X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ja lecę bo padam na twarz :-) do jutra kochane:)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    To jest jakas strona nametests.com i tam bylo cos jaki bedzie Twoj szczęśliwy dzien we wrzesniu

Dzięki - mi wyszedł 15 zobaczymy

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Dobranoc ja lecę bo padam na twarz :-) do jutra kochane:)

Dobrej nocki wszystkim :)

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:* spijcie slodko. Swoja droga wiesiolek jest genialny:)

Violet146 lubi tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie poszły spać? A ja mam problem :( Pierwszy raz w życiu zauważyłam delikatną krew praktycznie w środku cyklu (10dc),czy może to mieć związek z tym, że pozostał mi niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu? Zawsze tak miałam że mimo braku owulacji, niewykorzystany pęcherzyk wychodził wraz z @, a tym razem (pierwszy raz odkąd się monitoruję) został i w poniedziałek miał 3,2 cm.

Coś ktoś wie na ten temat? :(

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Wszystkie poszły spać? A ja mam problem :( Pierwszy raz w życiu zauważyłam delikatną krew praktycznie w środku cyklu (10dc),czy może to mieć związek z tym, że pozostał mi niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu? Zawsze tak miałam że mimo braku owulacji, niewykorzystany pęcherzyk wychodził wraz z @, a tym razem (pierwszy raz odkąd się monitoruję) został i w poniedziałek miał 3,2 cm.

Coś ktoś wie na ten temat? :(

A może to takie plamienie.przed owulacja?? Sporo dziewczyn tak ma..Co do pęcherzyka to wydaje mi się, że on raczej schodzi podczas @. Nie jestem jednak w 100% pewna.

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komuś pizze? :P

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Komuś pizze? :P

No nie żartuj.:-D

0b52cec6da.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki , wy tu pisiu pisiu a ja się zbieram do pracy ;/

życzę udanego wieczoru ;)

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 2 września 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    dopiero dotarłam do domu, siadłam na czterech literach, spijam drugą kawę a na 15.00 po młodego idę.
    Głowa mnie boli ale chyba z tego upału a dwa że biegałam załatwiać sprawy bez konkretnego śniadania, dopiero teraz normalnie zjadłam.

mój syn jest nadpobudliwy psychoruchowo + indywidualista pełną gębą co bardzo przeszkadza przedszkolankom. Ciężki ma charakter. Uparty, wie czego chce i po trupach dąży do celu. W przedszkolu jak czegoś nie chce zrobić to jest NIE i koniec. Jeśli pani w przedszkolu zada coś do wykonania wg. podanej przez nią instrukcji to on najczęściej zrobi to ale po swojemu. Ma zapędy przywódcze :) lubi rządzić resztą dzieci. Potrafi być złośliwy. Gdy ktoś mu coś zrobi odda z podwojoną siłą. Z przedszkola odesłali mnie do psychologa dziecięcego. Do tej pory byłam już u dwóch + chodził na terapię grupową dla dzieci ... nie widzę żadnej różnicy na lepsze. 14 września mam spotkanie z trzecim psychologiem. Wszelkie możliwe sposoby jakie psycholodzy podpowiadali nie skutkują. Oj ciężki ma charakterek mój synio ale jest jeden plus w tym wszystkim, wiem że na 100% da radę sobie w życiu.
    A co do przedszkolanek to też przesadzają, bo np. w zeszłym roku jedna mnie opierdzieliła że mój syn już umie pisać. A jej zdaniem nie powinien. No sorry bardzo jeżeli moje dziecko pyta mnie jak się pisze jakieś tam słowo to co mam powiedzieć? "nie powiem Ci" Chce się uczyć, pyta mnie to ja odpowiadam.

Przy takiej "mądrej" przedszkolance ja bym się już zastanawiała nad zmianą przedszkola..(O ile była by taka możliwość : /) No psycholka po prostu.. Myśle, że Twój syn jest po prostu bardziej kreatywny niż jego rówieśnicy co bardzo przeszkadza przedszkolankom... Niech one same pójda do psychologa.. albo na douczenie skoro nie potrafią się zająć właściwie podopiecznym.. Mój młodszy brat też był wysyłany do psychologów itp bo nauczycielce przeszkadzało, że za szybko robił wszystkie zadania.. nawet jak był już w gimnazjum to nauczycielka od J. Polskiego ledwo 2 mu postawiła na koniec bo jej przeszkadzało, że nie czytał lektur (a nie musiał znał juz wszystkie prawie na pamięć bo zawsze siedział przy mni lub siostrze gdy odrabiałyśmy lekcje).. mało tego Pani sie nagle grunt pod nogami zacząl walić bo młody napisał test gim z Pol najlepiej w województwie.. A ta skwitowała to tekstem "No jak On mógł to tak dobrze napisać" to jest po prostu chore.. Pamiętaj nie pozwól ograniczyć umysłowo swojego dziecka..
    Przepraszam rozpisałam się.. :/

11.10.2018 Naprotechnologia
    IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
    "Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc czesc czesc !

Przepraszaaaaaam!!!
    Nie mialam neta, cos sie popierniczylo, tylko apka z fb mi chodzila "tak jakby" na telephone..

Co tam u Was ? <3
    Opowiadajcie.
    Bardzo tesknie..
    Mam nadzieje ze teraz juz znajde ten czas.. chyba, ze mnie wygonicie :)

Ide jeszcze sie zdrzemnac.
    Rancem (10:00 -11:00) jestem :D

<3 <3 <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki :) Na dworze zimno aż tylkiem trzęsie a ja popijam cieplutka herbatkę, czas powoli zbierać się do pracy... Życzę Wam moje drogie pięknego dnia!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 05:31

3jgxskjos321v3oy.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam awatar hihihi zdjęcie bez sensu ale przynajmniej będę rozpoznawalna na forum hi hi hi.

3jgxskjos321v3oy.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszke stron podczytalam. Są nowe mamusie, cudnie <3

Kim, bede Cie prosic o liste, zebym miala jasnosc :*

Do uslyszenia <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już w pracy... co za śpiochy :) jeszcze nikt nie wstał, nikt się nie wita :P hihihi

3jgxskjos321v3oy.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    a ja już w pracy... co za śpiochy :) jeszcze nikt nie wstał, nikt się nie wita :P hihihi

ja nie śpię od 6 :D

witam się witam piątkowo :)

edit: zresztą znów mam problemy ze snem :/ ledwo zasnęłam po północy, obudziłam się o 3, potem przed 4:30, od 6 nie śpię... nie robiłam nawet pomiaru temp. nie było ciągłości snu przez 6h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 07:15

0b52cec6da.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane :)

Ja juz od 6 na nogach :P Ide dziecko zaprowadzic do przedszkola na 8.30 a na 11.20 mam pierwsze szkolenie... i tak do 15.... ;/

AniaŁ nie wydaje mi sie, zeby krew pochodziła z nie pęknietego pecherzyka... u mnie tez sie zdarza, że nie pęknie i trobiel czynnosciowa utrztmuje sie max 3 cykle... nie musi zejsc od razu w pierwszym cyklu, takze badz spokojna... to plamienie moze byc bardziej w kieruku owulacji.. posiadanie niepeknietego pecherzyka graffa z poprzedniego cyklu nie blokuje owulki :) konsultowałam z ginem :)

AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    ja nie śpię od 6 :D

witam się witam piątkowo :)

edit: zresztą znów mam problemy ze snem :/ ledwo zasnęłam po północy, obudziłam się o 3, potem przed 4:30, od 6 nie śpię... nie robiłam nawet pomiaru temp. nie było ciągłości snu przez 6h
    Piekna a ty nie miałas dzis robic testu?

zem3anlixz38accb.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Troszke stron podczytalam. Są nowe mamusie, cudnie <3

Kim, bede Cie prosic o liste, zebym miala jasnosc :*

Do uslyszenia <3
    Czesc Evelin :) <3 jak u Ciebie? jak sie czujesz? jak zMezem?

Evelin lubi tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Piekna a ty nie miałas dzis robic testu?

najpierw trzeba mieć test :D

ale spokojnie, jak @ się nie pojawi tak do 12 to idę kupić :D zrobię jak mój P. wróci z pracy, albo jutro rano, chociaż nie wiem, jakim cudem, bo w domu jest Mama :D a wiadomo jak to z Mamą, wyniucha :D

bbee lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
‹‹ 3043 3044 3045 3046 3047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ