Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biore wiesiolka, kwas foliowy i wit d. Maz selen i cynk a takze proszek maca do koktajli
moze zaczne brac jakis komplex witamin bo jakis inofemow itp to nie chce brac bez konaultcji z lekarzem.
Chyba przez przypadek zapisana jestem na wrzesien do jakiejs pani doktor gino-endo wiec chyba z tego skorzystam jak cos.
Test robic hmmm... nie ludze sie, bo nie bylo skoku temperatury wiec malo prawdopodobne... -
pietruszkanatki wrote:Ja biore wiesiolka, kwas foliowy i wit d. Maz selen i cynk a takze proszek maca do koktajli
moze zaczne brac jakis komplex witamin bo jakis inofemow itp to nie chce brac bez konaultcji z lekarzem.
Chyba przez przypadek zapisana jestem na wrzesien do jakiejs pani doktor gino-endo wiec chyba z tego skorzystam jak cos.
Test robic hmmm... nie ludze sie, bo nie bylo skoku temperatury wiec malo prawdopodobne...
Jak tam chesz kochana . Ale zdecydowanie weź co na wywołanie jak okres nie przyjdzie kilka dni po terminieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella gratuluję
Oby wszystko teraz szło gładko i spokojnie
Ja byłam dzisiaj u gina. Zrobił mi usg, w środku wszystko wygląda ok. Powiedział że krwawię od rewolucji hormonalnejPowinnam iść do endo i zastanowić się co dalej, bo taka mieszanka: bromergon + lutena + euthyrox + novothyral + glucophage, w konkretnych dawkach widocznie bardzo źle na mnie działa. Dał mi coś na powstrzymanie krwawienia (bo normalnie muszę używać tamponu, wkładki nie wystarczyły) i powiedział żebym w tym cyklu już nie brała luteiny. Kazał mi zrobić usg w przyszłym cyklu, dał skierowanie. A też się okazało że wcale nie był taki straszny jak wyczytałam na znanylekarz.pl, wręcz był całkiem miły i zainteresowany mną.
Jeszcze chciał mi dać skierowanie na betę, bo w pierwszym momencie zastanawiał się nad ciążą pozamaciczną, ale w końcu stwierdził, że wszystko w środku wygląda na zupełnie nieciążowe, więc zmienił zdanie.
Ale faktycznie muszę mieć w sobie mieszankę wybuchową hormonów, bo kiepsko ze mną. Mam takie zmienne nastroje, źle się czuję, te mdłości, omdlenia, tycie mimo diety, uczucie opuchnięcia itd... Tak źle bardzo dawno się nie czułamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 16:50
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:kluje mnie jajnik przez to wszystko:( jakis chujowy dzisiaj dzien
Stokrotka podpisuję się pod tym
Musimy się trzymać razem -
Kim87 wrote:
PS. Mój zwierz - królik jest ze mną na diecie i chyba mu się nie podoba bo zjadł mi japonki
Kimi dla Ciebie i królika polecam ciasto czekoladowe z fasoli czerwonej, które mi Lili poleciła. Właśnie upiekłam na zajedzenie smutków i powiem Ci że pyyyyczne! Daje radęI tak mało kalorii. Zwłaszcza jeśli się użyje ksylitolu zamiast cukru
-
AniaŁ123 wrote:Bella gratuluję
Oby wszystko teraz szło gładko i spokojnie
Ja byłam dzisiaj u gina. Zrobił mi usg, w środku wszystko wygląda ok. Powiedział że krwawię od rewolucji hormonalnejPowinnam iść do endo i zastanowić się co dalej, bo taka mieszanka: bromergon + lutena + euthyrox + novothyral + glucophage, w konkretnych dawkach widocznie bardzo źle na mnie działa. Dał mi coś na powstrzymanie krwawienia (bo normalnie muszę używać tamponu, wkładki nie wystarczyły) i powiedział żebym w tym cyklu już nie brała luteiny. Kazał mi zrobić usg w przyszłym cyklu, dał skierowanie. A też się okazało że wcale nie był taki straszny jak wyczytałam na znanylekarz.pl, wręcz był całkiem miły i zainteresowany mną.
Jeszcze chciał mi dać skierowanie na betę, bo w pierwszym momencie zastanawiał się nad ciążą pozamaciczną, ale w końcu stwierdził, że wszystko w środku wygląda na zupełnie nieciążowe, więc zmienił zdanie.
Ale faktycznie muszę mieć w sobie mieszankę wybuchową hormonów, bo kiepsko ze mną. Mam takie zmienne nastroje, źle się czuję, te mdłości, omdlenia, tycie mimo diety, uczucie opuchnięcia itd... Tak źle bardzo dawno się nie czułamAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Kimi dla Ciebie i królika polecam ciasto czekoladowe z fasoli czerwonej, które mi Lili poleciła. Właśnie upiekłam na zajedzenie smutków i powiem Ci że pyyyyczne! Daje radę
I tak mało kalorii. Zwłaszcza jeśli się użyje ksylitolu zamiast cukru
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana ciesze się ze cie zobaczył. I dobrze że w środku nic nie ma. Szybciutko do endo bo rzeczywiście tyle leków to dało ci po doopce na pewno.
W poniedziałek będę dzwonić i wbijam się na siłę, musi mnie szybko przyjąć. Prawie wrócił z urlopu i będzie miał świeży umysł.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kimi jesteś KOCHANA
Skąd Ty masz tyle siły i dobrej energii w sobie?
Bardzo Ci dziękuję! Bardzo mi pomogłaś w tych moich chwilach grozy
W ogóle jak widać wszystkim pomagasz!
DZIĘKUJĘ KIMI!!!Bella_Bella, daga_00 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki kochane ja tylko na chwilkę no mam dziś zwariowany dzień zakręcony na całego.
Jeszcze dopadła mnie grypa a w pracy miałam urwanie glowy.
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam mocniutko kciuki za każdą z osobna aby wrzesień był łaskawy dla każdej z nas:)
Kim jesteś kochana że tak mocno wszystkie babeczki wspieraszKim87, Bella_Bella, wvmvw lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Jak tam chesz kochana . Ale zdecydowanie weź co na wywołanie jak okres nie przyjdzie kilka dni po terminie
zawsze opcja do przemyslenia no ale zobaczymy
dzieki za podtrzymanie na duchu
bede dawala znac co sie dzieje :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja od paru dni mam hu...y humor. Wykańcza mnie to czekanie, choć w głębi duszy czuję że to jeszcze nie mój cykl.
Bella gratuluję. Miałaś jakieś objawy?
teraz widzę że na liście do testowania kolej na mnie, czuję że pochwalę się jedną kreską.
jedynie co teraz czuję to momentami kłócie i ciągnięcie lewego jajnika, tempka od 3 dni ta sama. Cyce nic a nic nie bolą. A przecież jak się udaje zajść to powinny być nabrzmiałe bolące i sutki tkliwe. A u mnie póki co cycki normalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 18:17
Bella_Bella lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Hej dziewczyny, ja od paru dni mam hu...y humor. Wykańcza mnie to czekanie, choć w głębi duszy czuję że to jeszcze nie mój cykl.
teraz widzę że na liście do testowania kolej na mnie, czuję że pochwalę się jedną kreską.
jedynie co teraz czuję to momentami kłócie i ciągnięcie lewego jajnika, tempka od 3 dni ta sama. Cyce nic a nic nie bolą. A przecież jak się udaje zajść to powinny być nabrzmiałe bolące i sutki tkliwe. A u mnie póki co cycki normalne.Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Kimi jesteś KOCHANA
Skąd Ty masz tyle siły i dobrej energii w sobie?
Bardzo Ci dziękuję! Bardzo mi pomogłaś w tych moich chwilach grozy
W ogóle jak widać wszystkim pomagasz!
DZIĘKUJĘ KIMI!!!
Trzymam za was kciuki kochane . Zobaczycie wszystko się wyprostujenie dawajcie się tylko splawic lekarzom bo oni zawodowo uprawiają olewanie. Najlepiej brać pieniądze i nic nie robić.
Skąd siła. Nie wiem . Wierzę że szczęście to stan ducha i to czy je czujesz zależy tylko od ciebie.
Dużo złego mi się w życiu stało i dlatego chyba wole patrzeć pozytywnie na wszystko.
Przecież los nie zsyla nam problemów z którymi nie jestesmy sobie poradzić.
Buzima was kochane :*:*
Ciotka Kim zawsze do uslugWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 19:12
wvmvw, AniaŁ123, daga_00 lubią tę wiadomość
-
szatynka wrote:Hej dziewczyny, ja od paru dni mam hu...y humor. Wykańcza mnie to czekanie, choć w głębi duszy czuję że to jeszcze nie mój cykl.
jedynie co teraz czuję to momentami kłócie i ciągnięcie lewego jajnika, tempka od 3 dni ta sama. Cyce nic a nic nie bolą. A przecież jak się udaje zajść to powinny być nabrzmiałe bolące i sutki tkliwe. A u mnie póki co cycki normalne.
Twoja ciąża to kwestia czasu a tym czasem napój się wina. Pamięta pierwsze 2 tyg ciąży nic do grocha nie przechodzi w końcu jajo wędruje i zaczyna się zagnieżdżac. Ja obalam winko właśnie . A colof ju i wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 19:13
-
ewa i kim dzięki za słowa otuchy. Wiem że najlepsze jest lajtowe podejście, ten tzw. LWD ale jakoś mi ciężko to przychodzi. Oby jak najszybciej przyszła środa, wtedy będę wiedziała na czym stoję.
Test już kupiony, a kurka rurka zarzekałam się że kupię go najwcześniej w dniu testowania, no cóż mam słabą silną wolę
A co najlepsze jedno opakowanie testów owulacyjnych też kupione
Byłam dziś w rossmanie z myślą że będzie test ciążowy Pink super czuły 10 ale niestety wykupione, wiec wzięłam ten z czułością 25 a koło niego leżało ostatnie opakowanie testów owulacyjnych domowe laboratorium przecenione z 25,99 zł na 12,90 ... skoro taka przecena to grzech z niej nie skorzystaćKim87, misiaq lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
lewy jajcor mnie kuje, czasem ciągnie mam nadzieję że to nie torbiel bo raz już miałam (w czerwcu), tylko że nie dawała mi o sobie znać, zero objawów jakby nie USG to nawet bym o niej nie wiedziała.
Ja już drugi dzień uwiązana w kuchni, wczoraj robiłam przeciery pomidorowe a dziś od rana robię soki z czarnego bzu ... taka przywiózł mi trzy wielkie wiadra bzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 20:04
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:ewa i kim dzięki za słowa otuchy. Wiem że najlepsze jest lajtowe podejście, ten tzw. LWD ale jakoś mi ciężko to przychodzi. Oby jak najszybciej przyszła środa, wtedy będę wiedziała na czym stoję.
Test już kupiony, a kurka rurka zarzekałam się że kupię go najwcześniej w dniu testowania, no cóż mam słabą silną wolę
A co najlepsze jedno opakowanie testów owulacyjnych też kupione
Byłam dziś w rossmanie z myślą że będzie test ciążowy Pink super czuły 10 ale niestety wykupione, wiec wzięłam ten z czułością 25 a koło niego leżało ostatnie opakowanie testów owulacyjnych domowe laboratorium przecenione z 25,99 zł na 12,90 ... skoro taka przecena to grzech z niej nie skorzystać