Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
no niby daja te tempki nadzieje, ale wiecie co ja własnie z premedytacją wpisuje te wszystkie objawy.... z nadzieja że może w następnych cyklach nie będe sie nakręcać, tak jak np ostatnio że "oooo boli mnie jajnik od owulki, na pewno COŚ to znaczy" no i co, może to i cos znaczyło-ale na pewno nie fasolę..
T tez mi skoczyła jak nigdy, i co i nic..
także wpisuje te wszystkie objawy po to chociażby żeby w nastepnych cyklach bardziej na luzie przyjmować ew objawy ciążowe,bo zawsze sobie moge spojrzeć na wykresy wczesniej i zobaczyc że np juz miałam tak wysoka T, albo że bolały mnie juz cycki czy jajnik......i nic z tego nie wyszło....
znaczy taka mam nadzieję że to pomoże sie wyluzować..WaldhauzerM lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
u mnie jedno i drugie jest stresujące, dlatego poważnie zastanawiam sie nad odstawieniem termmometra..
ale ten cykl jeszcze chciałam-bo mam miec monitoring to chciałam to sobie wszystko porównaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:27
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
WaldhauzerM wrote:Patka.. Kurcze nie będę się powtarzała.. Smutno mi z Twojego i Caro powodu..
Normalnie zaczynam się obawiać swojej bety w czwartek..
Nie wiem czemu ale nie przejelam sie tak bardzo nie ma zalamki to najwazniejsze pewnie spodziewalam sie takiego wyniku o innym tylko marzylam.
Obys miala lepszy wynik. trzymam kciuki i czekam juz na poranna wiadomosc -
Allmita wrote:u mnie jedno i drugie jest stresujące, dlatego poważnie zastanawiam sie nad odstawieniem termmometra..
ale ten cykl jeszcze chciałam-bo mam miec monitoring to chciałam to sobie wszystko porównaćFabian Cyprian Tymuś -
Allmita wrote:u mnie jedno i drugie jest stresujące, dlatego poważnie zastanawiam sie nad odstawieniem termmometra..
ale ten cykl jeszcze chciałam-bo mam miec monitoring to chciałam to sobie wszystko porównać
Allmita a dał Ci gin coś na wzrost jajeczek??
Po drugie to mierzenie na początku jest stresujące ale ja np po 2 miesiącach mierzeniem się nie stresuję.
Tissaia dokładnie tak. Oczekiwanie na testowanie jest gorsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:52
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
91patka91 wrote:Nie wiem czemu ale nie przejelam sie tak bardzo nie ma zalamki to najwazniejsze pewnie spodziewalam sie takiego wyniku o innym tylko marzylam.
Obys miala lepszy wynik. trzymam kciuki i czekam juz na poranna wiadomosc
To pogratulować podejścia i tak trzymać kochana.
Ja jutro rano zrobię sikańca i myślę czy jak wyjdzie negatywny to iść na betę ale pójdę. Wolę mieć pewność.. Wczoraj wieczorem zapaliła się nadzieja i jeśli rano temp znowu wzrośnie będzie fajnie jeśli nie to zacznę wątpić.. Heh.agatali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen detektor ciąży to o kant tyłka można potluc ze sie tak wyrażę
Pokazuje tylko prawdopodobieństwo pozytywnego testu. A liczy to na podstawie zaznaczonych objawów. Czyli jak się nazaznacza mnóstwo objawów to Tym więcej punktów jest
Ja raz miałam aż 86% . Dla mnie to taki gadżet na stronie i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 19:35
-
Tissaia wrote:Ten detektor ciąży to o kant tyłka można potluc ze sie tak wyrażę
Pokazuje tylko prawdopodobieństwo pozytywnego testu. A liczy to na podstawie zaznaczonych objawów. Czyli jak się nazaznacza mnóstwo objawów to Tym więcej punktów jest
Ja raz miałam aż 86% . Dla mnie to taki gadżet na stronie i tyleFabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:Ten detektor ciąży to o kant tyłka można potluc ze sie tak wyrażę
Ja raz miałam aż 86% . Dla mnie to taki gadżet na stronie i tyle
No dokładnie. Tylko wkurza człowieka.. Wiem po sobie he he.
Patka pójdę pójdę.Tissaia lubi tę wiadomość
-
Dla mnie detektor ciazy to kompletna bzdura bo dziewczyna sie tylko nakreca, stresuje, non stop obserwuje wszystko i niestety potem zawod jest jeszcze wiekszy....
Ja wrocilam wlasnie od gina.... Wszystko idealnie!! Pomierzyla mi wszystko, pobadala, nic tylko plodzic jajco czeka duze w lewym jajniku - za tydzien wyjdzie hehe ulzylo mi bo sie balam ze nadzerka urosla - wrecz przeciwnie och ach...kozamonia, Gaduaaa, Tissaia, Sylwia91, Allmita, agatali lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane