Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Co się dzieje
Zołza:) lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Implantacja? Ja też rok owu nie mialam
Jeśli nawet miałaby mi się kiedykolwiek przydarzyć implantancja, to 11dc jest za wcześnie.
Zastanawia mnie jedynie ten niepęknięty pęcherzyk, który pozostał z poprzedniego cyklu, czy to nie z niego coś, bo pierwszy raz pozostał i pierwszy raz plamienie, ale skoro piszecie że raczej nie, to już nie wiem... na owulację nie liczę -
worldbyme wrote:No bo wczoraj lekarz widział za duży pecherzyk jak na wiek ciąży, więc kazał przyjść do szpitala by sprawdzić na lepszym sprzęcie zbiegło się trzech lekarzy ja już w stresie ale okazało się że wszystko okMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:A powi mi ktos co u Cherry ?
I u Ani ? ( Aniał )
Jestem Kochana
U mnie nic nowego, poza nową dietą IG i lekiem na cukrzycę, który stymuluje jajniki, ale czy coś zadziała nie wiem
Za to trochę wrzuciłam na luz i biorę to co mi życie daje -
Zołza:) wrote:Jak to jest z tym wrogim śluzem? Jak to sprawdzić? Ginekolog da mi na to badanie skierowanie?
Też o tym myślalam...
https://mlodytata.pl/parenting/wrogi-sluz-na-drodze-do-rodzicielstwa/
Masz tu wszystko pieknie opisane, sama przeczytalam..
W skrocie Tobie pobiera probke sluzu, menowi spermy i sprawdza ich reakcje -
AniaŁ123 wrote:Jestem Kochana
U mnie nic nowego, poza nową dietą IG i lekiem na cukrzycę, który stymuluje jajniki, ale czy coś zadziała nie wiem
Za to trochę wrzuciłam na luz i biorę to co mi życie daje
Wazne ze jest cos robione w tym kierunku i sie nie poddajesz
Fajnie znowu sie odezwac
-
Ewela a u Ciebie? Pisałaś że się zaokrągliłaś, widać jakiegoś brzusia?
Dobrze się czujesz? Na L4 jesteś?
Super że chłop zmądrzał, do nich trzeba mieć anielską cierpliwość, ale za to się opłaca, bo umieją to czasem wynagrodzić -
nick nieaktualnyEvelin wrote:https://mlodytata.pl/parenting/wrogi-sluz-na-drodze-do-rodzicielstwa/
Masz tu wszystko pieknie opisane, sama przeczytalam..
W skrocie Tobie pobiera probke sluzu, menowi spermy i sprawdza ich reakcje
Dziękuję :*Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Wazne ze jest cos robione w tym kierunku i sie nie poddajesz
Fajnie znowu sie odezwac
Nie wchodzę tutaj zbyt często bo nie mam czasu i raczej nie nadążam z wszystkimi tematami, ale staram się od czasu do czasuEvelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ewela a u Ciebie? Pisałaś że się zaokrągliłaś, widać jakiegoś brzusia?
Dobrze się czujesz? Na L4 jesteś?
Super że chłop zmądrzał, do nich trzeba mieć anielską cierpliwość, ale za to się opłaca, bo umieją to czasem wynagrodzić
Hahaha tak wydoroślał cymbał
Ja dobrze sie czuje, przytyłam 5 kgnie moge pic zadnych sokow, zaraz kibel wtedy ale jesc jem wszystko
Ciagnie mnie na słonego..
Od czasu do czasu paluszki badz slonecznik musi byc.. ale wtedy jem z takim zaangazowaniem
Jeszcze ponad tydzien i 3 miesiace bedzie, oby tak dalejAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Właśnie dziewczęta jak to jest z tą szyjką ?
Nie mogę tego ogarnąć, jak jest otwarta to jak to się ,, czuje,, dotykając ? Zwariować możnamoże któraś mi powie coś co naprowadzi mnie na dobry trop. Grzebać tam sobie nie wiedząc czego się szuka to się rozmija z celem.
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
LILITH.P wrote:dziewczyny, zrobiłam test...
piękna biel, negatyw, żadnego cienia wątpliwości
także czekam na @ obawiam się, że przylezie na samą podróż
Za wcześnie zrobiony!
Ja dzisiaj porobiłam badania i czekam na wyniki, ale takie standardowe plus tarczyca.
W pracy ciężko mi Was nadrobić.
-
dobuska wrote:Ja nie wierzę!!!
Za wcześnie zrobiony!
Ja dzisiaj porobiłam badania i czekam na wyniki, ale takie standardowe plus tarczyca.
W pracy ciężko mi Was nadrobić.
jestem jakby 13 dpo wyznaczonej wg OF... nie może być za wcześniecoś tam powinno być już widać