Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
S@ti wrote:Dziewczęta zobaczcie na mój wykres. Zalamka
(
29 mam wizytę u gina powtórzę hormony i monitoringMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
S@ti wrote:Nie zbiegła się 4dni później w testach wyszła .
Myślisz ,ze system lepiej przewiduje ovu niż test ? To tylko symulacja myślę. Chociaż nie wiem czy te testy też miarodajne bo, ja używam w tym cyklu po raz pierwszy.
Może bardziej doświadczone koleżanki coś mądrego nam powiedzą.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
emidomi wrote:Myślisz ,ze system lepiej przewiduje ovu niż test ? To tylko symulacja myślę. Chociaż nie wiem czy te testy też miarodajne bo, ja używam w tym cyklu po raz pierwszy.
Może bardziej doświadczone koleżanki coś mądrego nam powiedzą.
Nie sugeruj się programem. Mierzy temu. Patrz na śluz obsewuj inne objawy ewentualnie zrób ovu test.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja mam prawdziwą perełkę z programem. Owu mam zazwyczaj 13-14 dc (cykle 26-28 dni), a tym razem w 10dc na usg nie zapowiadało się w ogóle na owu, a program wyznaczył mi najpierw w 24 dc, a teraz w 29 dc
ale na tym koniec bo dziś 32dc i chyba @ się rozkręca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jakoś tak mi dziś... wszystko jedno....
Chyba się przyzwyczaiłamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Zołza:) wrote:Teraz już wiem po co mi był ten pamiętnik....
Będę tam się zalewać... żalem i alkoO !
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnymisiaq wrote:o, zołza - nareszcie "powrót do przeszłości" z avatarem
jest najlepszy
Jakoś tak mi najbardziej pasował
Co prawda mądrością jakas wielką może nie grzesze - sowa symbolizuje mądrość - ale wyraz dzioba i to ku ku to wypisz wymaluj Ja -
nick nieaktualny