Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:no moje drogie, mój Małż za 2 minuty zaczyna urlop
ergo, zwijamy dupkę z 3M i czas na mnie
trzymajcie się cieplutko,ile wlezie, no i ma być lawina groszków, jak wrócę
Buziaki dla Was :*:*:*:*:*:*
miłego wypoczynku ;* odpoczywaj dobrze, zrelaksuj się i we wrześniu chcemy widzieć fasolkę !!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Boskie dziewczyny jesteście
Wyobraźcie sobie mieć taką super ekipę w realu
Lilith, życzę super urlopu
Dobrze pamiętam, że do Szklarskiej jedziesz? Byliśmy równo 3 lata temu, było super, piękne miasteczko, góry wokoło, ach... ten klimat
Jeszcze dziś sobie poodpoczywam, a jutro robota na mnie czekaByle do końca roku wytrzymać.
Evelin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny martwię się
To już nie jest plamienie, ja normalnie krwawię
Czasami moja @ 3 dnia jest słabsza
Umówiłam się na poniedziałek do gina, ale to jeszcze 3 dni, w weekend nigdzie się nie dostanę. Boję się
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny martwię się
To już nie jest plamienie, ja normalnie krwawię
Czasami moja @ 3 dnia jest słabsza
Umówiłam się na poniedziałek do gina, ale to jeszcze 3 dni, w weekend nigdzie się nie dostanę. Boję się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 18:00
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana spokojnie. Nerwy nic ci nie dadzą. Jak coś będzie gorzej to na IP jedz. Czy to wygląda jak miesiaczka
Bardziej wodnista niż miesiączka, taka płynna krew pomieszana z minimalną ilością brązowawego śluzu
Zadzwoniłam do Luxmedu i umówili mnie na jutro, to już lepiej niż poniedziałek. Mam nadzieję że to nic takiego