Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ριик ѕку wrote:Hej dziewczyny chwilę mnie nie było... Wiecie remont ostatnie dni wakacji itp.
A dziś rano....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd62df517c1.jpg
Pięknie się wrzesień zaczyna -
ριик ѕку wrote:Hej dziewczyny chwilę mnie nie było... Wiecie remont ostatnie dni wakacji itp.
A dziś rano....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd62df517c1.jpgto ten tydzień szczęśliwy jest
super. Teraz to wszystkie polecą.
-
ριик ѕку wrote:Dziękuję dziękuję:*:*:*
Tak ciążowy w ogóle zrobiony na przypał bo się nie spodziewałam bo mam bardzo długie cykle ogólnie @ powinna być w dopiero w niedzielę. A tak mnie cycki bolały że aż pod pachą czułam i z 1,5 tyg temu jakoś tak wycisnęłam coś jakby mleko z tej piersi którą karmiłam kiedyś bo tylko jedną karmiła.
Kto jeszcze chyba bbee widziałam na 7 rocznice ślubu??
To u nas wychodzi że tydzień po 6 rocznicy:)
Mąż jeszcze nic nie wie w sobotę ma urodziny...
DZIEWCZYNY ZARAŻAM WAS WSZYSTKIE I WYSYŁAM FLUIDY :*:*
wymodziliśmy malucha prawdopodobnie dokładnie świętując rocznicę ślubuakurat tak mniej więcej owu przypadała.
-
ale mnie dziś jajniki drą lewy dokucza później chwile prawy masakra hehe pewnie wnet @ przyjdzie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:ale mnie dziś jajniki drą lewy dokucza później chwile prawy masakra hehe pewnie wnet @ przyjdzie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Niekoniecznie @ mnie tak jajniki raz jeden raz drugi tez rwaly i myslalam ze to na @ a jednak nie
przy pierwszej ciąży nic mnie jajnik nie bolał ale przy drugiej ciąży bardzo jajnik bolał i to coś do około 6 tygodnia ,, ale teraz nie chce sobie za szybko nadziei robić
bo przed @ też lubią mnie pobolewać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 13:30
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A dziś rano....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd62df517c1.jpg07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
dopiero dotarłam do domu, siadłam na czterech literach, spijam drugą kawę a na 15.00 po młodego idę.
Głowa mnie boli ale chyba z tego upału a dwa że biegałam załatwiać sprawy bez konkretnego śniadania, dopiero teraz normalnie zjadłam.
daga_00 wrote:Hej Szatynkaa co jest nie tak z zachowaniem Młodego? Luz w dupie u dziecka to chyba dobry objaw
teraz im sie skonczy laba, bo sie zmienila podstawa programowa i trza sie juz uczyc..
no i nam rodzicom dojdzie wiecej obowiazkow
mój syn jest nadpobudliwy psychoruchowo + indywidualista pełną gębą co bardzo przeszkadza przedszkolankom. Ciężki ma charakter. Uparty, wie czego chce i po trupach dąży do celu. W przedszkolu jak czegoś nie chce zrobić to jest NIE i koniec. Jeśli pani w przedszkolu zada coś do wykonania wg. podanej przez nią instrukcji to on najczęściej zrobi to ale po swojemu. Ma zapędy przywódczelubi rządzić resztą dzieci. Potrafi być złośliwy. Gdy ktoś mu coś zrobi odda z podwojoną siłą. Z przedszkola odesłali mnie do psychologa dziecięcego. Do tej pory byłam już u dwóch + chodził na terapię grupową dla dzieci ... nie widzę żadnej różnicy na lepsze. 14 września mam spotkanie z trzecim psychologiem. Wszelkie możliwe sposoby jakie psycholodzy podpowiadali nie skutkują. Oj ciężki ma charakterek mój synio ale jest jeden plus w tym wszystkim, wiem że na 100% da radę sobie w życiu.
A co do przedszkolanek to też przesadzają, bo np. w zeszłym roku jedna mnie opierdzieliła że mój syn już umie pisać. A jej zdaniem nie powinien. No sorry bardzo jeżeli moje dziecko pyta mnie jak się pisze jakieś tam słowo to co mam powiedzieć? "nie powiem Ci" Chce się uczyć, pyta mnie to ja odpowiadam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:23
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
kurcze ledwiem siadła, nawet nie zdążyłam wszystkiego doczytać a już muszę lecieć po młodego, a potem jadę do taty i siostry więc albo będę wieczorem albo dopiero jutro. Póki co narka09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙