Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:U mnie plamienie ustąpiło, wczoraj był jeszcze taki brązowawy śluz, tak malutki a dzisiaj już nic nie ma. Myślicie, że powinnam pójść do tego lekarza dzisiaj?
Pytam Was bo zafasolkowane są bardzo ciche i nie wielki tam ruch panuje
Ja bym poszła
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:U mnie plamienie ustąpiło, wczoraj był jeszcze taki brązowawy śluz, tak malutki a dzisiaj już nic nie ma. Myślicie, że powinnam pójść do tego lekarza dzisiaj?
Pytam Was bo zafasolkowane są bardzo ciche i nie wielki tam ruch panuje
-
Judi22 wrote:No właśnie coś tam widziała i mi pokazała. Ale nic nie powiedziała że np pęcherzyk nie pękł czy coś. Wręcz przeciwnie stwierdziła mi że jak na 2faze to endo jest okej i szyjka zamknięta.
Jak widziała to widziała ważne ze wszystko jest okMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czikosz wrote:A ja się zastanawiałam czemu miałam okres w 24 dniu cyklu! Dzięki za wyjaśnienie Kim!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czikosz wrote:Hej dziewczyny! W ogóle ten, kiedy znikł przycisk "moje tematy"? Lubiłam go!
Do 10 września już niedaleko mi! Och i ach! Już 9 dzień po owulacji!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:U mnie plamienie ustąpiło, wczoraj był jeszcze taki brązowawy śluz, tak malutki a dzisiaj już nic nie ma. Myślicie, że powinnam pójść do tego lekarza dzisiaj?
Pytam Was bo zafasolkowane są bardzo ciche i nie wielki tam ruch panujeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny