Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Tissaia, tak przyszła wredna @. No ale, głowa do góry, pierś do przodu, dobrze że przyszła o czasie, to jest jedyny plus, teraz niech szybko znika, żeby można było działać
Dobrze, że się nie załamałaś Dzielna dziewuszkaCaro lubi tę wiadomość
-
Hej ☺ mogę się nieśmiało przyłączyć? Opowiem troszkę o nas.
Staramy się o drugie maleństwo 4 cykl, zaczynam dopiero mierzenie temperatury, ale całkiem mi to nie idzie przez wstawianie w nocy do dziecka...
Hormony mam wg. lekarza w porządku, w tym cyklu robiliśmy monitoring. W 10dc pęcherzyk miał 24mm, w 15 go nie było, ale raczej był za duży żeby doszło do zapłodnienia... W przyszłym cyklu wizyta zaraz po okresie żeby sprawdzić jak to wtedy wygląda i może będzie potrzebny zastrzyk na wcześniejsze pęknięcie... -
pater86 wrote:Hej ☺ mogę się nieśmiało przyłączyć? Opowiem troszkę o nas.
Staramy się o drugie maleństwo 4 cykl, zaczynam dopiero mierzenie temperatury, ale całkiem mi to nie idzie przez wstawianie w nocy do dziecka...
Hormony mam wg. lekarza w porządku, w tym cyklu robiliśmy monitoring. W 10dc pęcherzyk miał 24mm, w 15 go nie było, ale raczej był za duży żeby doszło do zapłodnienia... W przyszłym cyklu wizyta zaraz po okresie żeby sprawdzić jak to wtedy wygląda i może będzie potrzebny zastrzyk na wcześniejsze pęknięcie...
Witamy
Życzę powodzenia!
-
Tak Waldziu czytałam. Niezla sumka sie uzbierala. A mój Tii telefon dostal ze za 2tyg wyjazd. I minimum 2miesiace go w domu nie bedzie. Wiec jesli teraz nie uda się nasionka zasiać to ja przez te dwa miechy bede brac znow anty. Te co mi gin przepisala na poczatku lutego
-
Gizmo wrote:Tak Waldziu czytałam. Niezla sumka sie uzbierala. A mój Tii telefon dostal ze za 2tyg wyjazd. I minimum 2miesiace go w domu nie bedzie. Wiec jesli teraz nie uda się nasionka zasiać to ja przez te dwa miechy bede brac znow anty. Te co mi gin przepisala na poczatku lutego
Aha. No to nie milusio.. A nie możesz go odwiedzić??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Nie robilas dzis sikanca ciazowego? W czwartek beta o ile dobrze doczytalam
No nie robiłam. Dzisiaj ovu wyszedł jaśniejszy. Ale zagłębiłam się w topiku i przeczytałam że jak test taki wychodzi jak mnie wczoraj to w reguły jest ok 2 dnia od zagnieżdżenia a potem niby już nie wychodzi wcale. Ale nie chce kombinować.
Jutro rano zrobię ciążowego sikańca a w czwartek beta.
Właśnie.. Któraś dzisiaj nie miała odbierać bety??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No nie robiłam. Dzisiaj ovu wyszedł jaśniejszy. Ale zagłębiłam się w topiku i przeczytałam że jak test taki wychodzi jak mnie wczoraj to w reguły jest ok 2 dnia od zagnieżdżenia a potem niby już nie wychodzi wcale. Ale nie chce kombinować.
Jutro rano zrobię ciążowego sikańca a w czwartek beta.
Właśnie.. Któraś dzisiaj nie miała odbierać bety??
Chyba miała odebrać 91patka91 jak się nie mylę...