git divers2289.gif

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wysokościa też mam problem-jedynie twardosć moge jako tako ocenic....miałam na nowo zaczać badać szyjke w tym cyklu bo w tamtym trochę odpuścilam, tylko czekam aż sie @ uspokoi..

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Allmita Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez się ciągnie,ale u mnie jeszcze bardzo rozkręcona...tak narzekałam że nie może mi się rozkręcić to teraz mam tak jak juz dawno nie miałam...

• Ewelina17007 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecnie biorę tylko infolim przepisał mi ginekolog podobno pomaga bardzo zajęść z ciąże

WaldhauzerM wrote:
    Widzisz napisałam Ci odpowiedź ale się skasowała..

Kochana niektóre leki mają wpływ na temp i jak się je bierze to temp nie wychodzi..

Ewelina
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    mnie tez się ciągnie,ale u mnie jeszcze bardzo rozkręcona...tak narzekałam że nie może mi się rozkręcić to teraz mam tak jak juz dawno nie miałam...

Mi jak przywaliło to po nocach nie spałam Invision-Board-France-377.gif Myślałam, że centralnie na kiblu będę spać, co tak ze mnie leciało... Hein26.gif

xnw4lhb8dt2ans8c.png

Wysłany: 1 marca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    czy wszystkie tu czekaja na owulkę, albo sa na końcu cyklu? jakos nigdy nie moge sie z żadna z Was zgrać, ja mam jeszcze @ i mam juz jej dość...

ja czekam na owulke powinna się pojawić na dniach

Ewelina
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    z wysokościa też mam problem-jedynie twardosć moge jako tako ocenic....miałam na nowo zaczać badać szyjke w tym cyklu bo w tamtym trochę odpuścilam, tylko czekam aż sie @ uspokoi..

Ja mam jakoś opory by samej sprawdzać wysokość szyjki etc. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/mmmmh-naaaaan.gif

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Ja mam jakoś opory by samej sprawdzać wysokość szyjki etc. http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/mmmmh-naaaaan.gif

ee tam...oporów to ja nie mam...tylko za nic nie mogę sobie poradzić z interpretacją...

a moze jak nie sama, to namówisz do tego męża..? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:33

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Caro, wykres Twój znikł.. przyszła @? Ech..

Waldu jak u Ciebie temperatury? U mnie spadek dziś.. jak na karuzeli u mnie :)

Tym wszystkich m co czekają na owu życzę żeby szybko przyszłala albo zeby potwierdzilo sie ze juz byla :D

No mnie dziś lekko spadła temp i nie wiem co dalej bo 3 taki spadek u mnie z reguły już się nie podnosił ale zobaczymy..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    ee tam...oporów to ja nie mam...tylko za nic nie mogę sobie poradzić z interpretacją...

a moze jak nie sama, to namówisz do tego męża..? :P
    Z przyjemnością, ale wpierw to ja bym musiała go ścigać wiedzma.gif
    Ostatnimi czasy mało go widzę... Lata z pracy do pracy Triste14.gif

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No mnie dziś lekko spadła temp i nie wiem co dalej bo 3 taki spadek u mnie z reguły już się nie podnosił ale zobaczymy..

Ooo, ja u siebie takiej zaleznosci nie zauwazylam odkad mierze temperaturę. Mam wrażenie że u mnie za każdym razem wykres jest zupełnie inny, niepodobny do poprzednich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś mój M. próbował mi ta szyjke wybadac, ale nic z tego nie wyszło, bo nawet jej odnaleźć nie mógł :D

Allmita lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 marca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie odnośnie tych testów owulacyjnych robię je od kilu dni i cały czas druga kreska jest bardzo słaba czy to normalne żeby tak długo utrzymywała się słaba kreska ?

Ewelina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzac na Twoj wykres wydaje mi sie to normalne. Mozesz po prostu miec pozniejsza owulacje :)

Ewelina17007 lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia, tak przyszła wredna @. No ale, głowa do góry, pierś do przodu, dobrze że przyszła o czasie, to jest jedyny plus, teraz niech szybko znika, żeby można było działać ;-)

A jak u Ciebie? Temperatura aktualnie ładna widzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 14:25

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Patrzac na Twoj wykres wydaje mi sie to normalne. Mozesz po prostu miec pozniejsza owulacje :)

Tylko wiesz.. Ja ovu miałam w połowie i to potwierdzona przez usg.

Ewelina17007 lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Dziewczyny nowość...
    Nigdy nie czaiłam o co z tą szyjką chodzi. Tym razem zaczęłam badać od dziś, zaraz po zakończeniu @ i... jejku twarde wszystko jak głaz, zupełnie inne niż było do tej pory. Kamień :P Przedtem ścianki były miękkie. Nie wiem jak tam pani ginowa mnie zbada, przecież tam się nic nie wciśnie :D

cd4f3562c1f35980fc59d99badbc7d27.png

28 lat, 4 cs

Kochana ja teraz nie badam ale jak to robiłam to nie miałam takiej twardej.. Może słabo się przyłożyłam.

‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ