Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e08b84c0190e.jpg
no ja jeszcze nie zaczęłam szamotać się z GÓRĄ, ale jak tak dalej pójdzie to ... będę zawracać du... św. Ricie
jest od spraw beznadziejnych
powinna mnie baba zrozumiećZołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny<wchodzi na ambone>
<stuk puk w mikrofon> - <działa>
Na wstępnie chciałam podziękować Swoim Kochanym Ovu-Friendkom za wszystkie kciuki i ciepłe słowa w moją stronę - Ciesze się że jesteście i tak ma zostać, bo tworzymy zajefajna grupe wsparcia !
W dniu dzisiejszym wchodzę KOLEJNY JUŻ RAZ w Nowy Cykl... Nową Nadzieję ( bla bla bla) - spodziewałam się tego, nie było łez, nie stałam na moście
Cóż... życie toczy się dalej... walczymy dalej ! Jedno jest pewne !
Bez Was przechodzenie przez to nie byłoby takie łatwe !Dzięki ! :*
< opuszcza ambone >
......
< spadła ze schodów >
.....
< przeżyła >
Evelin, ewa231, Kim87, czarnulka24, Pączek, bbee, wvmvw lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:<wchodzi na ambone>
Na wstępnie chciałam podziękować Swoim Kochanym Ovu-Friendkom za wszystkie kciuki i ciepłe słowa w moją stronę - Ciesze się że jesteście i tak ma zostać, bo tworzymy zajefajna grupe wsparcia !
W dniu dzisiejszym wchodzę KOLEJNY JUŻ RAZ w Nowy Cykl... Nową Nadzieję ( bla bla bla) - spodziewałam się tego, nie było łez, nie stałam na moście
< opuszcza ambone >
......
< spadła ze schodów >
.....
< przeżyła >
Zołza... Jesteś pozytywnie zakręconą kobietą!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Evelin ja wciąż nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci, to już 12 tydzień! I ciąża Ci chyba służy
fajnie że do nas wróciłaś, kichaj na nas tymi wirusami
Mam nadzieje ze nie doluje Was tymi moimi opowiadaniami.. naprawde mi przykro gdy czytam ze @ przylazla..
I bardzo chce Was zarazac
Kicham, oby nawet dolecialo za graniceKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:<wchodzi na ambone>
< opuszcza ambone >
......
< spadła ze schodów >
.....
< przeżyła >
szczególnie spadła ze schodow i przeżyła
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:jestem jakby 13 dpo wyznaczonej wg OF... nie może być za wcześnie
coś tam powinno być już widać
hej LILITH.P mi bardzo późno testy wychodziły ..przy wcześniejszych cyklach 25 dniowych przy 1 ciąży test wyszedł około 30dc czyli 5 dni po spodziewanej i to bladziutka krecha czyli w 17 dniu fazy lutealnej .. a normalna moja faza trwała wcześniej 12 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:47
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:hej LILITH.P mi bardzo późno testy wychodziły ..przy wcześniejszych cyklach 25 dniowych przy 1 ciąży test wyszedł około 30dc czyli 5 dni po spodziewanej i to bladziutka krecha czyli w 17 dniu fazy lutealnej .. a normalna moja faza trwała wcześniej 12 dni
dzięki Kochana, ale już mam swoją psiapsi @ -
no moje drogie, mój Małż za 2 minuty zaczyna urlop
ergo, zwijamy dupkę z 3M i czas na mnie
trzymajcie się cieplutko,ile wlezie, no i ma być lawina groszków, jak wrócę
Buziaki dla Was :*:*:*:*:*:*Zołza:), Evelin, Kim87, bbee, wvmvw, misiaq lubią tę wiadomość