Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołzita a u Ciebie znowu zmiana avatarku
Urlopujesz ??
-
Bella_Bella wrote:Beta 88,38
Co myślicie?
Że to ciąża i test się nie mylił!
ale tak jak dziewczyny Ci pisały plamienia, ból brzucha to jakieś objawy, tylko my nie bardzo poradzimy. Jeśli byłabym na Twoim miejscu, poszłabym do lekarza, żeby być na 100% spokojna i się nie stresować. Tak dla swojego świętego spokoju :*
Edit: dla WASZEGO świętego spokoju:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 12:07
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Zołza:) wrote:Ja właśnie dostałam gorzką czekoladę i Pepsi.. które mają mnie "obudzić "...
Zobaczymy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Odpuszczam starania... RESET
Przyszła @.
Idę jeszcze 12.09 na monitoring i olewam... mam dość
Chyba dopiero teraz się wyczyściłam po poronieniu bo takie skrzepy szły że coś okropnego w drugim dniu to się tak wystraszyłam bo myślałam że dostałam krwotoku jak poszłam się kąpać wchodzę pod prysznic a tu jak nie pie**dolnie w brodziku pełno krwi i skrzepów takich olbrzymich.
ten cykl wrzucam na luz bo już czuję że psycha mi zaczyna siadać..... -
Szaron wrote:Ania nie znam Twojej historii (bo w samym tym wątku jest już ponad 3000 postów
) - ale miałam długo dokładnie to samo co Ty, tzn objawowo - a mam zdiagnozowane Hashimoto (-> niedoczynnośc), PCOS, alergie na niemal wszystko, raz do roku co najmniej atak łysienia plackowatego. Włosy mi lecą od byle stresu ("zaciskanie mieszków włosowych"), a dokładając do tego skoki testosteronu, po których włosy też się sypią, powinnam dziękować Bogu że nie jestem łysa jak kolano. Puchnę, tyję, wysypuje mnie trądzik, albo co gorsza straszne włosy w strasznych miejscach.
Mam nadzieję że masz dobrego lekarza, bo mój mi poukładał wszystko jak należy (ma dwie specjalizacje - gin+endo - i pracuje w szpitalu uniwersyteckim) - tarczyca w normie, cykl w normie, włosy się trzymają głowyi nic nie wyrasta gdzie nie powinno. Skończyły mi się "dygotki" hormonalne, tzn ospałość na przemian z płaczliwą furią. A nawet nie odżywiam się jakoś świętobliwie, jak nakazywałyby mi moje przypadłości (weganizm, z wykluczeniem pomidorów, kapusty, bakłażanów, itp i "białych" skrobi - no way!).
Także głowa do góry, wszystko jest to naprawieniaŻyję z moimi autoagresjami w pakcie o nieagresji
i cieszę się z każdego normalnego cyklu i każdego włosa na głowie.
Zamówiłam dziś na allegro kilogramy testów owulacyjnych i ciążowych. A co. Będę na nie sikać co godzina, jeśli ma mi to tylko pomóc czuć się lepiej
Dziękuję SzaronSkąd jesteś? Gdzie masz tego specjalistę?
-
Justyś91 wrote:Ja już po @ tyle co odeszła ale dała mi się we znaki i to konkretnie
Chyba dopiero teraz się wyczyściłam po poronieniu bo takie skrzepy szły że coś okropnego w drugim dniu to się tak wystraszyłam bo myślałam że dostałam krwotoku jak poszłam się kąpać wchodzę pod prysznic a tu jak nie pie**dolnie w brodziku pełno krwi i skrzepów takich olbrzymich.
ten cykl wrzucam na luz bo już czuję że psycha mi zaczyna siadać.....im więcej leci tym lepiej się oczyszcza
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny. Niestety do ginekologa termin dopiero na 15 września, plamienie ustało więc mam nadzieję,że nic złego się nie działo i grzecznie poczekam na wizytę.
Mam pytanie, może banalne albo dziwne ale cały czas pobolewa mnie brzuch, kilka razy dziennie, ale tak delikatnie. Powinnam się martwić czy to kwestia "rozciągającej się" macicy?
Bella Ty masz pakiet w Luxmedzie, tak? Bo jeśli tak to zadzwoń tam i poproś o szybką wizytę, oni tam mają w zanadrzu takie na pilne przypadki. Powiedz że jesteś w ciąży i zaczęłaś krwawić. Ja tak dzwoniłam, tylko nie byłam w ciąży więc ustawili mnie na następny dzień, mimo że oficjalnie nie było terminów, ale intensywnie się dopytywała czy NA PEWNO nie jestem w ciąży, bo tak to by było natychmiast. -
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Bella Ty masz pakiet w Luxmedzie, tak? Bo jeśli tak to zadzwoń tam i poproś o szybką wizytę, oni tam mają w zanadrzu takie na pilne przypadki. Powiedz że jesteś w ciąży i zaczęłaś krwawić. Ja tak dzwoniłam, tylko nie byłam w ciąży więc ustawili mnie na następny dzień, mimo że oficjalnie nie było terminów, ale intensywnie się dopytywała czy NA PEWNO nie jestem w ciąży, bo tak to by było natychmiast.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam dziewczynki
U mnie nadal kiepsko, ale już nie będę zanudzać
Pogoda paskudna.
Ale Wam wszystkim życzę miłego dnia!!!!
Bella gratulacje, ale leć do tego lekarza. -
Kim87 wrote:Kochana wiem też tak miałam
im więcej leci tym lepiej się oczyszcza
-
AniaŁ123 wrote:Witam dziewczynki
U mnie nadal kiepsko, ale już nie będę zanudzać