Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech ja tez bym chciala odczarowac maj... Wiem, ze jak sie uda zajsc to beda rozwiazywac ciaze przynajmniej 2 tyg przed terminem, wiec jakby sie udalo w tym cyklu to tez bedzie Majoweczka:*
Zołza:) wrote:Przyobiecano mi 3-5raczki na 90tke
Więc siedze cichoKim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny. Jestem tu od niedawna. W maju odstawiłam tabletki po 7 latach i uczę się na nowo obserwować swój organizm. Jestem w 10 dc wczoraj zauważyłam dziwna wydzielinę bardzo gęsta , glutowata , ciągnąca się , było jej dużo i była bezwonna. Co to może być za wydzielina poprzednie cykle są równo co 28 dni ? Czy to juz owulacja ?
-
Patrycja91 wrote:Dziewczyny. Jestem tu od niedawna. W maju odstawiłam tabletki po 7 latach i uczę się na nowo obserwować swój organizm. Jestem w 10 dc wczoraj zauważyłam dziwna wydzielinę bardzo gęsta , glutowata , ciągnąca się , było jej dużo i była bezwonna. Co to może być za wydzielina poprzednie cykle są równo co 28 dni ? Czy to juz owulacja ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 16:38
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Patrycja91 wrote:Dziewczyny. Jestem tu od niedawna. W maju odstawiłam tabletki po 7 latach i uczę się na nowo obserwować swój organizm. Jestem w 10 dc wczoraj zauważyłam dziwna wydzielinę bardzo gęsta , glutowata , ciągnąca się , było jej dużo i była bezwonna. Co to może być za wydzielina poprzednie cykle są równo co 28 dni ? Czy to juz owulacja ?
ριик ѕку wrote:Marcia nie mam pojęcia jakie imiona ale Hania mi się podoba:) Moja Dominika dzisiaj tak zagadnięta powiedziała jak to jakie Dominika 2.0 HAHHAHAH
Oj dziewczyny widzę że obfity może być ten wrzesień oby!!!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:Dziewczyny czy duphaston jest na receptę?
Tak29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja już mam córeczkę Hanię
udane są Hanie bardzo!
A teraz się chyba troszkę pokłócimy nad imieniem z mężem, ja to widzę dla dziewczynki Zuzia lub Zosia a dla chłopca może Beniamin, Cyprian lub Dominik... Tych chłopięcych imion jakoś nie mogę fajnych znaleźć... A mąż tylko głową kręci i podaje pomysły od czapy
A w ogóle to byłam na becie i mam wynik! 780,900 mIU/ml
Lilith, trzymam kciuki, może jednak będą dwie kreskiZołza:), misiaq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLUBIE Twoją bete
!
bbee wrote:Ja już mam córeczkę Hanięudane są Hanie bardzo!
A teraz się chyba troszkę pokłócimy nad imieniem z mężem, ja to widzę dla dziewczynki Zuzia lub Zosia a dla chłopca może Beniamin, Cyprian lub Dominik... Tych chłopięcych imion jakoś nie mogę fajnych znaleźć... A mąż tylko głową kręci i podaje pomysły od czapy
A w ogóle to byłam na becie i mam wynik! 780,900 mIU/ml
Lilith, trzymam kciuki, może jednak będą dwie kreski -
nick nieaktualny
-
Ja się melduje
@ nadeszła, no i duet wino + ciastka poszedł w ruch! Winko białe, półsłodkie, dołącza ktoś?
Edit: czekającym na groszki i fasolki mogę zaproponować herbatęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 18:55
Zołza:), 19Biedroneczka91, daga_00, misiaq lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jak tylko znajde się w domu to bardzo chętnie siade do wina z Tobą
Który masz dzień cyklu?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"