Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula -wiem co czujesz i ściskam mocno. My zaczęliśmy starać się we wrześniu, mega się cieszyłam, a potem okazało się, że czeka nas miesięczny wyjazd do Azji- musiałam się szczepić, msuiałam brać leki na malarię i zakazano mi starania aż do ......stycznia! 3 miesiące... to był smutek, żal, strata... tyle okazji... nie umiałam tego przetrawić... Na szczęście już działamy. Wam to szybko zleci, zobaczysz...
Gaduaa -Twój wykres mnie przerasta... Może monitoring cyklu by się przydał? Hmmm
U mnie 8 dc, że cykle długie, to jeszcze czekam, owulka powinna być za tydzień.
Dzisiaj moja najlepsza przyjaciółka powiedziała, że od Wielkanocy zaczynają starać się z nami )))))))) YEAH!!! strasznie się cieszę, bo do tej pory ona była zafiksowana na pracę na maxa i odkładała płodzenie
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Karolina2787 wrote:A na kiedy Ci zwykle wypadała owulka? Ilu dniowe masz cykle?Fabian Cyprian Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Gaduaa - mi się wydaje, że koło 15-16 dc mogła być owulka.
A jak Ty czujesz?
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Ja się właśnie źle czuje.. Przed wczoraj wylądowałam u lekarza bo miałam zawroty głowy i wyszło za niskie ciśnienie i tak od poniedziałku czuje się ble.. Wczoraj rano miałam mdłości... Senność... i dziś też mam ciężka głowę jakąś..
No no... ciekawie. Wyjścia są dwa- albo bobo albo chora jesteś -życzę bobusia oczywiście :*
A gdzie Waldi??? Tu jakieś newsy miały podobno być??Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Wg moich własnych obserwacji podejrzewam czwartek lub piątek.. Cykle 30-31 dniowe.. Ale np dziś mnie boli jak owu.. I jeszcze wczoraj miałam tyci rozciagliwego sluzu
Dokładnie tak samo myślę, że jeszcze pokaże się owulka. OF pokazuje jak już jest po więc u Ciebie pewnie jutro się okaże jak tempka jeszcze spadnie i pewnie czwartek, piątek tak jak myślimy. A bóle u mnie nawet się do teraz utrzymują także pewnie po owu te bóle występują.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dokładnie tak samo myślę, że jeszcze pokaże się owulka. OF pokazuje jak już jest po więc u Ciebie pewnie jutro się okaże jak tempka jeszcze spadnie i pewnie czwartek, piątek tak jak myślimy. A bóle u mnie nawet się do teraz utrzymują także pewnie po owu te bóle występują.
Dziewczyny ja mam zawsze to samo- bóle owulacyjne ciągną się przez pół cyklu, falowo, raz się pokazują, raz nie... potem przechodzą płynnie w bóle przedokresowe...Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Anula -wiem co czujesz i ściskam mocno. My zaczęliśmy starać się we wrześniu, mega się cieszyłam, a potem okazało się, że czeka nas miesięczny wyjazd do Azji- musiałam się szczepić, msuiałam brać leki na malarię i zakazano mi starania aż do ......stycznia! 3 miesiące... to był smutek, żal, strata... tyle okazji... nie umiałam tego przetrawić... Na szczęście już działamy. Wam to szybko zleci, zobaczysz...
28 lat, 3 cs
Dzięki za pocieszenie U mnie powód jest dosyć inny... Chodzi oto, że dziecko ponoć lepiej mieć ze stycznia (lutego, marca etc.), ale nie z grudnia... Bo grudniowe jest prawie o rok do tyłu, a w szkole od niego wymagają tyle samo. Styczniowe dziecko ma niby lepiej pod tym względem. Takie argumenty zostały mi przekazane/powiedziane.
-
Anula1986 wrote:Dzięki za pocieszenie U mnie powód jest dosyć inny... Chodzi oto, że dziecko ponoć lepiej mieć ze stycznia (lutego, marca etc.), ale nie z grudnia... Bo grudniowe jest prawie o rok do tyłu, a w szkole od niego wymagają tyle samo. Styczniowe dziecko ma niby lepiej pod tym względem. Takie argumenty zostały mi przekazane/powiedziane.
Naprawdę dlatego rezygnujecie?
Przecież nigdy nie ma pewności, że akurat się uda i że dziecko będzie grudniowe... Ja uważam, ze to jest sprawa zupełnie wtórna- przy całych naszych staraniach, stresie, pragnieniu dziecka to jest coś zupełnie nieważnego
Ja bym nie odpuszczała ani jednej próby jeśli nie muszę
28 lat, 3 csKarolina2787, Tissaia, Allmita lubią tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzięki za pocieszenie U mnie powód jest dosyć inny... Chodzi oto, że dziecko ponoć lepiej mieć ze stycznia (lutego, marca etc.), ale nie z grudnia... Bo grudniowe jest prawie o rok do tyłu, a w szkole od niego wymagają tyle samo. Styczniowe dziecko ma niby lepiej pod tym względem. Takie argumenty zostały mi przekazane/powiedziane.
Kasia1987, Anula1986 lubią tę wiadomość