Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeeej!
Bella_Bella wrote:Dziewczyny... Nasiusiałam... Widzicie to? Czy ja mam omamy wzrokowe... Bo sama już nie wiem...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec60882013db.jpg
Bellunia tak się cieszę! Gratulacje!
A u mnie... Po 42 dniach - @ i 1dc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 20:46
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To gratuluję ze więcej się nie spóźniła @
Miałam lutkę na wywołanie, już się niepokoiłam, bo po duphastonie
@ przychodziła dzień po odstawieniu, a tutaj niemal 5. Ale, w końcu przyszła, w poniedziałek idę dać się podziabać i robić badania, w końcu!Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja też testy ciazowe kupiłam nawet nie wiem jaka czułość bo tutaj nie piszą na opakowaniach. Eee tam co ma być to bedzie
ja szukałam w aptekach tych 10 tylko w jednej były ale pani mówiła że jeszcze nie są wprowadzone w system czy cuśKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
ewa231 wrote:Trzymam kciuki i czekam do środy na wiadomość!!! Będzie dobrze
i uśmiech na twarz rzuć!! Będzie dobrze ja teraz zamiast przejmować się co wyjdzie to myślę jak mi cytologia wyjdzie za 3tygodnie dopiero wyniki... Ale o ciąży przynajmniej nie myślę
trzymaj trzymaj, a ja nie dziękuję aby nie zapeszyć
U nas środa to wielki dzień raz że się okaże czy @ przylezie czy nie a dwa tego dnia mój mąż będzie przyjęty do szpitala na operację nogi.
A ja trzymam kciuki za dobry wynik Twojej cytologii.ewa231 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Szatynka pytałaś o objawy, jedyne co zauważyłam to plamienie implantacyjne oraz może to dziwne ale od kilku dni mam mdłości xD Trwają od około pół minuty do 2 maks. Pojawiają się do kilku razy dziennie, nie koniecznie rano ale zawsze wieczorem. No i temperatura skoczyła co głównie skłoniło mnie do wykonania testu, na inne rzeczy zwróciłam uwagę dopiero dzisiaj, że się powtarzały
bbee, szatynka, misiaq lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Szatynka pytałaś o objawy, jedyne co zauważyłam to plamienie implantacyjne oraz może to dziwne ale od kilku dni mam mdłości xD Trwają od około pół minuty do 2 maks. Pojawiają się do kilku razy dziennie, nie koniecznie rano ale zawsze wieczorem. No i temperatura skoczyła co głównie skłoniło mnie do wykonania testu, na inne rzeczy zwróciłam uwagę dopiero dzisiaj, że się powtarzały
tak tak pytałam
Ja w pierwszej ciąży pamiętam że miałam typowe objawy jak na @ czyli syfy na buzi i bóle @. Mdłości pojawiły się dużo później ale jak mnie chwyciły to niemalże cały dzień i pamiętam że byłam mocno zaprzyjaźniona z deską klozetową, wymiotowałam jak kot. Tylko nie pamiętam jak z cycuchami było.
Super że Ci się udało, bardzo się cieszę
No u mnie trzeci dzień z rzędu tempka stoi na poziomie 37,00 aż nie mogę się doczekać jaka będzie jutro.
Oczy mi się zamykają, mam dość od rana w kuchni siedzę przy tych sokach. A kuchnia upaciana the best. Także czeka mnie jeszcze sprzątanie.
No ale za to pyszny zdrowy sok mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 21:30
Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
ewa231 wrote:Ja też się żegnam na dziś, jutro pobudka o 4:50 na tempke i dalej w kimono... W końcu jutro niedziela.
he he w takim razie mamy taki sam plan na jutro, z tym że ja mierzę o 7.00 i też mam zamiar dalej spać o ile młody pozwoli
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Dzezabella wrote:Smacznego!
Ja mam do pracy kaszę gryczaną z tuńczykiem i marchewkąUwielbiam
a ja najadłam się sajgonek + ryż
kuchnia ogarnięta, więc mogę spokojnie iść spać
dobranoc09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Dzień dobry Słoneczka!
Jeszcze godzinka i wracam do domu spać... I mam trzy dni wolnego, w sam raz na umieranie z wykrwawienia
Pięknej, słonecznej niedzieli Wam życzę!Kim87 lubi tę wiadomość