Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Hania i Michał też mi się podoba
ale Michał mojemu mężowi nie ;p
Mnie się podobało kiedyś imię Waleriaale ze względu na to,iż jest mocno starodawne i piosenka... Panno Walerciu ładną masz...to tak średnio
-
no i co ważne... fazę lutealną mam 12dniową, OF wyznaczył owulację na 15 dc, chociaż mam co do tego wątpliwości, jednakże wiadomo, jak to program, wiadomo też jak to owu, kiedy była to cholerka wie, czekam do jutra. Po prostu...
zamiast testu kupiłam podpaskiprzezornie
-
marciaa wrote:lili, wykres piękny, serduszka też w dobrym czasie więc jak nic :d
co do podpasek... to niejednej już się nie przydały;p
dziękuję
Ale wiesz, nie nastawiam się, czekam do jutra, bo takie 1dniowe opóźnienie to norma. Widzę jednak,że póki co nie mam standardowo mega spadku, więc mała iskierka nadziei się tli. Byle do jutra -
LILITH.P wrote:dziękuję
Ale wiesz, nie nastawiam się, czekam do jutra, bo takie 1dniowe opóźnienie to norma. Widzę jednak,że póki co nie mam standardowo mega spadku, więc mała iskierka nadziei się tli. Byle do jutra
trzymam mocno kciuki, a póżniej łapię wirusy xD
w końcu ma być Maja z maja -
marciaa wrote:trzymam mocno kciuki, a póżniej łapię wirusy xD
w końcu ma być Maja z maja
super!!!!
mój się śmiał, że jak się nam uda na narodziny w maju, to zbankrutuje
ja mam urodziny, imieniny, mamy rocznicę ślubu i dzień matkiplus mój bratanek ur, jego siostrzenica
szał z majem
Violet146 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:super!!!!
ja mam urodziny, imieniny, mamy rocznicę ślubu i dzień matkiplus mój bratanek ur, jego siostrzenica
szał z majem
-
LILITH.P wrote:super!!!!
szał z majem
oo to faktycznie
u nas za to maj dość spokojnydobuska, LILITH.P lubią tę wiadomość
-
Fajnie jest tak pomarzyć
Bardzo by się chciało, zobaczymy, co przyniesie jutrzejszy dzień. Nie napalam się, bo już tak bywało i nic nie wychodziło. Teraz ładuje baterie do aparatuogarniam mieszkanko i czekam na Męża z burgerami
-
nick nieaktualny