Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Piękna zmiana tematu hahaha
Jakoś tak mi najbardziej pasował
Co prawda mądrością jakas wielką może nie grzesze - sowa symbolizuje mądrość - ale wyraz dzioba i to ku ku to wypisz wymaluj JaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:Mysle, ze to sluz plodny przed owulacja
śluz płodny przed owulacją ?? Czyli dobrze rozumiem , że płodny i przed owulacją to szansa ciąży jest pomimo , że wykres nie wykrył owulacji na podstawie śluzu pokazuje mi się tylko dzień płodny ?? Bo właśnie wczoraj z mężem było przytulanko i bardzo liczę , ze w końcu się uda.
-
Patrycja91 wrote:śluz płodny przed owulacją ?? Czyli dobrze rozumiem , że płodny i przed owulacją to szansa ciąży jest pomimo , że wykres nie wykrył owulacji na podstawie śluzu pokazuje mi się tylko dzień płodny ?? Bo właśnie wczoraj z mężem było przytulanko i bardzo liczę , ze w końcu się uda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 09:18
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Sluz płodny pojawia się już na kilka dni przed owu. W dniu w którym sluz zmienia się na inny niż R znaczy ze owu się odbyla / jest w trakcie . Sluz płodny ma za zadanie odżywiać plemniory nawet jesi kochacie się przed kilka dni wiec dlatego występuje już przed owu
czyli jakaś szansa jest -
nick nieaktualnySłońce pięknie świeci z rana...
dzisiaj jest dzień testowania...
lalalala....
Szybko wstaje ze swego łóżka...
Już się cieszy ma cipuszka....
lalala...
Na kibelek siadam w mik...
na patyczek leci sik...
lalala....
Za oknami drzewa szum...
kiedy nagle słysze... PLUM !
lalala...
Co się dzieje do cholery ??!!!
A to przyszła... Krwawa Mery !!!!
lalala...
Po podpaske sięgam w mik....
Nowa nadzieja... Nowy cykl.....
< brzmienie gitary > i szkloch w ostatnim wersie...Kim87, misiaq, bbee, marciaa, Parsleyek, ines., Evelin, ewa231, Dzezabella lubią tę wiadomość