Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Dla mnie detektor ciazy to kompletna bzdura bo dziewczyna sie tylko nakreca, stresuje, non stop obserwuje wszystko i niestety potem zawod jest jeszcze wiekszy....
Ja wrocilam wlasnie od gina.... Wszystko idealnie!! Pomierzyla mi wszystko, pobadala, nic tylko plodzic jajco czeka duze w lewym jajniku - za tydzien wyjdzie hehe ulzylo mi bo sie balam ze nadzerka urosla - wrecz przeciwnie och ach...
No to kochana nic tylko płodzic.. Owocnych starań maleńka31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:uuu co za same złe wiesći dziś... Caro normalnie nie wierzę... miałaś takie piękny wykres...
Patka przykro mi...
Eeee.. Ovufriend mnie oszukał. Ten wykres. Pierdy. Ale co tam, znowu zaczynam mierzyć temperaturę, dorzucam na masę Letrox i mam nadzieje ze w tym miesiąc jeszcze zatestuje!! A za Was Wszystkie trzymam kciukasy!
Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
WaldhauzerM wrote:To pogratulować podejścia i tak trzymać kochana.
Ja jutro rano zrobię sikańca i myślę czy jak wyjdzie negatywny to iść na betę ale pójdę. Wolę mieć pewność.. Wczoraj wieczorem zapaliła się nadzieja i jeśli rano temp znowu wzrośnie będzie fajnie jeśli nie to zacznę wątpić.. Heh.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Dla mnie detektor ciazy to kompletna bzdura bo dziewczyna sie tylko nakreca, stresuje, non stop obserwuje wszystko i niestety potem zawod jest jeszcze wiekszy....
Ja wrocilam wlasnie od gina.... Wszystko idealnie!! Pomierzyla mi wszystko, pobadala, nic tylko plodzic jajco czeka duze w lewym jajniku - za tydzien wyjdzie hehe ulzylo mi bo sie balam ze nadzerka urosla - wrecz przeciwnie och ach...Fabian Cyprian Tymuś -
Helol. Choruje stad mnie mniej.
Przytulam te których testy okazaly sie negatywne. I kciuki za Waldzia naszego trzymam. Jutro pewnie więcej mnie tu bedzie bo i dzień mam spokojniejszy.91patka91, Tissaia, WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeveli_na wrote:Helol. Choruje stad mnie mniej.
Przytulam te których testy okazaly sie negatywne. I kciuki za Waldzia naszego trzymam. Jutro pewnie więcej mnie tu bedzie bo i dzień mam spokojniejszy.
Hej Evelina, a ja nawet myslalam o Tobie niedawno, czy wszystko ok bo zniklas na troszke
-
Hej lasencje,
Wczoraj się zirytowałam na maxa. Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie dopiero z moim facetem za miesiąc będziemy się starać o bobo. Zdenerwowałam się, bo lada dzień mam mieć owulkę, a tu lipa... Starania dopiero od kwietnia wchodzą o rachubę
-
Anula1986 wrote:Hej lasencje,
Wczoraj się zirytowałam na maxa. Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie dopiero z moim facetem za miesiąc będziemy się starać o bobo. Zdenerwowałam się, bo lada dzień mam mieć owulkę, a tu lipa... Starania dopiero od kwietnia wchodzą o rachubęFabian Cyprian Tymuś