Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Białe, półsłodkie bardzo chętnie, prawie będzie pasowało do ciacha od Marci
Na pewno będzie pasowało = tworzymy zgraną ekipęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Kimi tak naprawdę ja też
I to takiej bardzo rewolucyjnej dla mnie
Ale nie byłabym sobą gdybym nie kombinowała z dietetycznymi przepisami, wczoraj ciacha z mąki kokosowej z ksylitolem, wyszły kiepskie, a jutro upiekę brownie z fasoli (dzięki Lili za podpowiedź) też z ksylitolem
mam nadzieję że będzie lepsze niż te ciastka
Nie ma za co Bejbe!AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Kimi tak naprawdę ja też
I to takiej bardzo rewolucyjnej dla mnie
Ale nie byłabym sobą gdybym nie kombinowała z dietetycznymi przepisami, wczoraj ciacha z mąki kokosowej z ksylitolem, wyszły kiepskie, a jutro upiekę brownie z fasoli (dzięki Lili za podpowiedź) też z ksylitolem
mam nadzieję że będzie lepsze niż te ciastka
zjedz mnie zjedz mnie. To powinno się leczyć
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana u mnie ciężka sprawa bo ja jestem 4 dni na diecie i czekolada mnie nawiedza we śnie. Goni mnie i prześladuje
To właśnie dziś do mnie ciastka w sklepie mówiły "weź, weź"! no i nie było wyjścia29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:To właśnie dziś do mnie ciastka w sklepie mówiły "weź, weź"! no i nie było wyjścia
Parsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana u mnie ciężka sprawa bo ja jestem 4 dni na diecie i czekolada mnie nawiedza we śnie. Goni mnie i prześladuje
Ja miałam depresję przez kilka dni, wyłam do księżyca jak się dowiedziałam, że muszę się pożegnać ze słodyczami, czekoladą, chałwą!!!Mogę tylko czekoladę min 70%, ale ja lubię mleczną
Ciężka sprawa. Ja non stop myślałam o słodyczach, teraz jest troszkę lepiej, ale nadal ciężko
-
Kim87 wrote:Parsleyek twój blog jest super weszlam dzisiaj na chwile i pięknie piszesz
dziękuję Ci kochana!!!
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"