Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jeśli można to ja się przyłącze
byłam u Was dawno temu na samym początku, ae później zniknęłam. Ja czekam teraz na @, w sumie to sama nie wiem czy juz się zaczęła czy jeszcze nie, ale winkiem nie pogardze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 19:15
-
Buko wrote:To jeśli można to ja się przyłącze
byłam u Was dawno temu na samym początku, ae później zniknęłam. Ja czekam teraz na @, w sumie to sama nie wiem czy juz się zaczęła czy jeszcze nie, ale winkiem nie pogardze
HejNie miałyśmy okazji się poznać
dobre wino nie jest złe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W takim razie Wasze zdrowie dziewczęta! Obyśmy spełniły swoje marzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5018e83917ba.jpgmarciaa, Zołza:), Violet146 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Szaron wrote:Te mdłości masz po Glucophage, osłonki są na antybiotyki, a Glucophage takie może mieć (początkowo) efekty uboczne lub działa tak przy za dużym stężeniu
Możesz mieć za wysoką dawkę, jeśli będzie Ci przez kolejne dni tak niedobrze to może oznaczać, że lekarz przeszarżował. Ale daj lekowi trochę czasu, odżywiaj się dobrze, to mdłości powinny minąć.
Mnie Glucophage NIESAMOWICIE pomógł - cykl mam pięknie uregulowany (a zwykle trwał minimum 100 dni), znormalniał mi metabolizm, łatwiej trzymam wagę. No i perfekcyjnie podziałał na regularność chodzenia do łazienki
Ja dziś 35dc, ok. 13dpo, jutro się chyba znów przetestuję, bo zaciąga mnie na @, ale jakoś inaczej (albo się wkręcam...)
Szaron skoro bierzesz Glucophage, to zapraszam na wątek na Starając się z pomocą medyczną: Metformina - od nowa, dla mniej i bardziej doświadczonych -
marciaa wrote:A ja piekę brownie z truskawkami, komu?
O tak!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Buko wrote:To jeśli można to ja się przyłącze
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:A ja piekę brownie z truskawkami, komu?
Marcia lecę do Ciebie!!! Pożrę z talerzem -
Parsleyek wrote:Ja się melduje
@ nadeszła, no i duet wino + ciastka poszedł w ruch! Winko białe, półsłodkie, dołącza ktoś?
Edit: czekającym na groszki i fasolki mogę zaproponować herbatę
Białe, półsłodkie bardzo chętnie, prawie będzie pasowało do ciacha od Marci -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Nie lubię ją na diecie
Kimi tak naprawdę ja teżI to takiej bardzo rewolucyjnej dla mnie
Ale nie byłabym sobą gdybym nie kombinowała z dietetycznymi przepisami, wczoraj ciacha z mąki kokosowej z ksylitolem, wyszły kiepskie, a jutro upiekę brownie z fasoli (dzięki Lili za podpowiedź) też z ksylitolem
mam nadzieję że będzie lepsze niż te ciastka