Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Dziś 24dc tempka skoczyła do góry i nie wytrzymałam. Cholira a tak obiecywałam że przed @ nie testuję, osikałam patyka i nawet cień cienia cienia ... ehhh
W zeszłym cyklu który nie był starankowy, też tempka w 24dc skoczyła do góry i była najwyższa w całym cyklu a na następny dzień mocno poszła w dół a kolejnego dnia przylazła @. Czuję że w tym cyklu będzie to samo. Pesymizm mi się włączyłWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 12:09
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Dezi wrote:Hej dziewczyny
Jestem nowa w kwestii starania się o dziecko. Dziś zrobiłam test lecz nie bardzo znam się tym. Mogłaby mi któraś z Was odczytać wynik tego testu? Widać cień drugiej kreski lecz jest ona oddalona od pierwszej, w instrukcji było inaczej. Pozdrawiam.
http://wstaw.org/m/2016/09/04/14256817_1791217337782321_1774680042_n.jpg
CzescJak dla mnie test wadliwy. Powtórz jeszcze raz dla pewności.
-
szatynka wrote:hej
Dziś 24dc tempka skoczyła do góry i nie wytrzymałam. Cholira a tak obiecywałam że przed @ nie testuję, osikałam patyka i nawet cień cienia cienia ... ehhh
W zeszłym cyklu który nie był starankowy, też tempka w 24dc skoczyła do góry i była najwyższa w całym cyklu a na następny dzień mocno poszła w dół a kolejnego dnia przylazła @. Czuję że w tym cyklu będzie to samo. Pesymizm mi się włączyłi czekamy na środę rano!!
-
W zeszłym cyklu który nie był starankowy, też tempka w 24dc skoczyła do góry i była najwyższa w całym cyklu a na następny dzień mocno poszła w dół a kolejnego dnia przylazła @. Czuję że w tym cyklu będzie to samo. Pesymizm mi się włączył
Temperatura pięknie skoczyła..
Teraz tylko trzeba cierpliwości, wytrwałości i pozytywnych myśli - mimo wszystko! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Witam Was Kobietki kochane
Do mnie nadal nie dociera że mogło się udać chyba dopiero po becie uwierzę. Nie chcę się rozczarować... Jutro próbuje się dostać do lekarza, zobaczymy co powie.
Szatynka tule
Bella, cieszę się razem z Tobą :* oczywiście czekam na jeszcze więcej pozytywnych wieści po becie i wizycie u lekarza29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyDezi wrote:Hej dziewczyny
Jestem nowa w kwestii starania się o dziecko. Dziś zrobiłam test lecz nie bardzo znam się tym. Mogłaby mi któraś z Was odczytać wynik tego testu? Widać cień drugiej kreski lecz jest ona oddalona od pierwszej, w instrukcji było inaczej. Pozdrawiam.
http://wstaw.org/m/2016/09/04/14256817_1791217337782321_1774680042_n.jpg
W zeszłym cyklu miałam podobnie. Jak dla mnie to też wadliwy też po teście dostałam okres . A po drugie jak dla mnie to te paskowe testy są do d...lepiej zainwestować w płytowy
Ale bardzo życzę Ci aby Twoj jednak nie był wadliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 14:01
-
Kobietki, chce iść jutro na bete, ją jednak trzeba powtórzyć po 48h. Nie mam możliwość na zrobienie badania w tej samej placówce, pierwsze zrobię najprawdopodobniej w lux medzie a drugie w punkcie pobrań Diagnostyki. Jednak z tego co się orientuje to lux med też wysyła swoje próbki do badania do Diagnostyki. Czy w takim razie wynik będzie miarodajny? Mimo że inne miejsce poboru krwi ale laboratorium teoretycznie takie samo? Jeszcze jedno pytanko, czy mam iść na czczo? Czy to nie ma znaczenia przy tym badaniu?
-
W zeszłym cyklu który nie był starankowy, też tempka w 24dc skoczyła do góry i była najwyższa w całym cyklu a na następny dzień mocno poszła w dół a kolejnego dnia przylazła @. Czuję że w tym cyklu będzie to samo. Pesymizm mi się włączyłMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Kobietki, chce iść jutro na bete, ją jednak trzeba powtórzyć po 48h. Nie mam możliwość na zrobienie badania w tej samej placówce, pierwsze zrobię najprawdopodobniej w lux medzie a drugie w punkcie pobrań Diagnostyki. Jednak z tego co się orientuje to lux med też wysyła swoje próbki do badania do Diagnostyki. Czy w takim razie wynik będzie miarodajny? Mimo że inne miejsce poboru krwi ale laboratorium teoretycznie takie samo? Jeszcze jedno pytanko, czy mam iść na czczo? Czy to nie ma znaczenia przy tym badaniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 16:00
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO