Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:No, nie wiem w sumie, czy to można nazwać rocznicą, bo ślubu jeszcze nie mamy.
W każdym razie nasz związek ma już roczek!
To my w podobnej sytuacji jesteśmy kochanamy mieliśmy na koniec czerwca rocznicę
-
Cześć Dziewczyny. Niestety do ginekologa termin dopiero na 15 września, plamienie ustało więc mam nadzieję,że nic złego się nie działo i grzecznie poczekam na wizytę.
Mam pytanie, może banalne albo dziwne ale cały czas pobolewa mnie brzuch, kilka razy dziennie, ale tak delikatnie. Powinnam się martwić czy to kwestia "rozciągającej się" macicy? -
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny. Niestety do ginekologa termin dopiero na 15 września, plamienie ustało więc mam nadzieję,że nic złego się nie działo i grzecznie poczekam na wizytę.
Mam pytanie, może banalne albo dziwne ale cały czas pobolewa mnie brzuch, kilka razy dziennie, ale tak delikatnie. Powinnam się martwić czy to kwestia "rozciągającej się" macicy?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny. Niestety do ginekologa termin dopiero na 15 września, plamienie ustało więc mam nadzieję,że nic złego się nie działo i grzecznie poczekam na wizytę.
Mam pytanie, może banalne albo dziwne ale cały czas pobolewa mnie brzuch, kilka razy dziennie, ale tak delikatnie. Powinnam się martwić czy to kwestia "rozciągającej się" macicy?
hej bella_bella mnie bolał bardzo często brzuch w ciąży..czasami tak że musiałam jechać na nospie byłam z 3 razy na usg lekarz nie widział nic złego co mogło by go nie pokoić mówił że widocznie tak reaguje na rozciąganie się macicy , ale przepisał mi filomag B6 żeby zmniejszyć skurcze ale wybrałam tylko kilka sztuk bo później poroniłam,
do dziś nie wiem czy te bóle były normalne czy lekarz się nie znał ale tak miałam przy 2 moich ciążach , najlepsze to że w dzień mnie brzuch prawie nie bolał , bóle zaczynały się pod wieczór od godziny 4 najbardziej były odczuwalne jak kładłam się spać
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki kochane
Ja siedzę w pracy i się nudzę nie mam dzisiaj nic do roboty a jeszcze grypka mnie dopadla i zatokisiedzę zasmarkana i wszystko mnie boli:(
Komu herbatki z miodzikiem?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Cześć dziewczynki kochane
Ja siedzę w pracy i się nudzę nie mam dzisiaj nic do roboty a jeszcze grypka mnie dopadla i zatokisiedzę zasmarkana i wszystko mnie boli:(
Komu herbatki z miodzikiem??
Ja właśnie dostałam gorzką czekoladę i Pepsi.. które mają mnie "obudzić "...
Zobaczymy...