Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Hahaha tak wydoroślał cymbał
Ja dobrze sie czuje, przytyłam 5 kgnie moge pic zadnych sokow, zaraz kibel wtedy ale jesc jem wszystko
Ciagnie mnie na słonego..
Od czasu do czasu paluszki badz slonecznik musi byc.. ale wtedy jem z takim zaangazowaniem
Jeszcze ponad tydzien i 3 miesiace bedzie, oby tak dalej
Musiałam nagle zniknąć
Bardzo się cieszę że wszystko się ułożyło i teraz sielanka ciążowa
Ciągnie Cię na słone czyli jak to jest? Chyba na chłopca? -
Pączek wrote:Aaaahhhhooojjj
Pozdrawiam was mazursko !
Pojechałam na urlop - nie wzielam termometru
Moj sie dzis ze mnie przy śniadaniu śmiał ze jem za dwoch i wcinam tak szybko jak by mi mieli zaraz talerz zabrać
Tylko cholerka wczoraj było mega słoneczko a dzis pochmurnie
Najważniejsze ze mamy ciszę i spokoj
Buziaki !!!
Puszyste Pączki są najlepsze, więc wcinaj śmiało Pączuś
-
LILITH.P wrote:ja przyjęłam ten test na klatę
jestem już jedną nogą w atmosferze urlopowej, także bez spiny
jutro coś czuję, że poleje się wino, jak tylko dotrzemy na miejsce. Podpaski spakowane - dobrze, że kupiłam
I o to chodzi! Skoro nie ma ciąży, to trzeba z tego korzystać, cieszyć się życiem. Jeszcze przyjdą czasy że zatęsknimy za takimi dniami luzu -
marciaa wrote:Ciężko mi trochę ocenić bo w nocy było
Więc wieczorem ocenie.
Jest dość wodnisty ale nie ciągnie się
Marcia ale na Twoim wykresie "serdecznie"Szacun
-
AniaŁ123 wrote:Musiałam nagle zniknąć
Bardzo się cieszę że wszystko się ułożyło i teraz sielanka ciążowa
Ciągnie Cię na słone czyli jak to jest? Chyba na chłopca?
Ja wróciłam ;p
Obiad sie robi, w miedzy czasie w aucie posprzatalam
Moze powiecie, ze jestem guuuupia
Ale slyszalam, ze jak pierscionek badz obraczke zawiesi sie na lancuszku i podtrzyma nad brzuchem, to jesli kreci sie w kolka to chlopak, jesli ruch wahadlowy.dziewusia..
U mnie za kazdym razem koleczka, zreszta wiecie ze chce chlopca..
A bzykalim sie przed i w dniu owu, wiec zobaczymy czy z tym trafna bedzie teoria.. -
LILITH.P wrote:@ nadeszła
jak to leciało; nowy cykl, nowe nadzieje??
Zołza, sąsiadko, jesteśmy krwawymi siostrami
Ja młodsza o jeden dzień krwawa siostra ale też chce się przyłączyć do tego paktuZołza:) lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:@ nadeszła
jak to leciało; nowy cykl, nowe nadzieje??
Zołza, sąsiadko, jesteśmy krwawymi siostramiZołza:), Parsleyek, wvmvw lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Ja wróciłam ;p
Obiad sie robi, w miedzy czasie w aucie posprzatalam
Moze powiecie, ze jestem guuuupia
Ale slyszalam, ze jak pierscionek badz obraczke zawiesi sie na lancuszku i podtrzyma nad brzuchem, to jesli kreci sie w kolka to chlopak, jesli ruch wahadlowy.dziewusia..
U mnie za kazdym razem koleczka, zreszta wiecie ze chce chlopca..
A bzykalim sie przed i w dniu owu, wiec zobaczymy czy z tym trafna bedzie teoria..
Evelin ja wciąż nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci, to już 12 tydzień! I ciąża Ci chyba służyfajnie że do nas wróciłaś, kichaj na nas tymi wirusami
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Evelin ja wciąż nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci, to już 12 tydzień! I ciąża Ci chyba służy
fajnie że do nas wróciłaś, kichaj na nas tymi wirusami
Na mnie może nawet bąka puścić jakby miało to pomóc hahahahaParsleyek, LILITH.P, Evelin, bbee lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:nie ma sprawy
to jak dziewczęta? co dzisiaj pijemy???
Drineczki, wineczko, piwko - czego dusza zapragnie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Zołza:) wrote:Piona !
Dzisiaj Złotego Tampona otrzymują : Zołza i Lilith !
< głośne brawa >
dziękuję, dziękuję...
ekch, ekch...
nie mogę powiedzieć, że się nie spodziewałam tej nagrody, cóż... szanse były 50 na 50. Jednakowoż myślę sobie, że gdzieś w swojej podświadomości czułam, że to może się tak skończyć. Nie wskazywały na to temp., ani melon w macicy, z drugiej strony... zamiast analizować jednak tę sytuację powiem jedno:
za 4 tygodnie nie chce Cię q... widzieć, jasne @ jedna????
oddaję głos drugiej wyróżnionej, bliskiej memu sercu Zołzie
<gromkie brawa>Kim87, Pączek, bbee lubią tę wiadomość
-
Ja wysłałam dwa dni temu cv do żłobka, pomyślałam a co mi tam - zobaczymy. Zwykle osoby robiące lub mające doktorat nie są mile widziane, a tu prosze Pani oddzwoniła i w poniedziałek mam rozmowe... Proszę trzymać kciuki - wtedy dzieci miałabym pod dostatkiem
misiaq, bbee lubią tę wiadomość
Parsleyek wrote:Ja wysłałam dwa dni temu cv do żłobka, pomyślałam a co mi tam - zobaczymy. Zwykle osoby robiące lub mające doktorat nie są mile widziane, a tu prosze Pani oddzwoniła i w poniedziałek mam rozmowe... Proszę trzymać kciuki - wtedy dzieci miałabym pod dostatkiem
ooooo
będę trzymać!! -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:dziękuję, dziękuję...
ekch, ekch...
nie mogę powiedzieć, że się nie spodziewałam tej nagrody, cóż... szanse były 50 na 50. Jednakowoż myślę sobie, że gdzieś w swojej podświadomości czułam, że to może się tak skończyć. Nie wskazywały na to temp., ani melon w macicy, z drugiej strony... zamiast analizować jednak tę sytuację powiem jedno:
<gromkie brawa>
Jebłamwvmvw lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:dziękuję, dziękuję...
ekch, ekch...
<gromkie brawa>
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e08b84c0190e.jpg
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"