Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, no musiałam wczoraj pozbierać moje nadzieje z podłogi, a wręcz z piwnicy, bo nie wiem co mi ten wykres wróżył. Dzisiaj wstałam z nową nadzieją. Chyba dzisiaj przyjdzie @ bo coś brzuch mnie boli. Teraz niech przyjdzie jak najszybciej, pójdzie też jak najszybciej, i mam nadzieje ze branie tego Letroxu wpłynie jakoś na tą tarczyce i kolejny cykl będzie szczęśliwy..
A co do śniegu, to mnie też trochę do napadłopoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A tak poważnie to wczoraj miałam ręce pełne roboty. Najpierw 4godz na zakupach. Potem fryzjer. Później musiałam mięsa poporcjowac, podpisać i ulokować w zamrażalce... No i przygotować z Tii mięcho do wędzenia po całym dniu łeb mi pękał i w klatce naparzało jak diabli.
Dzis w planach bilans z moją najmłodszą i po obiedzie szczepienie psa -
Gizmo wrote:A tak poważnie to wczoraj miałam ręce pełne roboty. Najpierw 4godz na zakupach. Potem fryzjer. Później musiałam mięsa poporcjowac, podpisać i ulokować w zamrażalce... No i przygotować z Tii mięcho do wędzenia po całym dniu łeb mi pękał i w klatce naparzało jak diabli.
Dzis w planach bilans z moją najmłodszą i po obiedzie szczepienie psa
No my już wczoraj stwierdziłysmy że masz ręce pełne roboty.. He he. To ty Kasiasta jak tyle czasu zakupy robisz.. Nie dziwota że łeb pęka..ale nic to ja też zaszaleć jak przyjdzie zwrot...a będzie z czym..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja w tym cyklu na moim wykresie mam normalnie góry i doliny, ale chyba na dniach będzie owulka i CZERWONA LINIA dzisiaj temp poszła w dół to jutro musi poszybować, no i wczoraj jak robiłam test to już mi się pojawił cień drugiej kreski.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No my już wczoraj stwierdziłysmy że masz ręce pełne roboty.. He he. To ty Kasiasta jak tyle czasu zakupy robisz.. Nie dziwota że łeb pęka..ale nic to ja też zaszaleć jak przyjdzie zwrot...a będzie z czym..
Ksiegowa dużo Ci zwrotu wyliczyla? -
czy wszystkie tu czekaja na owulkę, albo sa na końcu cyklu? jakos nigdy nie moge sie z żadna z Was zgrać, ja mam jeszcze @ i mam juz jej dość...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:50
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
kozamonia wrote:Ja w tym cyklu na moim wykresie mam normalnie góry i doliny, ale chyba na dniach będzie owulka i CZERWONA LINIA dzisiaj temp poszła w dół to jutro musi poszybować, no i wczoraj jak robiłam test to już mi się pojawił cień drugiej kreski.
Kciukaski, kciukaski
Ja mam plamienia takie beżowe... Hmmm, dumam, czy na wykresie zaznaczyć to jako plamienia, czy śluz kremowy... Bo to wygląda jak śluz kremowy wymieszany z kolorem beżowo-brązowym
Lasencje, Wy też swój wykres widzicie na szaro, a kiedy go udostępniacie to widnieje na kolorowo?
-
Allmita wrote:na szaro masz jak juz nie masz abonamentu... ale inne dziewczyny widzą go na kolorowo,hehe
-
teraz Ci nie pokaże...ale to troche bez sensu-chyba że masz super regularne cykle...on i tak pokazuje zakres płodnych dni od do....to sama sobie tak możesz wyznaczyć znając swoje cykle..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Gizmo wrote:Na oparach juz jedziemy z kasa. Tii Nerwa ma ze jeszcze nie ma roboty w De. Ale jesc trzeba i zapasy robic jak promocje są na mięcho
Ksiegowa dużo Ci zwrotu wyliczyla?
Gizmo taka pora roku że wszyscy na oparach jadą.. My też..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:18
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Allmita I Anula wy chyba jestescie na tym samym etapie cyklu? Koncowka @?
Ja jeszcze mam plamienie, tzn. tak jak wcześniej napisałam nie wiem do konca, czy tak to można nazwać, bo te plamienie jest takie kremowo-beżowo-brązowe
Na wykresie nie zaznaczyłam ani plamienia, ani śluzu, bo kombinuję jak to zinterpretować. Poza tym może późnym popołudniem lub wieczorem sytuacja się wyklaruje i wtedy jednoznacznie będę mogła ocenić 'co to?'
W każdym razie dzisiaj mam 8 dc.
Temp. dzisiaj znowu miałam 36,2, no, ale jak pisałyście wcześniej to norma przed owulką, że mi to tak wszystko skacze
Ja też ogólnie podchodzę do tego wszystkiego z luzem, nie chcę niepotrzebnie narobić sobie nadziei, a potem szlochać w kącie.
Biorę ferti lady, siemię lniane, czystek, żelazo, kwas foliowy, magnez, witaminy z grupy B. Resztę zostawiam losowiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:31
Tissaia lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Ja jeszcze mam plamienie, tzn. tak jak wcześniej napisałam nie wiem do konca, czy tak to można nazwać, bo te plamienie jest takie kremowo-beżowo-brązowe
Na wykresie nie zaznaczyłam ani plamienia, ani śluzu, bo kombinuję jak to zinterpretować. Poza tym może późnym popołudniem lub wieczorem sytuacja się wyklaruje i wtedy jednoznacznie będę mogła ocenić 'co to?'
W każdym razie dzisiaj mam 8 dc.
Temp. dzisiaj znowu miałam 36,2, no, ale jak pisałyście wcześniej to norma przed owulką, że mi to tak wszystko skacze
Ja też ogólnie podchodzę do tego wszystkiego z luzem, nie chcę niepotrzebnie narobić sobie nadziei, a potem szlochać w kącie.
Biorę ferti lady, siemię lniane, czystek, żelazo, kwas foliowy, magnez, witaminy z grupy B. Resztę zostawiam losowi
U mnie byl taki sluz dwa dni po @ no i zaznaczylam ze to plamienie -
KlaudyŚ wrote:U mnie byl taki sluz dwa dni po @ no i zaznaczylam ze to plamienie
Rozumiem To w takim układzie wynika z tego, że dzisiaj mam 3-ci dzień z rzędu plamienie.
Uciekam od Was póki co Idę z Chanelką na spacerek
Do późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:42
-
Dziewczyny nowość...
Nigdy nie czaiłam o co z tą szyjką chodzi. Tym razem zaczęłam badać od dziś, zaraz po zakończeniu @ i... jejku twarde wszystko jak głaz, zupełnie inne niż było do tej pory. Kamień Przedtem ścianki były miękkie. Nie wiem jak tam pani ginowa mnie zbada, przecież tam się nic nie wciśnie
28 lat, 4 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane