Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Mam wrażenie, że nie rozpoznałabym u siebie krwotoku... Jakaś charakterystyczna cecha?
Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:może na siknięcie było za szybko ,,?? trzymam kciuki oby był groszek ,.
mój obecny cykl wydaje się być normalny jak z przed poronienia .. może wszytko się zaczęło normować ..poprzedni cykl był bardzo krótki 23dni .. ten niby wyznaczony na 28dni heh zobaczymy testowanie 12zobaczymy co gin powie.
-
Czikosz wrote:Minimum tak 9 przy najczulszym, ale ja polecam robić w 13, bo coś widać.
aaaa.. to muszę jeszcze poczekać ;/ mi z reguły bardzo późno zawsze testy wychodziły ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 13:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Powiem Wam dziewczyny ze ja tam staram się nie myśleć. Sprawdzam sobie temperaturę z ciekawości jak się trzyma a tak poza tym olalam temat. Staram się nie denerwować wcześnie kłaść spać i nie stresować niepotrzebnymi sytuacjami które ten stres powodują. Jak mnie coś zdenerwuje to oddychać głęboko i liczę od 10 w dół, może to i głupie ale działa na pewno nie mam nerwa od jakiegoś czasu. Nie mówię że nie będzie mi źle jak się okaże że nic z tego ale nie myślę... Nie kupuje żadnych testów nie robię i nie kusi mnie zresztą (czemu sama się dziwię) żeby kupić i zrobic wcześniej, w poprzednim cyklu zrobiłam wcześniej i miałam doła a po co tu sobie humor psuć. Staram się omijać wszystkie tematy związane z ciąża. Ostatnio bratowa spytała jak tam moja ciąża, grzecznie ale dosadnie powiedziałam że nie mam ochoty rozmawiać na ten temat, odpuściła po mojej odpowiedzi.
-
Kim87 wrote:Sikniecie pro forma. Bez nastawiaj było więc spoko. Jak coś się ma zadziac to się zadzieje
zobaczymy co gin powie.
pisz po wizycie co i jaka który to twój cykl starań jeśli można wiedzieć?
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja generalnie mam wywalone. W sumie w tym mc olalalm spawe bo były wakacje a teraz jak wróciłam to zaczęłam się odchudzać bo doopa urosła przez wakacje . Jak zajde to zajde. Wszystko w swoim czasie
. Ciąża nie jest jedynym moim celem w życiu teraz
daga_00, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Kim, właśnie ten cykl mega mi się dluzy.
Mąż mówi to samoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Zobaczysz jak zajdziesz jak ci się będzie dluzyc. Wow masakra jak mi się dluzylo w ciąży . Każdy tydzień jakby mc trwał
No mam nadzieję że o tym się przekonam
Może to jakiś znak :p przygotowanie mnie do dłużącej się ciążyKim87 lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:a jakis inny?
Kim87 wrote:Ja generalnie mam wywalone. W sumie w tym mc olalalm spawe bo były wakacje a teraz jak wróciłam to zaczęłam się odchudzać bo doopa urosła przez wakacje . Jak zajde to zajde. Wszystko w swoim czasie
. Ciąża nie jest jedynym moim celem w życiu teraz
no wiadomo
wszystko w swoim czasie.. ale ja bardzo czekam na bobo, mam już domek , dobrą pracę , tylko nie mam bobo.. ;/ już w wieku 20 lat marzyłam o bobasku ale praca się trafiła to poszłam każdy mówił masz czas bo jesteś młoda więc poszłam do pracy mówiłam popracuję rok może dwa coś odłożymy potem bobo nie wiedziałam nigdy że tak ciężko będzie donosić ciąże ;/
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity